- Konu Sahibi el-muallim
- #8.781
Merhaba kızlar...Biz bugün 35. haftamıza girdik , allah nasip ederse 3 haftamız kaldı...Biraz önce babytwinin yazısını okudum çok duygulandım ne güzel anlatmış duygularını...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar...Biz bugün 35. haftamıza girdik , allah nasip ederse 3 haftamız kaldı...Biraz önce babytwinin yazısını okudum çok duygulandım ne güzel anlatmış duygularını...
İnşallah bademcim hepimizin bebekleri inşallah sağlıkla gelir...Senin pompişerin cinsiyeti belli oldu mu?Bu arada geçmiş olsun operasyon nasıl geçti?
toprakçım maşallah size canım.. hayırlısıyla bu 3 haftada geçer... muallim ve gülen bu günlerde nostalji yapıyorlar eski yazdıklarımıza.. ne günler geçirdik.. bugünleri hayal bile edemezdik.. Allaha şükür, ay değil gün saymaya başladık.. bizimde hayırlısıyla tam 1 ayımız kaldı... Şafak 22 şubat....
Liyadora canım, hayırlı olsun biri kızmış... belki diğeri de erkektir... bakalım ne zaman göstercek kendisini... sağlıkları yerinde olsun yeter ki...
Bir kız bir erkek her ikisini de tatmış olursunuz badem...Gerçi önemli olan sağlıklı olmaları değil mi?Şenaycım ben de hep allaha şükrediyorum bizim için hayaldi gün saymak ama şimdi o günleri yaşıyoruz...Gülen dr. gidecekti acaba dr ne dedi?
Ayyy el muallim gözün aydın canım ya...Allahın izniyle çok yakında kucağından hiç inmeyecek cimcimeler...Annesinin kokusunu güvenecekleri kolları nasıl biliyor bu bebekler , hemen susuyorlar..Canlarım benim...
Gülencim gözünaydın arkadaşım...Ege paşa uslu durmuş bu hafta...Annenin sözünü dinlemiş yakışıklı oğlun.Maşşallah oğlumuza...
Bademcim allah gönlüne göre versin arkadaşım...Normalde erkekler önce gösterir cinsiyetini ama senin kız maşallah çok aceleci çıkmış...