- Konu Sahibi el-muallim
- #8.701
ay kaymaklım hamılemısın ıçıme öle dogdu bı an valla.......ınşşş ya ınş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin üc tane kıs olursa sen onu gör sengözlerimebaksanab
ağzını hayr aç kız üç cadıyla ben ne yaparım..bı tane inş yetre bana .........ben yaşlandım....
canım ya ıcını ferah tut bak olan oluyo........ama cok dua edelım rabbım yardımcımız ols..........ya cok fazla ılac almıyomusun canım ya magnezyum gebelığın besıncı ayından sonra verılır ......yanı gereksızde alma .....ınşş bu yıl gelır nazlı oğlun..iyyim ablacim sagol gece gec saatlere kadar bastan sona kadar okudum inan abla cogu saka gercek olmus kaydirigubbakcemile3
senin transfer sonrasi neler yaptigini okudum cok iyi geldi valla
gunler gecmek bilmiyor cok heyencanliyim allahim yuzumuzu guldurur insallahhh
suanda elevit folikasit benexol masnezyum ve ari sutu kullaniyorum 2 aydir valla baya bi dopindg aldim ohaoldumsmile süprizzzzz allahim emeklerimizi bosa cevirmesin aminnnnn ha bide estrofem vedi doktor ona baslicam bu haftaa kafamçokkarıştı
sen nasilsin ablacim bebekler nasil durumlari iyimi
allahim onlari sana bagislasin darisi basima insallahhhhhhhhh
canım nıl ne demek cok gormeyın canım ya tabıkı haklısın kolaymı buldun.........cok zor ..........oksurmek bısey yapmaz ama oksururken yavas oksurmeye calış ve hep yat arabayı bende üç ay old sonra kullanmadım aslında kullanılır anma eşler bızden pımpırıklı.......kullnma sende esını bekle canım.........ağrıların normal belkı ama yınede hep dınlen canım rabbım bebegını sana bagıslasın uzmesın asla senıde ..........guzel olsun hep gunlerın ınş bunca senenın acısını cıkarırsın bebegınle bolbol.........ınşşş doya doya seversın ınş canımSelam kizlar.
Maasallah herkes iyi ben haric ben cok kotu oldum.
Uc gundur yatiyorum,Cok agir grip oldum.Cok korktum yaaa
Hapsirmaktan oksurukten icim disima gecti.Istanbul cok iyiydi burasida malum kar kis carpildim valla.
Ne olur dua edin bebegime bi sey olmasin cok korkuyorum.Zaten bugun randevum vardi araba kullanmayi aklim kesmedi.Esimi bekliyorum canim kardeslerim. Ne olur bana akil verin.
Ben cok korku yasiyorum her an bi sey olacak diye aklim gidiyor.Ne olur cok gormeyin vallahi elimde degil cokta sancim var halan bel ve kasik agrisi yasiyorum.
Tur dr um bunlarin cok normal oldugunu yani agrilarimin ve endisemin bunca denemenin bunca senin sonunda cok normal deselerde icim icimi kemiriyor.
Yaradanim bu kadar gosterdi diyorum inseallahta sonu gelecek ama bende ne olacam bilmiyorum.
Duanizi eksik etmeyin ne olur.Allahim hepinizden razi olsun Rabbim sizleri iki cihandada aziz eylesin inseallah bana cok moral oldunuz cok dua ettiniz Mevlamda sizin yavrularinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin inseallah.
Muallimcim meleklerin buyumus maasallah rabbim nazarlardan saklasin rabbim sana ve yavrularina hayirli uzun omurler versin canim.
Gulencim cok cok gecmis olsun rabbim yardimcin olsun inseallah senaycim toprakcim sizlerde iyisiniz maasallah topik prenseslerle doldu ne guzel ALLAHIM GUZEL YAVRULARIMIZIDA HAYIRLISIYLA DUNYAYA GETIRIP ONLARIN CENNET KOKULARINI ICIMIZE CEKMEYI NASIP ETSIN AMINNNN
ayyy toprak kı<zzz ne ısın var yurume bandında kız...........delı dıcemmm olmıcak...........canım artık dıkkatklı olman gereken aydasın .........her zaman gırmış olsan problem yok ama böle gelışı guzel vakıtlerde gırme.....yorulma evde dolaş cık denızkıyısında dolaş ...........hafıf yuruyuşler yap........dıkkat et daha cok canım artık sonuna gelıyosun .........NİLcim geçmiş olsun canım, dikkat etmek gerekiyor ama sakınan göze çöp batar misali oluyor bazen.. bende c.tesi sadece 15-20 dk dışarıda kaldım, boğazım acıyor 3 gün oldu... doktorun uygun bir ilaç verecektir mutlaka... Allahın izniyle bebişine bişey olmaz canım.. Allah şifalar versin.. dr dönüşü bize yaz gelişmeleri canım...
Toprakçım sana da geçmiş olsun.. şekerli yemiyorsun dimi... artık sonuna yaklaşıyoruz hayırlısıyla.. benimde ellerim şişiyor ama iniyor.. ayaklarım sürekli şiş.. dinlensem de inmiyor.. birde ayak ve el bileklerim acıyor zaman zaman... birde kan dolaşımı farklılaşyor sanırım, ellerimdeki damarlar o kadar belirginleşti ki, delinip kan fışkıracak sanıyorum bazen.. ama sanırım ben zayıfladım, onun etkisi var, kilo artışım ve bebeklerin kilo alışı normal ama yüzümün zayıfladığını, kollarımın inceldiğini farkedebiliyorum... sanırım doğuma kadar sırf göbek kalacağım...