- Konu Sahibi el-muallim
-
- #1.961
yazıyorumda anlamıyosun ki :)
1- mustafa beyin özel hastasıyım
2- mustafa bey takipleri yapmıyor çünkü başhekim değil prof adam onun asistanı ve partneri var .. takip yapsa yeni hastalarla kim görüşüek mesela ben benim takibi o yapsa sen mustufa beyle fırsat bulup nası görüşecektin..
bunlar ekip işi mustafa beyin önderliğinde hastanın dosyasıyla değerlendirme yapıyolar.. benim ilk kontrolü takibide musatfa bey yaptı..
3- toplamayı her doktor yapamaz toplama yapan doktorlar başka doktorlar..
4* transferi sen istersen mustafa bey yapıyor adet oldunda gititnde söyle dosyana not alırlar ama o tarihte mustafa bey yoksa ali bey yapıyo ali bey mustafa beyin partneri ve klinik acıldından beri beraberler ve en güvendiği doktoru ali bey..
başka soru varmıı
evet canım amın..............benzerı yık o duygunun...............inş canım inş......yakındır o gunler......herkese............sen ne aşamadaydınnn..beklıyodun galıba ya ben yaşlandım galıba hepınızı tanıyorum anma tedavı sureçlerını unutuyorumm yaaaaaaaa
el muallıcıgım bıraz gec oldu ama kcı dollendı kalıtelerı ne dondurulmusa kondumu gecen tupden daha mı ıyı kalıtelerı bu akapuntur ıse yaradımı bunu sordum canım
evet canım daha ıyı yum elde edıldı ve 5.gune kadar getırıldı ..kendımıde daha sakın hıssettımmmmmmmmmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?