- Konu Sahibi el-muallim
- #9.581
toprak ben reyhan ben gene baasladım akuya emel hanıma gıttım sana cok selam soyledı emel hanım bahcecıden ayrıldı atasehırde hastane yapılıyomus oraya gecccekmıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada hafta sonu akupunkturda doktor kafama batırdığı iğnelerin sayısını artırdığı gibi bir de elektrik verdi.. Kendimi elektrikli sandalyeye oturan idamlıklar gibi hissettim:) Beyin dalgalarını uyararak stresimi azaltıyormuş. Çok da iyi geldi. Çıktığımda çok rahatlamıştım. Muallimcim iyi ki senin doktoruna gitmişim. Çok memnunum Ayten hanımdan da Faruk beyden de. Teşekkürler canım.
Artık stresten mi, çok uzun süredir ayrı kalmaktan mı ne, habire yazıyorum.
Habersiz bırakmayın arkadaşlar.
Deniz'den haberi olan var mı?
Bu arada hafta sonu akupunkturda doktor kafama batırdığı iğnelerin sayısını artırdığı gibi bir de elektrik verdi.. Kendimi elektrikli sandalyeye oturan idamlıklar gibi hissettim:) Beyin dalgalarını uyararak stresimi azaltıyormuş. Çok da iyi geldi. Çıktığımda çok rahatlamıştım. Muallimcim iyi ki senin doktoruna gitmişim. Çok memnunum Ayten hanımdan da Faruk beyden de. Teşekkürler canım.
Artık stresten mi, çok uzun süredir ayrı kalmaktan mı ne, habire yazıyorum.
Habersiz bırakmayın arkadaşlar.
Deniz'den haberi olan var mı?