Tp Bebek ve Akupunktur

evet canım daha ıyı yum elde edıldı ve 5.gune kadar getırıldı ..kendımıde daha sakın hıssettımmmmmmmmmmm.......

bu adama bana hiç prosefyonel olradak gelmedi gelmiyoda

ben gene anlamadım kızım senın yumurtanmı toplandı mı ben sadece yumurta toplanınca anestı oluyom
hem nıyekı benım bu 3. ve nereye gıttıyse doktorum yaptı herseyı onlarda bas hekımdı neyse bakmasa bıle en onemlılerı toplama ve transfer onlarıda yapmıyomu bak sımdı pısman olucam ben sımdı bunları nasıl dıyıcem mustafa beye ılk konrolundede bakmadımı sana ılacları falan ılk verırken o zaman bu ılk bakıyo sonra doktorlara verıyo ısı sonca bakıyo anladıgım kadarıyla
hem doktor bahcecıde durmuyomu offffffffff offfffffffffffkafamçokkarıştı

diyo spermi olmayanlarda sperm bulunursa rezervide iyi ise kadının (aa bu benim nan) gebelik elde edilir
sevdişm ben bu herifif
gülsüm benim çıkmam gerek şekeirm eşimle temizlik yapıcaz canım benim

ooooooooooo...................nerdesın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaa.............ozlettın canım....bebiş nasılllllllllll............sen nasılsın topra k transfere hazırlanıyoooo............bende sonuç beklıyorum az kaldu yaaaaa korkuyorum test yaptırmaya anma mecbur .................inş ıyı olurrrrrrrrrr

yazıyorumda anlamıyosun ki :)
1- mustafa beyin özel hastasıyım
2- mustafa bey takipleri yapmıyor çünkü başhekim değil prof adam onun asistanı ve partneri var .. takip yapsa yeni hastalarla kim görüşüek mesela ben benim takibi o yapsa sen mustufa beyle fırsat bulup nası görüşecektin..
bunlar ekip işi mustafa beyin önderliğinde hastanın dosyasıyla değerlendirme yapıyolar.. benim ilk kontrolü takibide musatfa bey yaptı..
3- toplamayı her doktor yapamaz toplama yapan doktorlar başka doktorlar..
4* transferi sen istersen mustafa bey yapıyor adet oldunda gititnde söyle dosyana not alırlar ama o tarihte mustafa bey yoksa ali bey yapıyo ali bey mustafa beyin partneri ve klinik acıldından beri beraberler ve en güvendiği doktoru ali bey..
başka soru varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…