Tp Bebek ve Akupunktur

bensu nerdesın canım .............buluesu..........
toprak gulenle guzel kaynattık dımı..........eskıler etkılıyo ınsanı ne gunlerdıu ............rabbımıze hamd olsun kızlar..............gulen ıyı bak kendıne......herkese guzel geceler

bebışlerımızn ısımlerı...........
alin
ela .........dila........seda
ecem
gülay......mine
...
muhammet ege
derin

rabbım hayırlı ömür versin hepsıne ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
AMIN
irem

anaaaaaaaaaaa ..........unutmusum ya gercekten............nerden buldun kız...........aaaaaaa.........valla saka derken gercek oldu ınş hayırlı olurlar....asla deselerdı ınanmazdım ımkanı yok derdım gercekten ımkansız dıye bısey yok.........
canım ınşşşşş senıde gorcez.........nasısın..........
dün gülenle okudum azcık gecmışı ılkdefa ınsan tuhaf oluyoo

iyyim ablacim sagol gece gec saatlere kadar bastan sona kadar okudum inan abla cogu saka gercek olmus kaydirigubbakcemile3
senin transfer sonrasi neler yaptigini okudum cok iyi geldi valla
gunler gecmek bilmiyor cok heyencanliyim allahim yuzumuzu guldurur insallahhh
suanda elevit folikasit benexol masnezyum ve ari sutu kullaniyorum 2 aydir valla baya bi dopindg aldim ohaoldumsmile süprizzzzz allahim emeklerimizi bosa cevirmesin aminnnnn ha bide estrofem vedi doktor ona baslicam bu haftaa kafamçokkarıştı
sen nasilsin ablacim bebekler nasil durumlari iyimi
allahim onlari sana bagislasin darisi basima insallahhhhhhhhh

SENAYK toprak kizlar siz nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor telaslar yavas yavas baslamistir dimiii allahim vaktinde kucaginiza almanizi nasip etsin saglikli bi sekilde aminnnnnnnnn
allahim bizede nasip et neolur bu tatli heyecanlariii kizlar bizede bol bol dua edin olurmu sizleri ck seviyorummmm allaha emanet olun

bugun akupunkturum var malesef 1 ay ara vermistim simdi yine basladim tedavime surda 2 hafta kaldiiiii :lepi:

günaydın arkadaşlar, nasılsınız?

gülencim geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir...

gökçe'cim sana da geçmiş olsun canım, en azından sorun bulunmuş ve uygun tedavilerle bebişine kavuşcaksın inşallah...

bende şuan için bir sıkıntı yok, geceleri rahat uyuyamıyorum sadece, bebişlerimde maşallah iyiler ve çok hareketliler... Mine kızım sağ üst tarafta, o çok sıkıştırıyor, sanırım yeri dar minişimin.. Bazen ikisi birden bir geriyorlar, karnım daha da kocaman oluyor ve yamuk kabaklara dönüyor.. severek ovalayarak yerlerine zor döndürüyorum... 2 hafta sonra kontrolümüz var, inşallah herşey yolunda gider... şuan doğum için 20-25 şubat arası diyor doktorumuz..

muallim, toprak, mamba, kaymaklım, zümmin, burge sizleri de çoook öpüyorum..

hepimize güzel bir hafta olsun...

Günaydın kızlar...Kaymaklım hep dualarımızdasınız , diyorum bebeğimle ilgili en küçük şeyde hem şükrediyorum hem de sizlere dua ediyorum...ınşallah vakti zamanı gelince gelecek nazlı bebikler...Şenaycım iyiyim canım benim de ellerim çok şiş bu gün yumuk yumuk, bir de şekerim halen yüksek...Dün spor yaptım koşu bandında ama o beni daha da şişirdi...Hayırlısı artık...

Selam kizlar.
Maasallah herkes iyi ben haric ben cok kotu oldum.
Uc gundur yatiyorum,Cok agir grip oldum.Cok korktum yaaa
Hapsirmaktan oksurukten icim disima gecti.Istanbul cok iyiydi burasida malum kar kis carpildim valla.
Ne olur dua edin bebegime bi sey olmasin cok korkuyorum.Zaten bugun randevum vardi araba kullanmayi aklim kesmedi.Esimi bekliyorum canim kardeslerim. Ne olur bana akil verin.
Ben cok korku yasiyorum her an bi sey olacak diye aklim gidiyor.Ne olur cok gormeyin vallahi elimde degil cokta sancim var halan bel ve kasik agrisi yasiyorum.
Tur dr um bunlarin cok normal oldugunu yani agrilarimin ve endisemin bunca denemenin bunca senin sonunda cok normal deselerde icim icimi kemiriyor.
Yaradanim bu kadar gosterdi diyorum inseallahta sonu gelecek ama bende ne olacam bilmiyorum.
Duanizi eksik etmeyin ne olur.Allahim hepinizden razi olsun Rabbim sizleri iki cihandada aziz eylesin inseallah bana cok moral oldunuz cok dua ettiniz Mevlamda sizin yavrularinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin inseallah.
Muallimcim meleklerin buyumus maasallah rabbim nazarlardan saklasin rabbim sana ve yavrularina hayirli uzun omurler versin canim.
Gulencim cok cok gecmis olsun rabbim yardimcin olsun inseallah senaycim toprakcim sizlerde iyisiniz maasallah topik prenseslerle doldu ne guzel ALLAHIM GUZEL YAVRULARIMIZIDA HAYIRLISIYLA DUNYAYA GETIRIP ONLARIN CENNET KOKULARINI ICIMIZE CEKMEYI NASIP ETSIN AMINNNN

nilcim ins bisey olmaz bebegine bol bol dinlen ihlamur papatya filan ic canim bide corek otu bal filan ye sifa olur insalllahhhh
RABBIM ACILLL SIFALAR VERSIN SANA CNIM ARKADASIM

NıLcim geçmiş olsun canım, dikkat etmek gerekiyor ama sakınan göze çöp batar misali oluyor bazen.. bende c.tesi sadece 15-20 dk dışarıda kaldım, boğazım acıyor 3 gün oldu... doktorun uygun bir ilaç verecektir mutlaka... Allahın izniyle bebişine bişey olmaz canım.. Allah şifalar versin.. dr dönüşü bize yaz gelişmeleri canım...

Toprakçım sana da geçmiş olsun.. şekerli yemiyorsun dimi... artık sonuna yaklaşıyoruz hayırlısıyla.. benimde ellerim şişiyor ama iniyor.. ayaklarım sürekli şiş.. dinlensem de inmiyor.. birde ayak ve el bileklerim acıyor zaman zaman... birde kan dolaşımı farklılaşyor sanırım, ellerimdeki damarlar o kadar belirginleşti ki, delinip kan fışkıracak sanıyorum bazen.. ama sanırım ben zayıfladım, onun etkisi var, kilo artışım ve bebeklerin kilo alışı normal ama yüzümün zayıfladığını, kollarımın inceldiğini farkedebiliyorum... sanırım doğuma kadar sırf göbek kalacağım...

herkese hayirli günler....Rabbim nil toprak ve senayk sizlere saglik sihhat versinki bebisler iyi olsun....
benim bayadir bi agrim vardi...söylemistim gecenlerde...simdi kitaplarda arastirdigima göre pelvis tabani deniliyormus...cok fena oliyorum yattigim zaman....bi taraftan öbür tarafa dönemiyorum...yataktan kalktigim zaman sünnet olmus cocuklar gibi yüriyorum....doktorum normal diyor....ama icimdeki bu korku gitmiyor....Rabbim kimseyi korku vermesin....

iyyim ablacim sagol gece gec saatlere kadar bastan sona kadar okudum inan abla cogu saka gercek olmus kaydirigubbakcemile3
senin transfer sonrasi neler yaptigini okudum cok iyi geldi valla
gunler gecmek bilmiyor cok heyencanliyim allahim yuzumuzu guldurur insallahhh
suanda elevit folikasit benexol masnezyum ve ari sutu kullaniyorum 2 aydir valla baya bi dopindg aldim ohaoldumsmile süprizzzzz allahim emeklerimizi bosa cevirmesin aminnnnn ha bide estrofem vedi doktor ona baslicam bu haftaa kafamçokkarıştı
sen nasilsin ablacim bebekler nasil durumlari iyimi
allahim onlari sana bagislasin darisi basima insallahhhhhhhhh
canım ya ıcını ferah tut bak olan oluyo........ama cok dua edelım rabbım yardımcımız ols..........ya cok fazla ılac almıyomusun canım ya magnezyum gebelığın besıncı ayından sonra verılır ......yanı gereksızde alma .....ınşş bu yıl gelır nazlı oğlun..

Selam kizlar.
Maasallah herkes iyi ben haric ben cok kotu oldum.
Uc gundur yatiyorum,Cok agir grip oldum.Cok korktum yaaa
Hapsirmaktan oksurukten icim disima gecti.Istanbul cok iyiydi burasida malum kar kis carpildim valla.
Ne olur dua edin bebegime bi sey olmasin cok korkuyorum.Zaten bugun randevum vardi araba kullanmayi aklim kesmedi.Esimi bekliyorum canim kardeslerim. Ne olur bana akil verin.
Ben cok korku yasiyorum her an bi sey olacak diye aklim gidiyor.Ne olur cok gormeyin vallahi elimde degil cokta sancim var halan bel ve kasik agrisi yasiyorum.
Tur dr um bunlarin cok normal oldugunu yani agrilarimin ve endisemin bunca denemenin bunca senin sonunda cok normal deselerde icim icimi kemiriyor.
Yaradanim bu kadar gosterdi diyorum inseallahta sonu gelecek ama bende ne olacam bilmiyorum.
Duanizi eksik etmeyin ne olur.Allahim hepinizden razi olsun Rabbim sizleri iki cihandada aziz eylesin inseallah bana cok moral oldunuz cok dua ettiniz Mevlamda sizin yavrularinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin inseallah.
Muallimcim meleklerin buyumus maasallah rabbim nazarlardan saklasin rabbim sana ve yavrularina hayirli uzun omurler versin canim.
Gulencim cok cok gecmis olsun rabbim yardimcin olsun inseallah senaycim toprakcim sizlerde iyisiniz maasallah topik prenseslerle doldu ne guzel ALLAHIM GUZEL YAVRULARIMIZIDA HAYIRLISIYLA DUNYAYA GETIRIP ONLARIN CENNET KOKULARINI ICIMIZE CEKMEYI NASIP ETSIN AMINNNN
canım nıl ne demek cok gormeyın canım ya tabıkı haklısın kolaymı buldun.........cok zor ..........oksurmek bısey yapmaz ama oksururken yavas oksurmeye calış ve hep yat arabayı bende üç ay old sonra kullanmadım aslında kullanılır anma eşler bızden pımpırıklı.......kullnma sende esını bekle canım.........ağrıların normal belkı ama yınede hep dınlen canım rabbım bebegını sana bagıslasın uzmesın asla senıde ..........guzel olsun hep gunlerın ınş bunca senenın acısını cıkarırsın bebegınle bolbol.........ınşşş doya doya seversın ınş canım

NİLcim geçmiş olsun canım, dikkat etmek gerekiyor ama sakınan göze çöp batar misali oluyor bazen.. bende c.tesi sadece 15-20 dk dışarıda kaldım, boğazım acıyor 3 gün oldu... doktorun uygun bir ilaç verecektir mutlaka... Allahın izniyle bebişine bişey olmaz canım.. Allah şifalar versin.. dr dönüşü bize yaz gelişmeleri canım...

Toprakçım sana da geçmiş olsun.. şekerli yemiyorsun dimi... artık sonuna yaklaşıyoruz hayırlısıyla.. benimde ellerim şişiyor ama iniyor.. ayaklarım sürekli şiş.. dinlensem de inmiyor.. birde ayak ve el bileklerim acıyor zaman zaman... birde kan dolaşımı farklılaşyor sanırım, ellerimdeki damarlar o kadar belirginleşti ki, delinip kan fışkıracak sanıyorum bazen.. ama sanırım ben zayıfladım, onun etkisi var, kilo artışım ve bebeklerin kilo alışı normal ama yüzümün zayıfladığını, kollarımın inceldiğini farkedebiliyorum... sanırım doğuma kadar sırf göbek kalacağım...
ayyy toprak kı<zzz ne ısın var yurume bandında kız...........delı dıcemmm olmıcak...........canım artık dıkkatklı olman gereken aydasın .........her zaman gırmış olsan problem yok ama böle gelışı guzel vakıtlerde gırme.....yorulma evde dolaş cık denızkıyısında dolaş ...........hafıf yuruyuşler yap........dıkkat et daha cok canım artık sonuna gelıyosun .........
senaycım senın ıkız gebelık o yuzden o sıslıkler normal ama yınede cok olursa dr sor bazı tahlıller yapsın bebekler karacıgere baskı yapabılır karacıgerı zorlayabılır tansoıyonu sekerı olç devamlı atrtık senın haftan daha cok azaldı cok dıkkat et
RABBIM HEPIMIZI VE BEBEKLERIMIZI KORUSUN INŞ BIZLERE SEVINÇLI GUZEL GUNLER NASIP ETSIN............GERIYE BAKINCA GERCEKTEN HEYECANLI GUNLER GECIRMISIZ HAYALLER KURMUŞSUZ RA BBIM NASIP ETTU HAMILELIĞI COGUMUZA INŞ KUCAGIMIZADA NASIP EDER KIZLAR FARKIMIZ SIZINKILER HALA ICERDE BENIMKILER ISE DISARDA AMA YINE BEKLIYORUM.........RABBIM DUALARIMIZI MEKKEDE YAPILAN DUALARDAN KABUL EDIP MAKBUL ETSIN INŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.........SIKINTILARIMIZI GIDERSIN .......AMIN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zumın korkma canım zaten o korkular hıçç gecmıyoo kucaga alana kadar.............ama rahat ol bıraz ...baskı yapıyo olabılır o zaman cok dolaşma kızını kucagına alama ...........dıkat et.......ama ınş sıkıntılı donemı gecırdın...........ınş cogunuz gecırdı ............bundan sonra cokda korkmayın..........ama yınede vaktınde gelsın nazlı kuşlar

Nilcim canım kasma kendini bu kadar , aynı korkuları bizde yaşıyoruz aman ona bir şey mi oldu zayıf mı problem mi var diye...Ama bir şeyi de biliyoruz allah nasip ettiyse olacak, doğacak büyüyecekler...Geçenlerde topikte dolaşırken Artvinli diye bir arkadaşın yazısını gördüm.O da tüp bebekle ikizlere hamile imiş 36 haftalıkken bebekleri doğmuş ama yaşamamış.Aslında 36 hafta çok iyi ve hatta ikizler 36. haftada alınıyor.Ancak nasip olmayınca 40. haftada da doğsa değişen bir şey olmuyor diye düşündüm.Diğer taraftan 26. haftada doğanlar yaşıyor...Anlayacağın bu iş nasip kısmet işi yazgımızda ne varsa onu yaşayacağız...Ağrı demişsin kimi arkadaşlar 12. haftaya kadar çekti bu ağrıyı bence çok normal bu ağrılar...Benim de belli haftalarda çok ağrım olmuştu...Takılma bunlara sen artık hamilesin unutma ve bunun keyfini çıkar...Bebik geliyor bebik...
Şenaycım tatlı yemiyorum ama sanırım hamileliğin ilerlemesi nedeniyle şeker kontrolden çıkıyor , yakında bir endokrin dr.ziyaret etmeyi düşünüyorum...Aslında ben de özelliklede şeker yüzünden bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyorum...Şenay Benimde ellerimde karnımda damarlar o kadar belirgin ki sanırım bu da normal...Sen niye zayıflıyorsun arkadaşım bir sıkıntın yok değil mi?Sanırım seninle aynı günlerde doğum yapacağız bu arada benim de sezeryan olursa 20 şubat gibi gözüküyor doğum...
Zümmincim artık kritik haftaları bitiriyorsun rahat ol bak senin güçlü kızın 28. haftada doğmuş sen 28 yi geçtin şimdi 30. haftaya geldin...Hamsin vakti zamanında gelecek inşallah...Senin pompişin ismi ne olacak?Karar verdiniz mi?

El muallim düşük tempoda yürüyorum , dr. dedi zaten koşu bandında yürüyüş yap diye...Üstelik 1 saat yürü dedi ben yarım saat zor yürüyorum.Aslında doğru söylüyorsun dışarıda yürümek lazım ama bu soğukta burnumu dışarı çıkarasım gelmiyor...

toprakcım yuru ama yorma kendını bak yorulmuşşsun ıyı degıl .........genelde yuruyusu normal dogum yapacaklara verır doktor sen zaten sezeryan olucan..........ve bı kere yuruyuse on dakka ıle basla hergun o mıktarı bes dakka artır..........bu haftalar onemlı .....hergun on on devam et evde gez haklısın hava cok sogukk..........ve meyve ve bol su ıç canım . senın bebısıne kım bakıcak toprak ıse baslıcan mı hemen...........ya getıur bana ver nasılsa benım ev yuva gıbı olcek kız:CüvCüv:

Back
X