Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar hepimize hayırlı cumalar olsun inş
muallimcim çok sevindim canım inş kiloda alırlır allah kolaylık versin sana hastane işi zor yaa
senaycım saol ya idare ediyorum işte evdeyim hep biraz bebek konusu uzak olunca daha da rahatldım aldıgım kiloyu atmak istiyorum sadece :) sen de iyisin maşallah canım
bensucum sabrın sonu selamettir canım degilmi bekliyoruz ama inş sonu çok güzel olur rabbim yüzümüzü güldürür hayırlısı ile canım kib inş herşey güzel olucak

selam kızlar...........hepınıze cok tesekkur................sera canım cok sagol ...............ınş ıyı olurlar su an sıkıntı yok kılo almalarını beklıcez ınlş sıkıntısız buyurlewr ınş..........tek tek hepınıze cok tesekkur ederım okuytorum ama yazmaya fırsat bıulamıyorum..........ben ıyıyım cok sukur zaten hastaneye gıtmekte kendımı ve agrılarımı unuttum .........ıyı olsunlarda ınş onemnlı degıl..........ıyı bakın kendınıze ınl tedavıde olanlar hamıle haberlerını verın hamılelerde rahat ılerler benımkıler acele ettıler ...........ama uçuzler genelde böle oluyooo...........tam artık atlattım 33 34 u bulurum derken ......... gelıverdıler.............ela dila seda.......................

canım seni okumak için girdim yine kızlarından biri çıkmış makineden darısı diğerlerinin başına. hümanın ismi de seda olmuş iyi de olmuş hümaya ısınamamıştım bir türlü eda ve dila çok güzel. inşallah hepsi de isimleriyle sağlıklı ve uzun yaşarlar. biran önce kucağına alman dileğiyle

şenay toprak zümmin sizler de sona yaklaşıyorsunuz inşş bir avazda kurtulursunuz kaydirigubbakcemile3

senay canım ben bir ay öncesisnde basladım akupunktura ilk gittiğim günden itibaren benim akupunkturcu kasık bölgeme ve göbegimin üzerine iğne takmıstı kasık bölgemdeki iğnelerede elektrk vermisti 4 seferr gittim sonra adet olunca muayene oldum adetimin 3ncü günü iste yumoslarım 7 tane gözüküyodu sanırım doktorum fena değil dedi ama bir tanesi önden gidiyormus onun icin bir ay erteledi bana bir ilac verdi onu icicem adetimin 21nci günü benim kafam sundan karıstı iste yumosumun önde olması acaba akupunktur yüzünden olabilirmiki beni dinlediginiz icin saolun

kızlar herkeslere merhabalar...muallimciğim canım çok sevindim cadı kızlarının iyi olduğuna...inşallah hep beraber evinize gideceksiniz...hayırlısıyla...hamişler sizler nasılsınız..eee artık günler azaldı..rabbim doğumlarınızda kolaylık versin...tedavideki arkadaşlarda bol şanslar ..inşallah herşey güzel olacak...herkes kendine çok iyi baksın...

Elgizcim, akupunktur dışında hiç iğne ilaç kullanmadın dimi.. yanlış mı anladım... ilaç-iğne kullanmadan 7 tane yumoş fazla değilmi? maşallah diyeyim yinede... sizin erkek infertilitesi mi canım... keşke kendiliğinden hamile kalsan... canım sen yine de doktorunla konuş aku'yu, belki ilaç başlayınca karın ve kasık bölgene uygulamayı iptal eder.. söylemiştim, olumlu veya olumsuz etkisi olmasın diye benim aku'cum ilaçlara başlayınca sadece strese yönelik kulaklarıma yapmıştı...

Denizicim bizler iyiyz canım çok şükür, sen nasılsın canım, çoook öptüm seni....

Merhaba kızlar...Nasılsınız?El muallimcim kızların isimleri ile yaşasınlar...Maşallah onlara yakında evlerinede kavuşacaklar inşallah...Şenaycım çift sayılı günlerin hayırlı olsun, kızların sağlıkla gelsin....Zümmincim maşşallah sizin haftanızda epey ilerlemiş...Elgizcim benim akupunkturda da rahmi kanlandırıcı etkisi olsun diye de tedavi uyguladı dr.Kasıklara kocaman iğne ile ısırgan otu enjekte ediyordu.Ancak yumurtaları büyütücü etkisi olmadı bu yaptığı işlemin...O yüzden ben de akupunkturun yumurtalarını etkilediğini zannetmiyorum.Bunda da bir hayır vardır üzme kendini.Biliyorsun benim de transfer 2 ay ertelenmişti...Biz de bugün dr. gittik kızım yine zayıf çıktı 900 gr olmuş....Boyumuz kemik yapımız ve kafa yapımız gayet iyi ama kızıma bir türlü kilo aldıramıyorum...İnsanın canı sıkılıyor ister istemez...Ama bugün ki kontrolde bakılan plesantada problem olmaması beni çok rahatlattı...Dr. dediğine göre zayıf bir kızım olacakmış.Bir de kasılma var mı diye makineye girdim allah şükür kasılmam yokmuş.Dr. dediğine göre 34. haftayı görsek problem olmuyormuş.İnşallah 34. ve daha sonra ki haftaları hep görebiliriz.Ne diyelim allah beterinden korusun...

selam arkadaslar,

benim bugun 38. hafta kontrolum vardi. bizim kiz hic gelecekmis gibi gorunmuyor. servikste hala acilma yok. doktor gununu gecirebilir dedi. 17sinde bekliyoruz. ben de dogumu baslatmak icin tekrar akupunktura gitmeye karar verdim. bugun e-mail attim kendisine. 14unden itibaren baslayalim dedi, ben de oyle yapicam. size gelismeleri bildiririm.

doktorum 41den sonra beklemek istemiyor artik. su an 3 kilo bebek, eger daha cok beklersek sivisi azalacak, cok buyuyecek gibi gorunuyor. bu da sezaryan ihtimali yaratir. o yuzden en gec 22 ya da 23unde suni sanciyla dogum yapacagim. insallah ona gerek kalmaz da akupunktur kendiliginden gonderir bebegimi.

insallah herkes iyidir! muallimcim kizlarinin resimlerini gorebilecek miyiz?

canim MUALLIMCIM bebeklerine cok sevindim isimleride cok guzelmis masaallah rabbim onlari sana bagislasin
MAMBACIM doguma baya az kalmis rabbim hayirli bi dogum nasip etsin sana insaallah
TOPRAKCIM canim hic merak etme son aylarda bebekler kilo aliyolar almasalarda dogduktan sonra alir hiic canini sikma canim saglikli olsunda herseyin basi hersey gonlunce olsun canim

kizlar ya ben nasip olursa 2 hafta sonra istanbula gelip progesteron ignesini alicam ve ocakta fransada sonkez tup bebek denicem bugun ELEVIT BENEXOL FOLBIOL kullamaya basladim trdeki dr vermisti acupuncturada basladim stres icin HAFTADA BIRGUN.TRANSFERE KADAR YETERLI OLURMU SIZCE TRANSFERDEN SONRADAMI DEVAM ETMEM LAZIM ..............
kafam cok karisik gercekten artik herseyin hayirlisi rabbim FIKIR VERIRSENIZ COK SEVINIRIM SIZLERI COK OPUYORUM

günaydın arkadaşlar, nasılsınız... herkese güzel bir hafta sonu olsun.....

Mambacım, senin kız tembel çıktı desene, tembel mi nazlı mı anlamadım... sen nazlı koy onun adını, dünyaya gelmeye pek nazlı, önce tedavilerle bekletti annesini, şimdi de doğum gününde bekletecek...

Toprakçım ya, 27. haftaya göre zayıf mı senin bebeğin, kaç gr olması gerekiyormuş ki? Ama en azından sağlıklı, üzme kendini canım... önemli olan sağlıklı olması, dedik ya manken yapcaz biz onu...

Kaymaklım, hayırlı olsun tedavin, bence frsatın olursa transferden sonra da devam edebilirsin aku'ya.. ben fırsat bulamadım diye gidememiştim, ama mamba hamileliğinin ilerleyen aylarında da gitmişti ve maşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirdi, ama aku'cunun fikride önemli tabiiki, ona da danışmalısın...

Elgizcim, akupunktur dışında hiç iğne ilaç kullanmadın dimi.. yanlış mı anladım... ilaç-iğne kullanmadan 7 tane yumoş fazla değilmi? maşallah diyeyim yinede... sizin erkek infertilitesi mi canım... keşke kendiliğinden hamile kalsan... canım sen yine de doktorunla konuş aku'yu, belki ilaç başlayınca karın ve kasık bölgene uygulamayı iptal eder.. söylemiştim, olumlu veya olumsuz etkisi olmasın diye benim aku'cum ilaçlara başlayınca sadece strese yönelik kulaklarıma yapmıştı...

Denizicim bizler iyiyz canım çok şükür, sen nasılsın canım, çoook öptüm seni....

senaycım yo daha baslamamsıtım ilaclara ama benimde kafam karıstı yumosum var gözüküyo gecen tedavimde 4 yumos elde edildi malesef mafoldumbenbende anlamadım yumoslarıma ne oluyo :)) bu seferde bir yumosum büyük cıktı tedaim bir ay ertelendi ama doktoruma sordum aku böyle bisey yapacagını sanmıyorum dedi bende rahatladım haftada bir devam edicem bakalım herseyin hayırlısı ins yumoslarım olurda saglıklı döllenirler bu isler zor allah yardımcımız olsun napalım saol senaycım beni rahatlattın

Merhaba kızlar...Nasılsınız?El muallimcim kızların isimleri ile yaşasınlar...Maşallah onlara yakında evlerinede kavuşacaklar inşallah...Şenaycım çift sayılı günlerin hayırlı olsun, kızların sağlıkla gelsin....Zümmincim maşşallah sizin haftanızda epey ilerlemiş...Elgizcim benim akupunkturda da rahmi kanlandırıcı etkisi olsun diye de tedavi uyguladı dr.Kasıklara kocaman iğne ile ısırgan otu enjekte ediyordu.Ancak yumurtaları büyütücü etkisi olmadı bu yaptığı işlemin...O yüzden ben de akupunkturun yumurtalarını etkilediğini zannetmiyorum.Bunda da bir hayır vardır üzme kendini.Biliyorsun benim de transfer 2 ay ertelenmişti...Biz de bugün dr. gittik kızım yine zayıf çıktı 900 gr olmuş....Boyumuz kemik yapımız ve kafa yapımız gayet iyi ama kızıma bir türlü kilo aldıramıyorum...İnsanın canı sıkılıyor ister istemez...Ama bugün ki kontrolde bakılan plesantada problem olmaması beni çok rahatlattı...Dr. dediğine göre zayıf bir kızım olacakmış.Bir de kasılma var mı diye makineye girdim allah şükür kasılmam yokmuş.Dr. dediğine göre 34. haftayı görsek problem olmuyormuş.İnşallah 34. ve daha sonra ki haftaları hep görebiliriz.Ne diyelim allah beterinden korusun...
slm toprakcım evet biliyorum senin tedavide 2 ay ertelenmisti herseyde vardır bir hayır eger bebegimize kavusucaksak bekleriz öyle değilmi insallah canım kızın kilo alır saglıklı olur merak etme insallah kilo alacak son aylarda daha cok alıyomus diye biliyorum dua ile insallah rabbim büyük sıkma canını stres yapma olurmu bebegin etkilenmesin insallah annesi bak sana süpriz yapıcakkk cıtırık bise olcak kesin bu :))))yeterki saglıklı olsun gerisi önemli değil insallah sag salım bebegini kucagına alırsınnn

toprakcim bebegin kilosuna sakin takilma. ultrason cogu zaman yaniltici olabiliyor. kemik olcumleri, kafatasi filan normalse kilosu icin ne dendiginin hicbir onemi yok. ogrendigim kadariyla genellikle ultrasonda hesaplanan kilo ile dogdugu kilo ayni olmayabiliyormus. bunlar yaklasik hesaplar. bebege kilo aldiricam diye deli gibi yeme sakin:)

bak benim bebegim de 30a kadar hep 1 hafta ilerde gidiyordu, sisko olacak sisko olacak dedi durdular, sonradan normale dondu. simdi doktorum ince uzun bi kizin olacak diyor:) laf hep bunlar. onemli olan normal sinirlar icinde dogmasi. dogdugu kilo onemli. hic bosuna canini sikma, surekli degisir o kilo.

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim kızlar...Ne yersem yiyeyim kilo almıyor kızım demekki yapısı bu kızımın...ınşallah kızm ileride de ne yerse yesin kilo almayan tiplerden olur:-) Kaymaklım ben 2-3 ay haftada 2 gün gitmiştim.Sen ne kadar gideceksin?Mambacım serananesinde oğlu gelmek istemedi sonra bir bakıyorsun kendiliğinden gelmeye karar veriyorlar.Endişe etme...

toprakçığım arkadaşların dediği gibi o kadar sorun etme..doktorlar seni bilgilendiriyor..sağlıklı olsun yeter...benim kız kardeşimin kızı doğdu 2700 gram..ufacık..bu doğumdan sonra bir kilo aldı ..tombiş tombiş oldu doğduğu zayıflık kalmadı..şimdi annesi kilo almasın diye az yediriyor..sende öyle olursun canım...hiç üzülme..sağlıklıysa tamam..

Back
X