Tp Bebek ve Akupunktur

gunaydın kızlar senay haklısın ılk zamanlar oluyo öle endıse merak etme sonr azalıyo bende öleyım sımdı gelcekler ınşşş saatlerce nefeslerını dınlerım bıde cok mınkler saglık ols ınşşş
burge masallah sende ılerlıyosun kızın cok ıyı hadı bakalım saglıkla gelsın ınş sen neredeydın yaa burda kar var ........dıkat et sende ısten cıktın mı sanırım az kaldı sonra evde keyıf yappp odanızda hayırlı ols ı nşşş

senay canım çok tşk..destegin için...haklısın bence..kendimi tam zinde vede havalar ılımaya başlayınca başlayacam...senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim hemen başlama konusunda......herşeyde vardır bir hayır....tekrar çook teşk .....ALLLAHIM sana saglıklı nurtopu gibi bir evlat vede bir çırpıda dogurmayı nasip etsin....RABBıM darda bunda koymasın inşallllaaaaaaahhhhhh...............muallim yanlış mı okudum acaba ??geliyolarmı miniklerin eve....ayyyy ne güzellll..gözünaydın canım.......sen artık girmezsinde artık buraya......neyse kıslar hepinizi öpüyorum...hayırlı pazarlar...

Burge'cim maşallah kızına, kocaman olmuş, haftan da bayağı ilerlemiş.. çizelgen yok ya, tam hatırlamıyorum senin zamanını, benden 3 hafta geridesin, burdan aklımda kalsın... inşallah odanızı güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım...

Muallimcim yeterki eve gelsinler seninkiler, eminim uyumadan başlarında beklersin onların... Allah sağlık sıhhat versin onlara...

Bensunaz'cım, Allah razı olsun canım.. sana da en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah... birde yazmıştım ya, civanperçemi-hyıt tohumu çayı içtim diye.. bende doğal yoldan başarılı olmadı ama bana tavsiye eden arkadaş (35yaşında yumurta oluşumu durmuş) ilk ayında hamile kalmış... kullandın mı bilmiyorum ama bir araştır istersen canım...

kızlar ıstanbıul felaket .............cok tıpı var aklı olan cıkmaz ama benım gıbı bebısı kuvezde olan cıkar ..........arabamla gıdemedım taksı yolda kaydı bıraktı yarıyolda benı gıdemıyoom dıye yurudum tıpıde anacaddeye vardım zorla mınıbus buldum oda zor gıdıyoo tıpıde trafıkte .......neyse verdım sutlerı gordum oğlumla bebıslerıı donduk donmemızde macera.........taksıler durmıyo gıtmıyoruz dıyo yol gıtmıyoo umranıyede tum arabalar dutrmış uç satte eve bı otobus bı taksı zorla ulaştık..........rabbım yardım ets ıst kar olmasın yaaaaaaaaaaa.................senay gulen toprak artık dıkkatlı olun kılzlar zummın sende .......ama senın daha var.............bu havada sakın dogurmayın valla yol yokkk..........ıstanbıula kış gelmesın

canim Allah yardimcin olsun cani ya bende dunden beri izliyorun haberleri maramara kar altinda cok zor Allaha emanet ol

Toprakçım geçmiş olsun.. dikkat et lütfen...muallim nerde yaşadığımı sormuşsun..ben iskenderunda yaşıyorum..burda kar filan yok dolayısıyla..ama 1 haftadır hiç durmadan yağmur yağıyor..yağmurlu havaları çok severim ben..sizler çok dikkat edin soğuk havalr da üşütmeyin...şenaycım özellikle trakya feci durumda sanırım..Allah kolaylık versin...

amerıkalı canım cok sagol sen nasılsın .......ıyı bak kendıneeeeeeeeeeee
burge oooo kar yok orda demek yagmur guzel tabı karı severtrım ama ıstanbulda gercekten zor..........sen naptın hersey hazırmı

bensuuuuuu canım ınşş ıkarlar ama bellı bı gun yok beklıyorum hala.........yok canım bırakmam sızı cok merak ederımm bızden sonra kımler olacak dıyeeeeeee ınşş bu yılı hamışlerınden olursun.........ama tabı bukadar sık gıremem toprakta senyada gulende burgede gıremez ama gurer bakarız yıne bırbırımızı merak ederız hatta ınşşşşşş bebışlerımız mamasını gazını uykusunu konusuruz burdaaaaaaaaaa sızede hazırlık olur ınşş canım .........bulutta gokcde ınşşşşşşşş .............
toprakcım nıtye sekerın yukseldı ya stresmı yaptın ınş gecer .............su ıç ıhlamıur ıç canım acol sıfalar.......lıyadora evdesın dımı dınlenıyosun ..........zaman cabuk gecıyoo bak baya oldun kız ınşşşş senınkıler yaz bebışı olucak.........
senay dogum ıstanbuldamı olucak sonra orayamı gedeceksın nasıl olucak orda hastane yokmu..........
burge nasıl nasıl olucak dogum dr ne dıyoo senın kzın adı neydı

bensuuuuuu canım ınşş ıkarlar ama bellı bı gun yok beklıyorum hala.........yok canım bırakmam sızı cok merak ederımm bızden sonra kımler olacak dıyeeeeeee ınşş bu yılı hamışlerınden olursun.........ama tabı bukadar sık gıremem toprakta senyada gulende burgede gıremez ama gurer bakarız yıne bırbırımızı merak ederız hatta ınşşşşşş bebışlerımız mamasını gazını uykusunu konusuruz burdaaaaaaaaaa sızede hazırlık olur ınşş canım .........bulutta gokcde ınşşşşşşşş .............
toprakcım nıtye sekerın yukseldı ya stresmı yaptın ınş gecer .............su ıç ıhlamıur ıç canım acol sıfalar.......lıyadora evdesın dımı dınlenıyosun ..........zaman cabuk gecıyoo bak baya oldun kız ınşşşş senınkıler yaz bebışı olucak.........
senay dogum ıstanbuldamı olucak sonra orayamı gedeceksın nasıl olucak orda hastane yokmu..........
burge nasıl nasıl olucak dogum dr ne dıyoo senın kzın adı neydı

ablaaaaa bana dua etmeyi unuttun :kedi:
kiskandim ama bennnn ohaoldumsmile

toprakcim gecmis olsun canim iyi bak kendine allaha emanet ol

kaymaklımmm
inşallahh sendende guzell haberler alıcazz bı tane oğlan gelsın sanadaa inşallahhh

gulencim canim benim agzindan bal damliyor sabah sabah cok tesekkur ederim

allahim pasanin vaktinde gelmesini nasip etsin hersey gonlunce olsun

ben baya bi heyecanla uyandim bugun ignelerime basliyorum allahin izniyle.

ins hersey guzel olur bu sefer amin

HADIII MASALLAHH HADII ıNŞALLAHH DIYELIMM
bakk dua felan oku başlarken ınsallah sonuda guzel olsun
tekrar edıyorum
.oglun.olsunn
burada tek erkek bızımkı kızlar koşturcak cocumu tek basına kalmasınnn :)
senın kızın tüpmu

Kızlar çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim allaha şükür.Bugün yine evdeyim karda kışta düşerim diye korktum...Bensunaz bulut Gökçe kaymaklım inşallah bu yıl sizin yılınız olacak , pompişlerinize sırayla hamile kalacaksınız...Sadece sabır ve dua...

günaydın kıslarrr..gerçi öglen oldu ama....bende birazdan gezmeye gidecem bu karda kışda..yakın ama gidecegim yer..söz vermiş bulunduk..onunda ikizleri var..bir kız bir oglan..ne güzel yaaa..darısı başıma inşşaaaallllllllllllaaaaaahhhhhhhhhhhh.....................................senaycım hyıt tohumu vede civan perçeminin ölçülerini biliyormusun...yazarsan sevinirim ..başlamadan bende bunları bir deneyim...ALLAHIM razı olsun bir avazda saglıcaklı bir evlat dogurmayı nasip etsin....inşaaalllllaaah RABBıM seni dardabunda koymaz...............muallimim miniklerinde tezde yakında saglıcakla evlerine dönerler inşalllaaaaaahhhhhh...............aminnnnnn toprakcım inşallaaaaahhhh bu yıl bizim yılımız olur ....çook geçmiş olsun toprakcım...RABBıM şifanı verir tez yakında saglıgına kavuşursun inşalllaaaaahhh.....kaymaklım ne güzel başlamıssın inşalllaaahh pozitif sonuç alanlardan olursun...bu arada hangi hastanede başladın.....kıslar hepinizi öpüyorum..saglıcakla kalın....

Back
X