Tp Bebek ve Akupunktur

Toprak canım maşallah bebeğine ..hayırlısıyla birde doğıumunu yapıp kucağınada alırsın inşallah....odamızda hazırlanıyor..yavaş yavaş telaşlar başladı..inşallah rabbim o güzel telaşları bizlerede yaşatır..bizlerde tadarız o mutlulukları...

el muallim canım senin prensesler nasıl oldular..onlarda kilo almaya başladılar inşallah...allahın izniyle iyi olup evinize gidersiniz inşallah...

Sağol bulutçum inşallah hep beraber o güzel günleride görürüz...Ben de senin bu tedavide hamile kalacağını hissediyorum , inşallah allah güzel haberlerinle yüzümüzü güldürür...

oooooooo hadı bakalım toprak gelsın bebısın odası saglıkla yatsın ınş............bende baktım modokoya ınş bebışler gelınce sparıs verıcem cok guzel odalar var üç yatak dıyınce satıcıların gozlerı acılıyoo ...............odayı bosalttım bı oda boş bı oda oğlumun..........ınş bende gelırler eve odayoıo doldururum canım .........bulutcum ınlş bu yıl guzellıklerle gelır benım bebışlerım gelır saglıkla topragın senayın gulenın burgenın zummını......................ınşşşşşşşşşşş................veeeeeeeeeeee tabıkı yenı anne nılınnnnnnnnn lıyadoranın.....................veeeeeeee sızın de ınş karnınız kocaman olur ...........ınş bekledıgınız gun bıu yıldadır...........bu yıl mutluluk getırsın bızlere................

oooooooo hadı bakalım toprak gelsın bebısın odası saglıkla yatsın ınş............bende baktım modokoya ınş bebışler gelınce sparıs verıcem cok guzel odalar var üç yatak dıyınce satıcıların gozlerı acılıyoo ...............odayı bosalttım bı oda boş bı oda oğlumun..........ınş bende gelırler eve odayoıo doldururum canım .........bulutcum ınlş bu yıl guzellıklerle gelır benım bebışlerım gelır saglıkla topragın senayın gulenın burgenın zummını......................ınşşşşşşşşşşş................veeeeeeeeeeee tabıkı yenı anne nılınnnnnnnnn lıyadoranın.....................veeeeeeee sızın de ınş karnınız kocaman olur ...........ınş bekledıgınız gun bıu yıldadır...........bu yıl mutluluk getırsın bızlere................

Aminnnnnn :Saruboceq:

HaA tabii prenseslerinn sayfasii buuu dimii
durun ben bademden iki erkek bekliyorum sonrada inşallah bulut hamiz kalır oda erkek olur sayımızı artırırız haA

kızlar kasık ağrısı oluyor arada sırada normalmi

Amin el muallimcim...Biz bugün odanın bordürünü yaptık...Gülen benim kasık ağrım yok.Ancak Benim de bugün midem bulanıyor , karnım çok kasılıyor.Kızım çok hareketli bugün.Dün ayağını hissettim bugünde kafasını hissettik kızımın çok değişik bir duyguydu.Sanırım ciddi ciddi içimde bir insan var...

Nevin ben Ali gunü renklide gördüm nan deidm hakketten bildigin bebek bu normal bebek :)
ayağını bende hissettim hafta ici çok guzell dimii insan korkuyorsa bariz aygaini tutuyosun

Aynen öyle Gülen tekme atmasından daha farklı.Diyorum ya içimde bir insan olduğunu o kadar yoğun hissettim ki değişikti...

merhaba kizlar nasilsiniz sayfalara goz attim cok sukur kotu giden bise yok hersey yolunda hepiniz icin ins boyle gider hepinize hayirli dogumlar canlarim :))
bende yeni geldim istanbuldan sonunda aldim progesteron ignesini ins busefer elimden ne geliorsa yapicam tedbiri aldim takdiri rabbime biraktim hayirlisi olur ins bu sefer yuzum guler ve butun isteyenlerin tabiki dualarinizi eksik etmeyin benden ve tum isteyenlerden yarn rdv var jinekologta bakalim nezaman baslicaz hepinizi cok optum hepiniz iyiki varsiniz

Günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr.........
Herkese güzel bir hafta ve güzel bir yıl olsun.....

Sanırım herkes iyi, daha da iyi olun inşallah.....

Ben evimi taşıdım, anneme yerleştirmeyi bıraktım geldim, bu hafta da çalışcam, kayınvalidemde kalıyoruz... gelecek hafta evimde dinleniyor olcam inşallah....

Herkesi çooooook öpüyorum.........

merhaba kizlar nasilsiniz sayfalara goz attim cok sukur kotu giden bise yok hersey yolunda hepiniz icin ins boyle gider hepinize hayirli dogumlar canlarim :))
bende yeni geldim istanbuldan sonunda aldim progesteron ignesini ins busefer elimden ne geliorsa yapicam tedbiri aldim takdiri rabbime biraktim hayirlisi olur ins bu sefer yuzum guler ve butun isteyenlerin tabiki dualarinizi eksik etmeyin benden ve tum isteyenlerden yarn rdv var jinekologta bakalim nezaman baslicaz hepinizi cok optum hepiniz iyiki varsiniz

canım hayırlı olsun tedavin.... inşallah bu defa yüzün gülecek.... hayırlısıyla hamiş haberini alırız en kısa zamanda burdan.... Allah yardımcın olsun....

Merhaba kızlar...Şenay taşınman hayırlı olsun...Kaymaklım inşallah bu sefer kızına kardeş gelecek...El muallim siz de ne var ne yok?Dr. ne zaman çıkacağınıza dair bir şey demiyorlar mı?

kaymaklım ınş hersey guzel olur............topralkcım daha bellı degıl ama zor bu bekleyış.........ınş kılo almaya basladılar ınş daha ıyı olurlar................herkese hayırlı geceler

günaydın arkadaşlar nasılsınız.....
muallimcim inşallah en kısa sürede çıkarlar, elimizden dua'dan başka birşey gelmiyor... Allah yardımcınız olsun canım....
Toprakçım sen nasılsın, ECEM'in odası bugün geliyordu dimi... Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin.... Bu arada işlerin nasıl, yoğunluk varmı, sakın yorma kendini canım...
Mamba hiç yazmıyor, kızıyla arası nasıl acaba...
yeni anne adayımız nil'den de hiç haber yok, merakta bırakıyorlar bizi...

Günaydın Şenaycım.Biz iyiyiz ama Ecem hanım çok yaramazlık yapıyor bugünlerde.Tekmeleri resmen gözümden yaş getiriyor, bir de ben de babasında artık dönüşünü kafasını hissediyoruz.Tabi babası bu durumdan mest oluyor ama ben mahvoluyorum ama bu acıdan dolayı bile Allaha şükrediyorum.Malum hanfendiye ulaşmak için ne çok maddi ve manevi acı çektik.Bunun dışında odamız bugün gelecek inşallah , evde ki yardımcı teyzemiz de hafta sonu yıkadığım hastane çantamızın cicilerini ütüleyecek bugün.Anlayacağın bizde ciddi ciddi hazırlıklar hızlandı.ınşallah herkesin bebikine kavuştuğu günleri de görürüz...ışleri sormuşsun Şenaycım ay sonuna kadar duruşmama yok ama malum diğer işler devam ediyor.Ama ben haftada 3 gün işe gelmeye karar verdim.Perşembe Cuma işi evden idare etmeye çalışıyorum.Senin bu hafta son hadi bakalım sen de bundan sonra şöyle yat dinlen.Senin doğum ne zaman gözüküyor?

mamba nasıl acaba cadı kızı ugrastıruyoooo mu onu ınş saglıkla buyutur resmını yollasa bıze...........senay toprak ara verın ıse artık dınlenın............nıl ınş ıyıdır.........yenı hamışler gelır ınlşş sıra sıra...............benım kızlar cok sukur daha ıyıler canlarım..............sut goturdum 17 cc ıle beslenıyolar........ınş kılo alırlar .........cook tatlılar ya........bırakmak cok zor...........

ıyiyiz zümmincim.Pompiş kızların nasıllar.Senin için psikolojik sınır olan 28. haftanın bitmesine çok az kaldı...Hadi hayırlısı...El muallim bizi sana diyoruz ya allahın izniyle kızların çok yakında evlerine gidecekler...Unutma onlar senin kızların...Tatlı olmaazlar mı annesi onların her biri bir tane, canlarım benim...Kızlra kime benziyorlar el muallim?Bir evlerine çıksalarda fotolarını çekip buraya koysan ben pompişleri çok merak ediyorum...Bize gelince bugün odamız geldi.Kuzulu kuzulu.Benim ailedeki lakabım kuzudur , kızımda kuzunun kuzusu dedim ve kuzulu yeşil bir oda aldık.O kadar mutluyum ki ağzım kulaklarıma varıyor.ınşallah kızım sağlıkla hayırlısıyla odasını kullanır.Bizim için hayal olan şeyler tek te gerçekleşiyor , rabbim inşallah bebek diye göz yaşı döken kardeşlerimize de bu günleri gösterir.Bizlerde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeişlerimizi...Halen o kadar çok korkuyorum ki...Sanırım bugün çok duygusalım...

Back
X