Tp Bebek ve Akupunktur

evet canım amın..............benzerı yık o duygunun...............inş canım inş......yakındır o gunler......herkese............sen ne aşamadaydınnn..beklıyodun galıba ya ben yaşlandım galıba hepınızı tanıyorum anma tedavı sureçlerını unutuyorumm yaaaaaaaa

tamam ya ne kızıyon aglarım haaaaaaaaa senağlama tamam o zaman baslıyınca soyleyım benıde mustafa bey yapsın ozel hastasıyım derken herhalde onun hastası oldugun ıcın oyle dıyon herhalde o zaman onun hastaların hepsı ozel hastası
el muallıcım sorumu goormedın galıba yada soylemek ıstemıyosun
allahtan dılerımkı hepınız olumlu cvp alırsınız:enbuyukkk:

canım elgızın hazırladğı sayfa var mucızeme az kaldı yazıyoo..orayı tıka bak az sonra yazıcam oraya gorursunn

bu unutkanlik ilaclardan olmasin haha ben tranferin besinci gunundeyim haziranda hamile olmak isteyen baslik altinda konusmustuk!!!

ya ben cevaop yazdım nere gıttı.............nıye yazmım kı..canım ozel bışı değılkı....
tabıkı etkısı oldu............gecenkınden daha çok yum toplandı ve daha ıyı dollendı canım 5.gune kadar dayandı dondurulmuşum yok ...üç tane blast kondu bakalım canım ve daha sakınmm daha rahatımmmmmmmmmmm.............

dokuz yumurta toplandı hepsı doollnedı...ama 5. gune üçü geldı ve onlarda bende ınş tutunmuşlardır enzaından bırı canım ınşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…