muallimcim kar çok güzle gerçekten, ama eşim ist'a gidiyor ya işe, 2 akşamdır gelemedi annesinde kaldı.. kışla ilgili tek derdim bu şuan, ama yapcak bişey yok... Zamanıdır elbet, karda kış da olacak.. inanın kızlar biraz daha havalar iyi gitseydi burdaki meyve ağaçları yeşermeye başlayacaktı.. Bahar geldi sanıyor zavallılar... Canım ennem ancak benle uğraşıyor, evi yerleştirdi, bebişlerin kıyafetleri yıkadı ütüledi, bir taraftan battaniye, pike filan yaptırıyor, benim ve kardeşimin işlemeli kundaklarını bulmuş onlardan çok güzel battaniyeler yaptırmış, yastıklar yaptırmış... ama yengeler halalar boş durmuyor.. her yerimiz yelek oldu... büyük halam da battaniye örüyormuş, görmedim henüz...
Kaymaklım çok geçmiş olsun canım... burda hepimiz senin gibiyiz, birbirimize çok alıştık.. dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz.. Allah kısmet eder belki birgün yüzyüze de görüşürüz...
toprkaçım otur evinde canım, hava soğuk ve düşme riski yüksek.. inan balkona bile tedirgin çıkıyorum.. bu kadar pipirikli değildik, bu kızlar bizi böyle yaptı :)