Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar moıralım bozuk cumartesı acılen sezeryan oldum bebışlerım kuvezde dua edın

muallimcim sakin moralini bozma canim. bu vakte kadar surdurdugun pozitif tavrini korumaya devam et. her zaman herkese onerdigin gibi bol bol dua et. mumkun oldugunca kizlarinin yaninda ol, seni hissetsinler, senden kuvvet alsinlar. ben en kisa surede guzel kizlarini saglikla alip eve goturecegine eminim, sakin moralini bozma canim. dualarim senin ve kizlarinla

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar herkese hayırlım akşamlar...nasılsınızz...

canım ablam..muallim...çok geçmiş olsun...emin olki herkesin duaları sizin için...inşallah üç cadıyı sağlıklı birşekilde alıp evinize gideceksiniz...sen güçlüsün...herşeyin üstesinden gelirsin...rabbime bol bol dua et..bizlerde edyoruz..bebişlerin için....seni üzgün görmesinler..annesinin ne kadar güçlü kendine güvenen birisi olduğunu anlasınlar...

hastane yakınmı nerede doğum yaptın..sık sık görebiliyormusun...hepiniz rabbime emanet olun..

cok sagolun ...........camlıca medıcanada yaptım ..........cok yakın degıl ama arabayla gıdup gelıcem..........ınş sagolun .......rabbım onları bana bagışlasın...............bol dua beklıyorum .............opuyorum sızı..........

muallimcim Allahım bebklerini sana bağışlasın inşallah...dualarımız sizinle...bebeklerin kiloları haftalarına göre iyi..inşallah sağlıkla evine götüreceksin bebeklerini Allahın izniyle...sen kendine de iyi bak..sütün bol olsun...

Çok saisirdim Gülsüm anne da konUyu okuyamadık Allah jns bebeklemi sana dualarımız seninle

muallimcim rabbim yardımcın olsun inş hepside saglıkla gelişirler ve anneleri ile evlerine gelirler inş rabbim sana bagışlasın hepsini dualarım seninle rabbim korusun inş
hayırlı akşamlar kızlarr

ınş kızlar rabbım onları bana bagıslasın..........sagolun su an beklıyoruz genel durumları ıyı ama zaman ne gosrerır bılemeyız dıyolar

MUALLıMCıM, her an aklımızda ve kalbimizdesin, bebeklerinle birlikte tabiiki.... dün akşam rüyamda gördüm seni, bebeklerin çok iyilermiş, hastanedelermiş daha ama sen onları bırakıp bana yardıma gelmişsin, benim bebeklerimde bişey varmış sen karnımın içine elini sokup onu düzeltiyorsun ve yanımda kalıyorsun o gece... 12 saat bebeklerinden ayrı kalmışsın diye üzülüyorum ben ama sen iyi onlar diyorsun....
Sen her zaman bize yardım ettin, dualarını eksik etmedin, Allahım da senin yüzünü güldürecek inşallah...

Günaydın kızlar...ınşallah el muallimcim her şey çok güzel olacak.Allahtan ciğer geliştirici iğneyi vurdurmuşsun.Bence o iğne çok işe yarayacak.Kızların çok yakında hadi anne baba evimize gidelim diyecekler...Dualarımız seninle...
Diğer kızlar siz nasılsınız?Hepimiz şoka girdik sanırım.Ben de de erken doğum korkusu başladı.30. haftada çantamı hazırlamayı düşünüyorum.

günaydın toprakçım, evet şoktayım bende... inşallah iyi olup eve gitse bebişler rahatlıycam.... dünden beri, hiç keyfim yok, boğazım düğüm düğüm..... iyi olacaklar, inanıyorum....

Cidden de badem ya ben de korkmaya başladım erken doğumdan.Bu iğne kaçıncı hafta da vuruluyor?Ben bir daha ki dr. gittiğimde 27+1 olucam.Bu haftada vurulur mu acaba?

Back
X