Tp Bebek ve Akupunktur

merhaba arkadaşlar,

sabahtan beri elektrik su yoktu, ev fazla soğumadan geldiler çok şükür.. kar devam ediyor burda da...

gülencim, toprakçım hazırlıklar tam gaz.... bizde annemle hst çantamıı hazırladık... bebişlerin ve benim kıyafetlerim valizde.. annem sanki 1 aylığına gidiyoruz gibi bebeklerin eşyalarının yarısını attı çantaya, şimdi hava kapalı ya, o zamanda kış olur belki çorlu'ya dönemeyiz, ist'da kalmak gerekir diye düşünüyor.. o da haklı.. şimdi ıvır zıvır-ufak tefekleri bir çantaya hazırlıycam.. biberonları filan şimdiden yıkayıp-kaynatıp atsam mı çantaya acil durum olur diye... hst de yine sterilize ederler dimi kullanmadan...
yanlış bir pozisyıonda yatsam veya otursam, veya kızlardan biri aşağıya baskı yapsa sancı gibi bişeyler oluyor hafif hafif, bende tedirgin oluyorum bişey mi var diye... kızlarım erken gelmiycekler inanıyorum ama bu hava şartlarında da ne yaparız diye düşünüyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Zümmin maşallah canım, Allah 34 ve 37. haftaları da gösterip sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım...

Liyadora canım, inşallah görceksin o haftalarıda, daha dün gibi senden hamiş haberi almamız... zaman ne çabuk geçiyor aslında... bak hamişliğin 3'te biri çoktan geride kaldı bile.... Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin....

Merhaba kızlar...Şenaycım bizim de sabhatan yoktu elektirikler 10 gibi geldi..Ama evlerin içi ısınmıyor , ıstanbulda da fırtına tüm hızıyla devam ediyor...Şenaycım benim de arada ağrım oluyor alt tarafta sanırım normal bunlar.NST de bir şey çıkmıyor allahtan...Eşim de yazık bu karda kışta doğuracam diye korkuyormuş biraz önce fazla kımıldanma bir de sakın doğurayım deme diyor :-))Hastane çantanı hazırlamakla da iyi yapmışsın maşllah sende artık 34. haftaya giriyorsun...Zümmincim maşşalah hamsine inşallah kzıın 40. haftaya kadar dayanacak...Bademcim sen de inşallah 36. haftayı göreceksin , gerekli önlemleri aldın bu sefer aklına bunu sabitle bir de pompişlerinden söz al bu konuda...El muallimcim bence bugün süt götürmekle iyi yapmışsın , senin hastane çamlıcada malum orası kar yağdığında daha bir kötü oluyor.Bu arada mobilyalarınız hayırlı olsun, güzel yiğenlerim sağlıkla uyusunlar onların içinde...Gülencim cicilerimizi yerleştirdik dolabımıza ama yatağımızı uyku setimizi daha yarın yerleştireceğim bir de halı almadık onları da tamamlayayım fotoğrafımızı koyacağız...Bulutçum sen nasılsın?Tedaviye ne zaman başlıyorsun?Senin ve diğer arkadaşların güzel haberleriniiz alacağım günü sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum ...

bizimde 11.30 kadar yoktu elektrik umarım bu akşam kesilmez ya naparız uyuruz valla erkenden..
3 makine yıkadım battaniyeleri nevresimleri birde örmeleri zaten da asacak yerimizde kalmadı
yatak odasnda oturuyorum llen :) da dogrusu yatıyorum yatıyorum yatıyorum bekim agrıyo oturuyom belim agrıyo yatıyom umarım sancı mancı ez bu havada bıraz tuhaf hıssetmıyo degilim hanii allah korusun yaa
petegi yükseltemiyorum 1.5taydı
balkonda kombi
ballonda kar dolu yandım yaneee

canta takımını yıkadınızmı sız ya
onuda yıkıcazmı bilemedim

ay bademm maşallah kızınaaa
ben hiç o kadarlıkken renklide bu denli görmemiştim yaa
keşke göreydim

ay bademm maşallah kızınaaa
ben hiç o kadarlıkken renklide bu denli görmemiştim yaa
keşke göreydim

Öyle bacaklarını açık görünce dr kesin bu erkek der diye içimden geçirdim..Kız deyince çok şaşırdım..Öbür bebiş arkası dönüktü..Umarım bu hafta içi onları da öğrenirim...:1rolleyes: :Saruboceq:

kızlar ıstanbıul felaket .............cok tıpı var aklı olan cıkmaz ama benım gıbı bebısı kuvezde olan cıkar ..........arabamla gıdemedım taksı yolda kaydı bıraktı yarıyolda benı gıdemıyoom dıye yurudum tıpıde anacaddeye vardım zorla mınıbus buldum oda zor gıdıyoo tıpıde trafıkte .......neyse verdım sutlerı gordum oğlumla bebıslerıı donduk donmemızde macera.........taksıler durmıyo gıtmıyoruz dıyo yol gıtmıyoo umranıyede tum arabalar dutrmış uç satte eve bı otobus bı taksı zorla ulaştık..........rabbım yardım ets ıst kar olmasın yaaaaaaaaaaa.................senay gulen toprak artık dıkkatlı olun kılzlar zummın sende .......ama senın daha var.............bu havada sakın dogurmayın valla yol yokkk..........ıstanbıula kış gelmesın

kıslar görüşmeyeli nasılsınız....bizimde elektrikler gitti yaa ..sıkıntı valaa..iyiki evimiz sıcaktı fazla sogumadı....ben bu ay co-cultur yaptıracam ama kararsızım..önümüzdeki ay mı başlasam acaba....muallim o tatlı belalar için kar tipi neki..herşey için değer canım......RABBıM inşalllaaahh saglıcakla evlerine dönmeyi nasip eder....kaynanamıda nihayet dün yolcu ettik....rahatım kıslarr artık......senayın ,topragında dogumları yaklaştı...RABBıM bir çırpıda dogurmayı nasip eder inşalllah....gökçecim sen neler yaptın...başladınmı doktora.........nil nerde acaba....nasıl gidio hamişliği.....neyse kıslar hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan..

bademcim masaallahhhhh kizina allahim sana bagislasin seni aminnn

kizlar nasilsiniz allahim hepinize hayirli ve zamaninda dogum nasip etsin

kizlar bugun coooook karisik seyler oldu..............

adet oldum hastaneyi aradim dozajlari ogrenmek icin kimse yoktu normalde kisa protokolle adetin 2.

gunu baslamam gerekiyordu simdi nolucak bilmiyorum mecburen pazartesiyi beklicem adetin 3. gunu

baslicam sorun olmaz sanirim gerizekali doktor benim gibi olan olmustur bunun icin bi onlem

alamazmiydi once cok panik yaptim sonrada hakkimda hayirlisi olsun deyip ciktim isin icinden valla hiiic stres olmak istemiyorum acupuncture isemi yariyor ne kaydirigubbakcemile3

rabbim emeklerimi bosa cikarmasin bugun hastaneye gittim belki birine sorabilirim diye dozajlari
kmse yoktu orda yeni dogum yapmis annelere emzirme dersi veriliyordu cooook duygulandim :sinifsinif: ya allahim bana ve tum isteyenlere nasip et amiiiiinnnnnnn

bensu ınş hersey yolunda gıder.......için nasıl ıstıyosa öle ve o zaman yaptır ...cocultur dr ne dıyoo onun demesıne gore olmuyomu........ınşş gelır bebegın ınş.
brc arkadasım bılmemkı sor eczacılara bakalım bazen oluyo böle yoksa dra söle onun benzerı elbet vardır cok gecmış ols bol sıfalar

kaymaklım dediğin gibi hayırlısı olsun canım, yarın da kimse olmaz dimi... daha önce mi sorsaydın acaba dicem ama vardır herşeyde bir hayır...acele etmemek ve stres yapmamak en güzeli.. akupunkturun etkisi tabiiki çok.. ben de tedaviye başldığımda çok umursamamıştım eskisi gibi.. hem olacağına çok inanıyordum ama kendimi de yıpratmıyordum... Akupunkturu ilk, çorlu'ya giderken otobüste yanıma tesadüfen oturan ve o sırada bahçeci kliniğinde tedavi olmakta olan bir kızdan duymuş ve googlede araştırınca da bu topiki bulmuştum... muallim, toprak ve mamba çok yardımcı olmuştu.. Allah onlardan razı olsun ki bu aşamadayız, Allahın izniyle tabiiki..

kaymaklım ınşş sakın ol 3 gun dede baslanır........ınş bı hayır vardır ve gelır bebegın .........ınş ıkız olur ya........rabbım emeklerını bosa komasın herkese yardım etsın ınşşşşşş bak aku ıse yarıyoooo sakınsın .......ınş guzel olur hersey

bensunazcım, öncelikle misafirlerin gitmişler gözün aydın dicem, çünkü beni bile germişlerdi bu kdar uzun kalıp senin tedaviye başlamanı engellediler diye... hayırlısıyla tedavine başlarsın artık canım.. acele etme ve en uygunkararı ver.. Allah en kıa zamanda bize güzel haberleri vermeni nasip eder inşallah..

sagol senaycım rabbım nasıp ettı ya gercekrten hamdolsun guzelde oldu tanıştık tanımasakda bırbırımızı........senın kızlar nasıl oynasıyolar dımı içerde.......annene heyecanlıdır sımdı aman dogurma bugunlerde kız havalar cok soguk
kaymaklı emzıren annelermı vardı ay valla daha bende emzıremedım ya ıns yakın zamanda baslarım bende ınşşşşşşşş

muallimcim, Allah'a şükür oynaşıyorlar... bazen de öyle bir geriyorlarki karnımı dorma, biri alttan bir üstten popoları bir dikiyorlar, göbeğimin hali çok komik oluyor.. benden rahat yokki çocuklara, az duymasam kıpırtılarını bızıklıyorum zaten.. valla doğdularında başlarından ayrılmam ben bunların.. Halamın bebekleri olduğunda da uyurken onlar sık sık bakıyordum nefes alıyorlar mı diye.. ama doğduklarında onlar uyusun da bende dinleneyim diye bakarım herhalde dimi, bu kadar pipirikli olmam inşallah...

amin muallim inşallllaaahh ..tabiki doktorun istegi co-cultür..bende yumurta rezervi az vede kalitesiz oldugu için co -cultur le başlayalım demişti önceki görüşmemizde.......vala muallim hep rüyalarımda bile çocugum olmuş görüyorum vede seviyorum.birde rabbime sükrediyorum..verdiği için............şuna inanıyorumki elbet RABBıM bizlerede inşalllaaahhh en yakın zamanda anne olmayı nasip edecek...bu rüyalar boş değil inşalllaaaahhh...................sorma senaycım yaaa ..kocamın tarafı bir geldimi gitmek bilmezler....sagolasın canım..artık raahatım vede huzurluyum.....ama karakışdayız ..:çok üzgünüm:..bana sorarsan bir an önce başlamayı istiyorum ama bu soguklarda da dışarıya çıkasım gelmiyor....en iyisi ben kendimi 1ay dinleyim öyle başlayım.....inşallllaaaaaahhhhh bende hamiş haberini vermeyi ALLLAHIM nasip eder ..........kaymaklım inşalllaaahh senin içinde herşey yolunda gider canım.................RABBıM kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın......kıslar hepinizi öpüyorum.hayrlı gecelr...

günaydınlar, iyi pazarlar herkese....

bensu'cum sakın acele etme canım, bende 2008'in ekim ayında başarısız tüp bebek tedavisinden sonra o kadar acele ediyordum ki, hemen ocakta başlayacaktım geçen yıl... ve hemen olsun istiyrodum.. sonra maddi sıkışıklık girdi erteledik, martt'a işler çok yoğunlaştı bir daha erteledik, nisanda ananem hastalandı, mayısta ananemi kaybettik filan derken haziranı buldu başlamamız...

Ama ben bu arada boş durmadım, civanperçemi ve hayıt tohumu çayına devam ettim, akupunkturu öğrendim ve araştırdım ve tedaviden 1 ay önce ona başladım, sonra burdaki arkadaşların yönlendirmesiyle, ananas, kivi, arı-sütü vb. gıdaları tükettim.. kuldan sebep Allah'tan derman derler ya, çok şükür bugünlere geldik... Canım çok uzattım kusura bakma, sakın acele etme ve biraz oluruna bırak...

Günaydın kızlar...nasılsınız...
bugün hava çok yağmurlu.. şakır şakır yağıyor. bayılırım yağmurlu havalara ...tam evde keyif yapmalık havalar...tabiburalarda kar yok...yağmurla yetiniyoruz..
Dün kontrolümüz vardı..doktora gittik... herşey normal çok şükür. 30 haftalık olduk. Kızımın boyu 40 cm olmuş..kilosu da 1475 gr. şükürler olsun Allahıma ...inşallah tüm isteyen kardeşlerimize de versin Rabbim..bizlere de sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..Dün odamızın siparişi ni de verdik. Ayrıca evin diğer kısımlarında da bazı değişiklikler yapıyorum.Bir süre annemler yanımızda kalacağı için odanın birini onlara hazırlıyorum. Herşey hepimiz içingüzel olsun inşallah..
iyi pazarlar...

Back
X