Tp Bebek ve Akupunktur

şenay muallimim inşalllah sıra bizlere geliyor dualalrla.......zümmüm çook geçmiş olsun canım RABBİM şifalar versin........muallimim seninkilerede acil şfalar nasip etsin RABBİM.....gökçecim senin kimler var ..kurtulamadık gitti bu misafirlerden....biran önce gidelerdi annemi çagıracam .bana moral kaynağı oluyor.....kıslar bu arada tam olarak hasta oldum..inanırmısınız hasta olduğuma ilk bu kadar çok sevinmemiştim..kaydirigubbakcemile2....demekki olabiliyormuşum....kıslar birde ilk defa başıma böyle birşey geldi...2ay geçti üzerinden öyle oldum....neyse kıslar kendinize iyi bakın...dualarınızı eksik etmeyin..opuyorumnanaktan..

kızlar mrb nasılsnız
bensucum geçenhafta annem gelmişti gitti:( daha sonra komşular geldi ardından eşimin iş arkadaşları geldi diger gün gene iş arkadaşları geldi eşimin yemege bayagı yogun geçirdim sende adet olmuşsun hdi bakalım inş düzene girerde sende minigine kavuşursun:1hug:

günaydın arkadaşlar, herkese güzel bi hafta olsun.....
2009'un son günlerini yaşıyoruz, yeni yıl hepimize yeni mutluluklar getirsin inşallah... biz hamişlere bebişlerini, dileyenlere de önce hamişlikleri ve sonra hayırlısıyla bebişlerini getirsin...

kızlar hepinize hayırlı sağlıklı günler.....evet senenin son günlerindeyiz...vu sene benim için çok güzel geçmedi...inşallah 2010 da herşey daha güzel olur...hepimiz...için...canlarım doktora gittim...birdahaki adetimin ikinci günü tedaviye başlayacağını söyledi ocak ayında tedaviye başlıyacağız hayırlısıyla..bu sefer kısa protokol olacak dedi...inşallah rabbim bu sefer bebeğimi bana gönderiri...kızlar benim için ne olursunuz çok çok dua edin....bebeğime kavuşayım artık.....hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu hayırlı olsun....

bulutcum inş rabbim gönlüne göre verir hayırlısı ile sende bebgine kavuşursun tabi ben ve isteyen herkeste inş yeni yılda yeni umudumuz olsun inşş

Merhaba kızlar...2010 yılında inşallah Bulut'un Gökçe nin Bensunaz ın Pinkrose un Butterfly in ve tüm isteyen arkadaşlarımızın KARNI KOCAMAN OLUR , BEBEKLE DOLAR...Biz hamilelerde hayırlısı ve sağlıklı bebişlerimize kolay ve ağrısız bir doğumla kavuşuruz inşallah...El muallimin kızları da bir an önce toplanıp evlerine dönerler , evlerini şenlendirirler inşallah...

Herkese merhaba,
Haberler guzel, Zummin'cim gecis olsun. Allah bir daha yasatmasin insallah.
Bebekler dunyaya gelmeye basladi ne guzel. Herkese saglikli dogumlar, tedaviye baslayacaklara sans, sabir ve dolu kucaklar diliyorum.
Muallim de bir an once kizlarini saglikla evine goturur. Umarim 2010 herkes icin istedigi seylerin gerceklesecegi bir yil olur.

Merhaba arkadaslar,

Kizimi gecen hafta sali gunu 5 gunluk gecikmeyle kucagima aldim. cok tatli, simsiyah bol sacli bembeyaz bir bebek. kendisine her baktigimda sukrediyorum. aglamak istiyorum... darisi sizlerin basina insallah...

emzirme konusunda da sunu diyeyim: ilk 2 gun cok zorlandik, sutum gelmedi ama sonradan siril siril akmaya basladi, simdi fazlasini pompayla almak zorunda kaliyorum. buzlukta sakliyorum. sakin ilk gunler emziremeyince pes etmeyin. cok zorlaniyorsunuz ama kisa zamanda duzene giriyor. zaten bebegin ilk 24 saat besine ihtiyaci yok, anne karninda aldigi yetiyor.

a.s.

Mambacım çok sevindim canım, allah bebeğinizi size bağışlasın...Kızın inşallah ailesine , vatanına milletine ve insanlığa hayırlı bir evlat olur...Doğumu nasıl yaptın?Doğum hikayeni ve annelik hikayeni merakla bekliyoruz...Küçük kızını bizim için kocaman öp...Canım benim ya...

Merhaba arkadaslar,

Kizimi gecen hafta sali gunu 5 gunluk gecikmeyle kucagima aldim. cok tatli, simsiyah bol sacli bembeyaz bir bebek. kendisine her baktigimda sukrediyorum. aglamak istiyorum... darisi sizlerin basina insallah...

emzirme konusunda da sunu diyeyim: ilk 2 gun cok zorlandik, sutum gelmedi ama sonradan siril siril akmaya basladi, simdi fazlasini pompayla almak zorunda kaliyorum. buzlukta sakliyorum. sakin ilk gunler emziremeyince pes etmeyin. cok zorlaniyorsunuz ama kisa zamanda duzene giriyor. zaten bebegin ilk 24 saat besine ihtiyaci yok, anne karninda aldigi yetiyor.

a.s.

Allah analı babalı büyütsün.......:Saruboceq:

cok tesekkurler arkadaslar. insallah sizlerin da haberlerini alacagiz yakinda...

dogum hikayeme gelince; maalesef hicbirsey planladigim gibi olmadi. 48 saat dogum sancisi cektim, son 9 saati siddetliydi. biliyorsunuz epiduralsiz normal dogum planliyordum. ama sancilar duzenli araliklarla gelmedi. 3 dk.da 1e indi sonra 8e cikti, sonra 5, 6 filan. bir norktada sancilar cok siddetlendi, kalktik hastaneye gittik. dokttor bakti acilma 3 cm. sok olduk tabii. bir muddet bekledik ama acilma artmadi. dogumu ilerletmek icin suni sanci vermek zorunda kaldik. suni sanci da dayanilmaz aci veren bir sey o yuzden istemeye istemeye epidural da aldim. gel gor ki suni sanciyla bile acilma ancak 4 cm.ye ulasti. bebek artik strese girmeye basladi. her sanciyla beraber kalp atislari zayifladi. daha fazla bekleyemedik, acil sezaryana alindim. bendeki muthis hayalkirikligini tahmin edersiniz tabii... aylardir normal doguma hazirlandim, en ince ayrintisina kadar planimi yaptim, neticede mecburen sezaryan oldum.

tabii onemli olan bebegimin sagligi. cok sukur saglikli sihhatli bir sekilde kavustuk kendisine, simdi dikislerim alindi ama hareket sikintim var. 6 haftadan once tamamen iyilesmis sayilmayacagim.

arkadaslar sakin mecbur degilseniz sezaryan olmayin.

toprak canım arkadaşım ne güzel dua etmissin öyle...içim titredi...canım benim inşalllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh................acaba diyorum bizlerde hamiş olacakmıyız....karnımız kocaman olacak mı?? düşünmesi bileee fevkalede.............RABBıM inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh bu 2010 yılını hamişler ayı nasip eder inşşşşaaaaaaaallllllaahhhhhhhh....hamiş olmak isteyen herkezi RABBBıM tez yakında anneliği nasip eder........................mamba canım çok geçmiş olsun...en güzeli saglıklı gelmişya miniğin ..ne güzel...inaşşşaaalllah sende yakında eski saglığına kavuşursun..RABBıM analı babalı büyütmeyi nasip etsin......................gökçecim inaşşallaaah başlayacagız ..ilk co-cultür yaptırmayı düşünüyoruz...adetin bitiminden 15 gün sonra olur herhalde ..öbür yaptırmamızda öyle olmuştu..bakalım çarşamda memorildeyiz inşalllaaahh...kaynanamgil şimdilik eltimdeler...aslında onlar direk memleketlerine gitmedende başlamayı istemiyorum..çünkü bana iyice sıkıntı olur onların burda olması..............neyse kıslar hepinizi öpüyorum...iyi dilekleriniz için çok sagolun......opuyorumnanaktan..

cok tesekkurler arkadaslar. insallah sizlerin da haberlerini alacagiz yakinda...

dogum hikayeme gelince; maalesef hicbirsey planladigim gibi olmadi. 48 saat dogum sancisi cektim, son 9 saati siddetliydi. biliyorsunuz epiduralsiz normal dogum planliyordum. ama sancilar duzenli araliklarla gelmedi. 3 dk.da 1e indi sonra 8e cikti, sonra 5, 6 filan. bir norktada sancilar cok siddetlendi, kalktik hastaneye gittik. dokttor bakti acilma 3 cm. sok olduk tabii. bir muddet bekledik ama acilma artmadi. dogumu ilerletmek icin suni sanci vermek zorunda kaldik. suni sanci da dayanilmaz aci veren bir sey o yuzden istemeye istemeye epidural da aldim. gel gor ki suni sanciyla bile acilma ancak 4 cm.ye ulasti. bebek artik strese girmeye basladi. her sanciyla beraber kalp atislari zayifladi. daha fazla bekleyemedik, acil sezaryana alindim. bendeki muthis hayalkirikligini tahmin edersiniz tabii... aylardir normal doguma hazirlandim, en ince ayrintisina kadar planimi yaptim, neticede mecburen sezaryan oldum.

tabii onemli olan bebegimin sagligi. cok sukur saglikli sihhatli bir sekilde kavustuk kendisine, simdi dikislerim alindi ama hareket sikintim var. 6 haftadan once tamamen iyilesmis sayilmayacagim.

arkadaslar sakin mecbur degilseniz sezaryan olmayin.
gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun cok sevindim

MAMBA'cım gözün aydın canım... Tatlı ve nazlı bebişin sağlıkla geldi çok şükür.... Allah analı babalı, çoook uzun ve sağlıklı, hayırlı bir ömür versin inşallah....
sezeryan gerçekten senin için hayal kırıklığı olmuş... Ama çok şükür bebeğin ve sen iyisiniz... kendine ve bebişine iyi bak canım... ÖPTÜM

Bensunazcım bizim bu topikte ki ilk yazılarımıza bir bakarsan biz de bir gün hamile kalabilecekmiyiz diye endişeler taşıyorduk...Şimdi allaha şükür hamileyiz inşallah sizde yakında hamile kalacaksınız sadce vakti var, zamanı var ...Rahat olun biraz oluruna bırakın.Bu arada Yarın 15.00 da bende memorialdayım kontrolüm var.Belki karşılaşırız...Mambacım tekrar geçmiş olsun canım bu bebikler insanda plan bırakmıyorlar galiba...O yüzden oluruna bırakmak galiba...Ben de bugünlerde doğumu düşünüyorum nasıl olacak diye düşünüyorum , endişeler başladı.Ama yüzyıllardan beri kadınlar doğuruyor bu yüzden olurna bırakmak gerek sanırım...

TOPRAK'çım yarın kontrol var demek, bakalım ECEM kız kaç kilo oldu çok merak ediyorum.... benim kontrolüm de 9 ocak'ta... 15 gün önceki kontrolümle aynı kilodayım şuan.. ama göbeğim büyümeye devam ediyor, ikiz olduğu için kilo alımları yavaşlayacak demişti dr... inşallah yeterince kilo alırlar...
BU arada sırt ağrılarım başladı.... sanırım göbeğim fazla ağırlık yapıyor, ve sırtımı zorluyor..... heleki öğleden sonraları bazen dayanılmaz oluyor.. sende de varmı toprakçım sırt ağrısı...

Şenaycım senin kızların kilosu haftası ile uyumluydu değil mi?Seninkiler ikiz 2.500 doğsalar bence çok iyi.Ben de kiloyu artık çok takmıyorum, biizm kızlar manken olacak.Hem onlara biz doğduktan sonra kilo aldırırız inşallah...Benim belimde ağrı yok Şenaycım zira benim karnım yanlamasına genişliyor o yüzden sanki 5 aylık hamile gibi yada şişman bir bayan gibi gözüküyorum.İşten ayrılınca bol bol dinlenirsin Şenay.Benim Dr. 32. haftadan sonra çalışmama sıcak bakmıyor 32. haftadan sonra bol bol istirahat et diyor.Senin de işten ayrılışın çok iyi zamana denk geliyor o bakımdan...Sen Çorluya taşınınca doğumu nerede yapacaksın?

evet toprakçım haftalarıyla uyumlu kiloları.. bende 2,5 kg doğsunlar yeter diyorum.... yeterki 2 kg'ın üstünde küvöze gerek kalmadan gelsinler...
Evet 2 günüm kaldı işyerimde. Gelecek haftada yarın gün filan uğrarım kalanları toparlarım diyorum, çünkü işi teslim edeceğim arkadaş acemi, müşterilerim zor durumda kalmasın...

Canım benim doktorum özel çalışıyor, aslında Çapa'nın prof.larından.. Tüp bebek işlemlerini ıstanbul Cerrahi Hst'de yapıyor, ama Bahçelievlerde Hızmet Hastanesi var, mutlaka biliyorsundur... Orayada geliyor doğuma, muhtemelen Hizmet'i seçerim diyorum, düzgün bi hastane, orda doğum yapan yakınlarım var memnunlar... ıst cerrahi'de güzel ama beşiktaş'ta, ulaşım zor biraz...

kızlar selam bılgısayarım bozuktu gıremedım ıkı gundur herkes ıyı............mambanın cadı kızı gelmış masallah............hayırlı olsun mambacımmmmmmmmmmmmm................zorladı senı azcık olsun sagklıkla gelmış ya hayırlı olsun darısı tum bekleyenlerın basınaaaaaaaaaaa..............benım kızlar aynı ınş sıkıntı olmazda buyurler

Back
X