Tp Bebek ve Akupunktur

hangi zamanlarda başladın glukofoneye ya bana neden diğer tedaviden farklı bişiler vermiyolar acaba
coraspin dahi vermediler daha
24 tane toplandı bendede ama banada versinler kaydirigubbakcemile gördünmü bak gözüm döndü bazen acaba benle ilgilenmiyolarmı diyorum
sen hep kullandınmı glukofofneyi canım ? bende 200 ünite ile başladım canım ali bey takip yapıyor ali mesut bey..
akunun pozitif yönlerini gördün değilmi şekerim ?
bende 5.gün istiyorummm :) masajı yapıyoz canım
ama yoga luan yapamıyom agrım oluyor yaparken yarın emel hanımla konuşacağım

Ben glukufoje tedavi ile başladım, opudan sonra biraz ara verdim çünkü çok ağır bir ilaç şekerini düşürüyor.Birıaz doktorlara hatırlatma yapmak gerekiyor gülen.Ben her doktora gittiğimde doktorları soru yağmuruna tuttum , ben 5. gün transferi istiyorum dedim ve benim OHSS olma riskim var dedim.Bunu her muayenede söyledim.Zira doktorlar çok fazla hastaya bakıyor , ve senin özelliklerini unutabiliyor.Gerçi sende rahat bırakmıyorsundur doktorları , bilmem mi seniAkupunktura gelince ben çok memnununm akupunkturdan , kendimi çok iyi hissediyorum.Tedavidede etkili oldu bence zira ilk tedavimde 17 yumurta toplandı , bu tedavimde ise 32 tane yumurta toplandı , bunlardan da 22 tanesi 3. güne 7 tanesi de 5. ve 6. güne geldi biliyorsun.Bence bu başarıdır.Bu kadar yumurta toplandı ve ben hafif ölçekli OHSS oldum...Kaldı ki ayarlayabilirsem transfer öncesi ve sonrası da akup. yaptırmayı istiyorum...Biz elimizden geleni yapmayı çalışıyoruz gülencim, gerisi Rabbime kalmış...Kaderimizi yaşıyoruz, daha çekecek acımız varsa onuda çekeceğiz...

selam naber kızlar...............sızıde gorcemmmmmmmmm az kaldı ben gezcenmmmmmmmmm sız burda sıkıntıdan zapıng yapcanıınızzzzzzzzhihoyyyt

zapıng yapan sensin kıs saatlerdir biz buradayızz :)
bende hafif çok az phtılaşma şüphesi var coraspin almam lazım hatırlatmam lazım yarın benimde glukofoneyide sorayım bakayım ne dicü herif doktur ..
maşallah ya çok iyi cevap vermişsin canım o zamanda yoga ve masaj yapmışmıydın canım ?
bende 5.gün istiyom

ben masaj fılan yapmadım canım...........sen yap in ıyı gelır................bende bebeaspırını kullanıyorum aynı şey yanı...ıyı gelır .........5.gun senın ıstemene bağlı değıl emrıyo çoksa onları bırakıyolar devam edbilenı 5.gun verıyolar....emrıyolog karar verıyo bıde bu kısmet işi aslında ..yaşın genç sende üçüncü gunde tutar bence............yumoşlar kaç tane....kızlar nerde..........evet ben gezıyommmmm....................farklı yerlere bakınıyommmmmmmmm.

muallimcim nasil gidiyo bakalim.az kaldi degilmi mutlu bir baslangica :)dualarim seninle.bi arkadasimda transferi olmustu.3. denemesiydi.onun içinde her gece bir yasin okuyodum.dün haberini aldim.degeri 600 küsürlerde 12.günü:)üçüzler geliyo.darisi senin ve tüm isteyenlerin basina.böyle güzel haberler alinca rabbim dularimi kabul ediyo.ettikçede daha çok dua edesim geliyo.hepimizin dualari kabul olsun...

angel cım canım inş amın..............ınş rabbım cumlemızı sevındırsın.............çok sağol.............inş..bakalım az kalıdı......bazen umudum yıtsede bakalım hayırlısı dıyorum.....çok sağolllllllllll

hepimiz ayni seyleri yasiyoruz.bi an umutlu olmak bir an ise umutsuzluga düsmek gibi.ama umutlu olmayi basarmaliyizki bebislerinizde size SIKI SIKI tutunsun.her zaman rabbimden hayirlisini isteriz.elimizden geleni yapiyoruz.gerisi allahima kalmis artik.yüzünüz gülcek insallah.

:jeyyar:amerıkalı canım nersedın..............telını çaldırdım.................nerdesın..............
gulencım toprak senay kızlar uyudunuzmu................hadı bende yatımmmmmmmmmm

kız toprakın yumurtaları tekrar niye toplansınnn

hıımm tamam ya onun dondurulmuş vardı ya..tamam o beklıyodu ...haturkladım ya ..o kadar çok kıyle konuşunca yaşlılık bebşişim ne yapalım....ıdare et..............inş kolaylık versın rabbım cumlemıze...............ve gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar,
nasılsınız,
dün işyeimdeki internetimde sorun vardı öğleden sonra giremedim, evdeki bilg. bakıma gitti.
Deli oldum haber alamadım buralardan diye.
Sera'ya çoook sevindim inşallah hayırlısı ile devam eder hamileliği.
Ama Balance arakadaşımz için de çok üzüldüm. 6 ay önceki duygularımı yeniden yaşadım onun olumsuz giden değerlerini öğrenince. Allah hiçbirimize kötü sonuçlar göstermesin inşallah.
Görüşmek üzere, iyi günler herkese.
Öptüüüüüm

hakan ozornek konuşuyoo................ama bıttı sanırım neyse bıldığımız şeylr..............nasılsın senacım yağmurlu hava.............

şşşıışşşt, muallim abla, napıyosun bakiiim
bugün internetim tıkır tıkır açıyor sayfaları, kız müptela gibi olduk buraya, haber alamayınca merak ediyorum, keşke tel.leri olsa ditorum valla....
Sen nasılsın bugün bakalım?

evet canım balancenın değerlerı yukselmıyo....rabbım yardım ets çok zor bunlar rabbım daıma secındırsın ............

hakan ozornek konuşuyoo................ama bıttı sanırım neyse bıldığımız şeylr..............nasılsın senacım yağmurlu hava.............

canım evet hava yağmurlu, o kadar güzel yağıyorki, sakin ve ince ince...
çıkıp dolaşasım var, ama işteyim maalesef.
Ben yağmurda ıslanmayı çok severim.
Yaz yağmurunda tabiiki.
Yeğenlerim ne çekerledi benden. Yağmur yağmaya görsün, hadi bakalım biz dışarı sokaklarda ıslanmaya....
Yakın olsaydık ve müsait... Beraber ıslanırmıydık kız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…