Tp Bebek ve Akupunktur

toprak ben reyhan ben gene baasladım akuya emel hanıma gıttım sana cok selam soyledı emel hanım bahcecıden ayrıldı atasehırde hastane yapılıyomus oraya gecccekmıs

Selam arkadaşlar,
Bir süredir giremedim ama çok şükür ki herşey yolunda görünüyor. Bebeklerimiz büyüyor, hamilelerimizde sorun yok, tedaviye başlayacaklarda da hazırlıklar tam hız.
Bensu'cum herhalde bitmiştir artık adetin. kendini üzme uzun sürüyor diye. Bir terslik çıkmasındansa bırak uzun sürsün. Elbette bitecek.
Nil bulantıların ne alemde? Rahatlayabildin mi biraz?
Gökçecim senin de Allahıma şükürler olsun herşey yolunda.
Anne olanları normal olarak artık çok göremiyoruz ama haber beklediğimiz arkadaşlar lütfen ihmal etmeyin. Burada merak ediyoruz. Kaymaklım nasıl gidiyor hamilelik, kalp atışını görmüş olmalısın.
Denizcim nerelerdesin? lütfen haber ver

Bir de bugün başıma birşey geldi. Adetimin 10. günündeyim. Biteli 4 gün oluyor. Ama bugün tuvalete gittiğimde önce bir iki damla kan geldi, sonra bir ağrı Başladı su gibi kan gelmeye. Sonra bitti. Panikledim tabi. Ne yapacağımı şaşırdım. Apar topar yarına trandevu aldım doktordan. Aklıma da bir taraftan iki sene önce tüp bebek tedavisinin öncesindeki ay, hem de yine Nisan ayında yaşamıştım bunun gibi birşey. Ama bu daha farklıydı. Bir arkadaşımın doçent bir jinekolog arkadaşı varmış. Onu aradık. O da ovulasyon kanamasıdır, endişe etme dedi. Çok rahatladım ama tabi bu derece bir ovulasyon kanaması ve de 10. güünde ne kadar normal olur diye kendimi kemiriyorum.Umarım bir terlik çıkmaz yarın.

Bu arada hafta sonu akupunkturda doktor kafama batırdığı iğnelerin sayısını artırdığı gibi bir de elektrik verdi.. Kendimi elektrikli sandalyeye oturan idamlıklar gibi hissettim:) Beyin dalgalarını uyararak stresimi azaltıyormuş. Çok da iyi geldi. Çıktığımda çok rahatlamıştım. Muallimcim iyi ki senin doktoruna gitmişim. Çok memnunum Ayten hanımdan da Faruk beyden de. Teşekkürler canım.
Artık stresten mi, çok uzun süredir ayrı kalmaktan mı ne, habire yazıyorum.
Habersiz bırakmayın arkadaşlar.
Deniz'den haberi olan var mı?

selam kızlar herkes umarım ıyıdır eylul canım cok sevındım ınş bu yıl seınılede sevınoırız ınşşşşşşşş gelır melegın canım rabbım herkesı sevımndırsın ...........cıok mutlu etsın cok..............hersey cok guzel ols benım cadılar uyudu.......rabbıme bın sukur

Bu arada hafta sonu akupunkturda doktor kafama batırdığı iğnelerin sayısını artırdığı gibi bir de elektrik verdi.. Kendimi elektrikli sandalyeye oturan idamlıklar gibi hissettim:) Beyin dalgalarını uyararak stresimi azaltıyormuş. Çok da iyi geldi. Çıktığımda çok rahatlamıştım. Muallimcim iyi ki senin doktoruna gitmişim. Çok memnunum Ayten hanımdan da Faruk beyden de. Teşekkürler canım.

selam canım. sanırım beni soruyorsun sengözlerimebaksanab hergün bir 38 yaş üstü bayanlar topiğine bakıp yazıyorum ama sizi habersiz bırakmışım. herkes iyidir umarım. pazartesi rıza madazlıya gittim. riskli gebelik uzmanı. 2 li testi ve amniosentezi o yapsın istiyorum. bir önceki gibi kromozom bozukluğu vardır vs diye çok korkuyorum. korkunun ecele faydası yok. olacak olan olacak. neyse dr bebeği haftasına göre iyi gördü. bugün için herşey yolunda mutlu ol sonrasına sonra bakacağız dedi. tabii benim bunu yapmam pek mümkün değil :kedi:17 mayısa kontrole çağırdı. demedi ama 2 li test zamanı sanırım onu yapacak. şu testi bir geçsem yarı yarıya rahatlayacağım. inşallah rabbim güzel bir yazgı yazmıştır bu sefer.:Saruboceq: hayırlısı

sen faruk beye mi başladın? ben de sevmiştim onu. iyi bir dr. herşeyi baştan sona onun yapması da iyi. valla keşke şu ayten hanım bana yakın olsa da ben de hamilelik stresi için gitsem. ne iyi olurdu. valla ihtiyacım var

Muallimcim sağol canım. ınşallah canım. Hep iyi düşün iyi olsun derler ya ben de iyi düşünüyorum, inşallah iyi olur. Sen de kızlarla yaşadığın yoğunluğa rağmen bizleri bırakmadın.

Deniz'cim Rıza Madazlı çok iyi seçim olmuş. En emin ellerdesin. ınşallah sorun yaşamayacaksın. Ben 38 yaş üstü grubuna senin güzel haberinden sonra girmedim. O yüzden takip edememişim.. Aman habersiz bırakma.
Ben Faruk bey'den çok ama çok memnun kaldım. Bilgisi beni çok etkiledi. Yaşadığım sayısız genetik sorunlar ilave rahatsızlıklar yüzünden çok doktora gitmiştim. Gördüğüm bir olay vardı. Herkes kendi branşında çok iyi ama başka dallarda yanlış bilgilendirme yapabiliyorlardı. Dolayısıyla teyit almak için habire farklı branş doktorlarını dolaşıp kendi kafamda analiz yapmaya çalışıyordum. E tabi bu da beni hem yoruyo, hem de hangi bilgimle bu kararları verebiliyorum ki acaba doğru mu yapıyorum diyordum. Faruk beyin hem damar cerrahı, hem romatoloji, hem hematoloji, hem perinatoloji hem de kendi alanındaki konularda tüm doktorların verdiği bilgilere sahip olduğunu gördüm. Karışık bir mevzu benimkisi. Kaç doktor çözememişti, ama Faruk bey hepsine cevap verdi.
Ayten hanım hem çok tatlı bir insan, hem de akupunkturu Çin'de aldığı eğitimle uyguladığı için çok güvenilir buluyorum. Tabi benim de onu sorularımla bunalttığım oluyor :)) Ama çok sabırlı, hatta bana Çince bir kitaptan bölüm okuyp çeviri yaptı. Şimdi ikna oldunuz mu diye sordu. Çok iyi gerçekten. Keşke gelebilsen iyi olurdu. Hem tanışırdık.

Selam kizlar
Nasilsiniz herkes iyi maasallah özledim sizi buradfa havalar cooook guzel inanin evde duramiyom.
Bahcem var coook guzel esim beni göturup getiriyor gunesleniyorum vallahi baya bir rahatladim.
Kac aydir evde yat yat kaburgalarim acimiya baslamisti.Sukur biraz iyiyim bugun kontrolümüz var.Tostosumla bu veled cokkkk aksimi olacak neeee kipir kipir insellah bir sorunumuz cikmaz
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Bensunazcım moral bozmak yok, umutsuz olmak yok.Unutma vakti zamanı gelince nazlı bebişlerin gelecek.Sadece dua ile sabret.
Bebekistiyoruz sen nasılsın?Test sonucun nasıl çıktı?ınşallah iyi çıkmıştır.
El muallim sen ve güzel kızların nasıllar?
Eylül tedavin hayırlı ve güzel sonuçlu olsun.
Karamelcim Sen de gidersen Emel hanıma sevgilerimi ve selamlarımı ilet.Onu ve dr.um olan Eşi benim için çok önemliler.Kızıma kavuşmama vesile oldular.Allah razı olsun.Sen nasılsın?Genetik sıkıntılar varmış , inşallah o sıkıntıları aşıp bebişine kavuşacaksın.Unutma sen çok güçlüsün.Belki önüne dikenli yollar çıkacak ama sen yaşın ve gücün sayesinde bunları aşacaksın.Seni uzaktan takip ediyorum ve güzel sonuçlarını alacağın günü umutla bekliyorum.
Bu arada dün dr. gittik.Kızıma aşı vurdular.O kadar içim ve canım acıdı ki , akupunktur ve nöralterapide yediğim iğneler(ki çok acılıdır nörölterapi) kızıma aşı vurdukları zamanki hissettiklerimin yanında sıfır kaldı.Allah herkese bebeklerini çok yakında göndersin.
Gökçecim sana ve güzel bebişine de iyi ve güzel günler.
Nilcim bu oturacağın ve uyuduğun günleri ileri ki günlerde mumla arayacaksın.
HerkeseSevgilerimle.

Son düzenleme:
hayırlı geceler herkeze.....sagol toprak inşalllaaaahhh RABBıM mucizesini yollar tez yakındaa....eyüllcüm halen devam ediyor ..bakalım yarın nolacak..saat 11:15 de randevum var..adetliyken co-cultür ve histereskopi olacak mı acaba???.......pazarteside akuya gidiyorum kıslar..bakırköy incirlide etnika has...seansı:80tl...inşş faydasını görürüm...bu arada hepinizin iyi olmasına çok sevindim....saglıcakla kalın...a.e.o...

merhaba kizlar nasilsiniz nevar neyok umarim hersey yolundadir biz cok sukur iyiyiz bebegim iyi kalp atisinida duyduk cok sukur birtanesi tutmus cok sukur saglikli sihhati olsunda :)
kizlar artik disari cikmaya baslasam bise olmaz dimi cok diil ama ara ciksam yani :)
hepinizi cok optum allaha emanet olun

Toprakcim..sagol canim iyiyiz cok sukur sonucumuz temiz cikti sidmilik hersey yolunda seker yuklememiz haric.insallah bunuda atlatcaz ...hayirlisiyla 30 u bi gorsek yolu yarilamis olcaz...akciger gelisimi icin igne ne zaman oluyor,herkes oluyormu bilgin var mi canim..
kiyamam prensesine boyle boyle buyuyorlar..annelik ..kendi canindan daha degerli geliyor..saglikla buyusun prenses yazin mini mini elbiselerini giysin(icine arkasi kat kat olan ic camasiri uyyaklinialirimsmile tam isirmalik sevmelikohaoldumsmile

Bensunaz insallah insallah emeginin karsiligini alcaksin...dualarim seninle..

Kaymaklim masallah bebisine pit pit atislarinida duymussun...saglikla gelsin insallah..

HERKESE HAYIRLI CUMALAR...

Bebekistiyoruz çok sevindim testinizin iyi çıkmasına.Allah sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin.Şekere takılma benim 18. haftada yani çok erken çıktı şekerim.Genelde pco lularda hamilelik şekeri çıkıyor.Ben insülüne gerek kalmadan sporla kontrol altında tuttum şekerimi.Sen de yediğine içtiğine dikkat edersin.Yazlık kıyafetler aldım geçenlerde kızıma çok şekerler ya.Yaz gelse diye gözüne bakıyorum.Bir de Temmuz başında tatile gideceğiz.Kızım üstsüz güneşlenecek.Babasıyla dalga geçiyorum kzıın üstsüz güneşlenecek sen bir şey yapamıyorsun diye.Bizden haberler böyle.
Kaymaklım yavaş yavaş günlük hayatına dön bence de , ben transferin 8. günü işe dönmüştüm ama hep kendimi yormamaya dikkat ettim.
Su yun ve Şenay ın sesi sedası çıkmıyor.ınşallah iyilerdir.

toprakcim sagol canim aminn insallah bende sizler gibi kucagima aldigim gunleri gorurum...
evet canim doktorum da pko hastasisin bekledigim sonuctu sasirmadim dedi...100 luk yukleme yapilcak..yediklerime dikkat ediyorum...hareketim kisitliydi. artik doktorum bol bol yurumemi soyledi..insallah insulune gerek kalmaz..

iyi bak kendine,prensese...

sagolasın bebek istiyoruz..rabbim sana da saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşşşş....kıslarr halen hafiften de olsa karın agrın var..kanamam olurkken co-cultür olamazmış..sade histereskopi yapıldı..perşembe tekrar randevum var ..gidişata göre karar verilecek..kıslar neolur dualarınızı eksik etmeyin benden...kulun kula duuası çoookk makbuldur...her zaman söylerim RABBıM hamiş arkadaşlarımıza saglıcakla dogurmayı, tedaviye başlayan arkadaşlarımızada tez yakında mucizesini yollar inşş ve emeklerini boşa çıkarmaz diyee..sonrada kendime ederim.....RABBıM bu yolda ugraşan kimsenin emegini zayi etmez inşşşş.......saglıcakla kalın..a.e.o....

toprak evet cok guzel cıcıler var ya bende aldım herseyden uç tane bıulmak cok zor .........aynı olmsını degıl ama aynı mıodelın farklı renklerını ıstıyoryum gezdırırız ınşşşşşş kızlarımızı.....ustsıuz haaaaaaaaaa hımmmmmmmmmmm dıkkat et kızına dava acmasınler....bensu ınş canım rabbım senıde mutlu haberle sevındırsın............bebek ıstıyoruz hıç stres yapma rahat ol cok muhım degıl ınş az kalmışşş canım gelecek senınkıde ınş..........kaymaklım ooooooooo buyumuş bıle senın emrıyoo masallah ne guzelll gez bencede ama sakın ve dıkkatlı ol........ayy ne guzel ya hamıle dolucak dedıkk doluyoo yıne burası..........gokce nıl u eylul denız bulut senay gulen ıyı bakın kendınıze cok ıyı olun ınş .............ohh su an uyuyolar cok sukur ıkı saatte bır yedıtrıyorum ..........opt sızı

Back
X