Tp Bebek ve Akupunktur

selam ..................ınş bı bebegım makıneden cıkmış daha ıyı .............ınş dıgerlerıde gelır ardoından...............ben ıyıyım sadece bebeklerımı ozluyorum .......ınş rabbım nasıp eder kucama ............sızde ıyı bakın kendınıze.........ınanın ne oldugunu anlamadan kendımı amelıyathanede buldum rabbım bu bı ruya olsun dedım ama olmadı............esım sehır dısındaydı oğlumla evdeydık..........namazdan sonra uzanım dedım daha yattım kı bıseyler bosalldı hıssettım tuvalete kostum heryer kan oldu saskın vazıyetltte korkarak oğluma seslendım telefonu getır dedım ........canım cok korktu ...............ınş rabbım bebeklerım ı bana bagışlar.................dua edın............... nıl ne yaptın canım aklımdasınız ama aklım cok yogun..........

Canım el muallim bizler iyiyiz.Senin de gözün aydın darısı diğer kızlarının başına...ınşallah onlarda yakında makineden çıkacak...Ne kadar olan kızın makineden çıktı?Kızlar kime benziyorlar?Senin içinde zaten bir korku vardı erken doğacaklarına dair...Sağlık olsun...Nili ben de merak ediyorum ne yaptı diye?

Cok cok sevindim bu habere. Gozun aydin, darisi en kisa surede digerlerinin basina. Gecen sene 7 aylık bebegimi yasanan cok cesitli sorunlardan sonra bambaska sebepten kaybetmistim. Erken dogum olacakti. Preeklampsi yasamistim ve bebegim 30 haftalikken 26. hafta gelisimindeydi. 30 haftalikken anne karninda kaybettim.Bobrek yetmezliginden. Tabi bu olay otopside anlasilabilmisti. 29. haftada doktorum 1 hafta daha demisti. Gelisimi 27-28'e gelsin rahatlariz demisti. Iste bunlari paylasmak istemistim hastaneye geldigimde. Uzme kendini demek istemistim, hersey guzel olacak. Doktor bunu diyorsa mutlaka dogrudur. Umut verin bana demistin ya. Madem buraya giris yapamadim, bu umudu vermem lazim demistim kendi kendime. Cunku sizler beni tanimasaniz da, ben hepinizin yasadiklari ile umut buldum kendimde. Herkes sorun yasayabiliyor ama hersey de guzel olabiliyor dedim.

hepimizn bayramı mubarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inş
elmuallimim canım inş diger bebeklerinde saglıkla ordan ayrılır seninle evine gelirler canım

mualimcim çok sevindim canım ....inşallah diğer kızlarınla birlikte üçünüde sağlıkla seveceksin Allahın izniyle...Allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inşallah...

gözün aydın muallim inşallah bebeklerin sağlıklı olurlar ve alırsın kucağına gelirsin evine allah sağlık versin hepinize

Guksum gercekten çok dikkatli olmalıyız gecen hafta Salı Dr gittim usg hiçbir sorun yoktu fakat ben karnımda balon şişmesi gibi hareketler hssettimi söyledim oda kasilmadir dedi yalancı kasilmalar eğer sanciyla agriyla gelisE haberim olsun demişti ben bunu bı kafaya taktım Allahım bebek tekme tsa oturdum ağladım Çarşamba yeesi hastanede nst girdim Dr eliylede doum Dr kasilma dedim seylerin bebek hareketi oldunu söyledi ama insan çok etkileniyor semide duynca çok oldu. Bebeğim haftasına göre kilolu 25 haftada 1005 gr Dr o yüzden haftası benimle olanlara oranla daha fazla bhareket hissedicemi söyledi elini kaldırsa hissediyorum
buarada neyse dün teyzemlere gittik orada bı kadın karnın asada senin dedi bbebegi asadami taşıyorum acaba ama rahim ağzı uzunluğum gayet iyi maşallah bunun bunla alakası yokmu yoksa bilmiyom hiç duydunuz U böyle bisi

herkesin bayrami mübarek olsun........elmaullim ablacim....gözümüz aydin...aslanlar onlar...bizim ufakliklar...
gülencim...masallah senin oglan tek oglan oldugu icin masallah ben burdayim diyor...hadi insallah dogumuda kolay olur....
toprak iyiz hamd olsun....günleri gecirip gidiyoruz

el muallim cok sevindim canim gozun aydin!!!! ne mutlusunuzdur simdi ailecek! yavas yavas kilo alirlar simdi, tombik tombik 3 kizinla ugras dur:)

canim muallimcim gozun aydin cok sevindim ins evede gelicekler annesi rabbimin izniyle............
INS HERSEY YOLUNDA GIDICEK CANIM BENIM SENI COK OPUYORUM ALLAHA EMANET OLUN

günaydın arkadaşlar...

geçmiş bayramınız mübarek olsun....

köydeydim tüm bayram, yazamadım, haber alamadım sizlerden, özellikle muallimcimin kızlarını çok merak ediyordum, Allaha şükür güzel haberler aldım bu sabah, MUALLİMCİM gözün aydın canım... Allah bebişlerine çoooook uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah....

Back
X