Tp Bebek ve Akupunktur

selam kızlar..............bu guzel cok kıymetlı gunde hacıların arafata cıkacagı duaların kabul old gunde tum dualar makbul ols.............duanızı eksık etmeyın...............cok sagolun ...............

slm kızlar gününüz aydın olsun arefemiz mubarek olsun inşş
senaycım canım yurt dışında degilim ben bulundugum yer ilçe bende sehir ismi yazmak istemedigim için diger bölümünü seçtim bayram hazırlıgı ii gidiyo işlerim bitti sadece tatlı yapamadım :( o kadar sende iisin maşallah canım
muallimim sagol canım rabbim güzel günler görmek nasip etsin dualarımızı kabul etsin.

slm kızlar gününüz aydın olsun arefemiz mubarek olsun inşş
senaycım canım yurt dışında degilim ben bulundugum yer ilçe bende sehir ismi yazmak istemedigim için diger bölümünü seçtim bayram hazırlıgı ii gidiyo işlerim bitti sadece tatlı yapamadım :( o kadar sende iisin maşallah canım
muallimim sagol canım rabbim güzel günler görmek nasip etsin dualarımızı kabul etsin.

anladım canım, bende diğer diye yurt dışı sanmıştım... neyse canım tatlıyıda büyükler yapsın sen yemeye gidersin.... bizde köye annemlere gittiğimiz için daha bayramlarda tatlı yapma alışkanlığımız oluşmadı, ama kızlarım gelince evde daha fazla vakit geçirceğimiz için bizde bayram baklavalarımızı yapmaya başlarız :)

selam kızlar..............bu guzel cok kıymetlı gunde hacıların arafata cıkacagı duaların kabul old gunde tum dualar makbul ols.............duanızı eksık etmeyın...............cok sagolun ...............

ay denizcim altta seni gördüm nasılsın canım nerelerdesin inş moralin iidir kib canım

daha iyiceyim gökçecim. ben de muallimden haber var mı diye bakmaya girmiştim

muallim inşallah her gün kızlarının daha iyiye gittiği haberlerini getirirsin.

kızlar rabbim bu mübarek günlerde herkesin duasını kabul etsin. hepinize iyi bayramlar a.s.

Denizcim daha iyi olmana çok sevindim , hakkında hayırlısı olsun...Nilcim bu bayram inşallah bayramlarının başlangıcı olacak.Nazlı kuzun gelecek...El muallimcim rabbimin izniyle kızların bir daha ki bayram kollarında olacak...Benim de nazlı keçim bugün sabahtan hareket etmedi beni endişelendirdi daha sonra tatlı yedim ondan sonrada kudurdu canım benim...

kızlar hepinizin kurban bayramını kutlarım canlarım..rabbim tüm sevdiklerimizle beraber nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin...yavruları olmayanlarda yani bizlerde inşallah bir dahaki bayramı onlarla geçiririz inşallah....rabbim yuvamızı şenlendirir inşallah...hamişlerimizde yavrularıyla güzel bayram geçirirler...
hepinizi öpüyorum kızlar...hepinize hayırlı bayramlar....

gökçecim yeni gördüm canım..bende bayram sonu başlıyorum inşşşşşş.....canım sen neler yapacaksın....başlayacakmısın....aku yada tüpe..................inşalllah nilinkilerde tutar.........muallimcim burdada söylüyorum RABBıM inşalllah tez yakında şifasını verir canım.......denizcim sende iyiysindir inşalllaahhh........neyse kıslar hepinizin şimdiden bayramı mübarek olsun.....opuyorumnanaktan.....hayırlı geceler

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun...
muallimcim sayfaya girmiyordum uzun zamandır.gördüm şok oldum.allah inşallah bebişlerine can kan verir.çabucak büyüyüp gelişirler sağlıkla dönerler ewlerine.senin kalbin çok temiz.ben inanıyorum herşey güzel olucak.
badem canım ada ve egeye kardeş gelicekmiş.maşallah nekadar sewindim anlatamam.bu haberide yeni gördüm.kendine çok dikkat et canım.yorulma sakin stressiz bir hami,leleik geçir inşallah.
deniz umarım iyisindir....
şenay,toprak ve mamba allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günü de gösterir inşallah.
bulut ve kaymaklım inşallah ilerde sizlerdende güzel haberler alacağız.
nil umarım herşey yolunda giderde müjdeli haberlerini verirsin
bu topic bu sitenin UMUT TOPıĞı oldu arkadaşlar..

hayirli bayramlarrr kilar nasilsiniz umarim hepiniz iyidirsiniz hepinizi cok opuyorum opuyorumnanaktan
XOLIX canim benide dusundugun icin coook tesekur ederim opuyorumnanaktan
muallim umarim senin icinde hersey yolundadir rabbim dualarini kabul etsin insallah......................
hepimizinde tabi :)) a.s.

Merhaba herkese ve iyi bayramlar.
Haziran'dan bu yana neredeyse hergun mesajlarinizi okudum, okudukca mutluluklarinizla sevindim, uzuntulerinizle uzuldum. Heyecaninizi paylastim. Tabii sizler bunlari ancak simdi bilebiliyorsunuz. Gecen hafta El-Muallim'in dogum yaptigini ogrenince birseyler paylasmak ihtiyaci duydum. Bir haftadir KK'ya uye olmak icin her gun deneme yapiyordum ama kayit kapaliydi. Paylasabilmek icin ben de belki hastanede gorebilirim umuduyla Persembe gunu Camlica Medicana'ya gittim. Ama goremedim. Neyse ki minik kızlarin durumunu ogrendim iyilermis sevindim. Nesi oluyorsunuz diye soranlara cevap veremedim, anne-baba adini soramlara bilmiyorum dedigimde artik nasil yuzume bakildigini tahmin edebilirsiniz :) Neyse bugun KK'ya giris yapabildim.
El-muallim arkadasim hersey cok guzel olacak. Bebeklerini yas riskine ve cogul gebelik risklerine ragmen bugunlere kadar getirebildin ya. Onlar bu kiloya ulastilar ya, inaniyorum ki onlar da anneleri kadar guclu cikacak. Erken veya dusuk kilolu dogan o kadar fazla bebek var ki. Mutlaka bu ornekleri cok duydun. Ve hepsi yasanmis. Simdi 37 yasinda olan bir arkadasim, kendisi dogdugunda 1100 gr'mis. Hele de 1970'ler basindan bu yana tipta ne gelismeler oldugunu dusunursen.
Ve tum diger arkadaslar. Cok zorlu bir surecin sonunda hepiniz katlandiginiz maddi manevi tum yorgunlugunuzun karsiligini hayatinizin en guzel hediyesi olarak alacaksiniz. Ben hep buna dua ediyorum. Tabii kendim icin de.
Hepinize sevgiler.

caim benim muallimcim neolur buraya mutlu bi sekilde geri don sensiz bu sayfa cok zevksiz kimse gelmiyor seni cok ozledim benneyaptımki kendine ve bebeklerine iyi bak allaha emanet olu

selam canlarım yuregı guzel dostlar sagolun............ınş ınş hersey guzel olur ................eylul canım demek hastaneye geldın sagol canım ..........ınş guzel dualarınız makbul olur ...........bebışlerım gelır kıucama.................ıyı bakın kendınıze bende ozledım sızı ınşşş hersey ıyı olur ve gelırım

Back
X