Tp Bebek ve Akupunktur

nasılsınız kızlar ........bız ıyıyız cok sukur ..........ıyı bakın kenfdınıze cok opt bende sızı ...........

Bensunaz,geç olsun olumlu olsun:)

canım benim çokk saol rabbim sanada hayırlısı ile nasip etsin tedavin ertelenmiş herşeyde bi hayır vardır diyip üzülme olurmu cnı dinlen bol bol kendinni üzme rabbim duanı kabul etsin senide sevindirsin inş canım[/QUOTE]

amiinnn..canlarım benim allahım razı olsun sizlerden.......artık farlutal ilaç içmeye de buğün başladım...inşallahh rabbim dualarımızı kabul eyler...hepinizi öpüyorum .kendinize iyi bakın...

Bensunaz üzme kendini her şeyde bir hayır vardır.Bebişler gelecekleri zamanı biliyorlar , senin bebişin biraz daha zamanı var demekki.
El muallim biz iyiyiz.Siz nasılsınız?Bugün 4 aylık olduk ve ek gıdya başladık.Hepiniiz çok öptüm...

Bensunaz üzme kendini her şeyde bir hayır vardır.Bebişler gelecekleri zamanı biliyorlar , senin bebişin biraz daha zamanı var demekki.
El muallim biz iyiyiz.Siz nasılsınız?Bugün 4 aylık olduk ve ek gıdya başladık.Hepiniiz çok öptüm...

Şu an akapunktura devam ediyorum.3 seans gittim şimdilik.Akklah inşallah bizede bu günleri gösterir.Toprakçığım bize hala destek verdiğin için teşekkürler.Donmuş transferim temmuz olacak muhtemelen....

bensucunm ınşş cok ıyı olucak hersey...........aret devam et akuya ıyı gelecek ınş..........
toprakcım masallah kızına bıszde gectık ek gıdaya yoğrt mayalıyorum gunluk corba kavanoz mamaları kasık mamaları yıyolatr kahvaltı sabah .........yarasın bebeklere ınş

Bensunaz ilk denemen mi olacak?hangi merkez?

yok canım yaa..ama memorilde bu 2ci denemem olcak..inşalllahhh herşey yolunda gider de başlarım...aret sen hangi merkez akuya gidiyorsun..seansı kaç ..yoksam paket mi aldın..RABBİM inşalllah emeklerimizi boşa çıkarmaz...

sagolasın toprakcım...geç olsunda güç olmasın derlerya inşalllaahh bu son olur ...rabbim mucizesini yollar tez yakında.................ayy ne güzell 4 aylık oldular hee...maşalllaahhh toprakcım ..alllahım analı babalı büyütsün...

bensucunm ınşş cok ıyı olucak hersey...........aret devam et akuya ıyı gelecek ınş..........
toprakcım masallah kızına bıszde gectık ek gıdaya yoğrt mayalıyorum gunluk corba kavanoz mamaları kasık mamaları yıyolatr kahvaltı sabah .........yarasın bebeklere ınş

inşaaaalllllaaaahhh muallimim ...bende yakında hamişler kervanına katılırım inşalllaaahhh....burdan o kadar çook istiyorum kiii (kıslarrr hamileyim) demeyiiii................inşalllahh RABBİM isteyen herkeze nasip eder hamileliği...

mrb hanımlar
toprakcım maşallah canım ek gıdaya da geçtiniz mi ohh yesin fıstıgınn
bensucum rabbim senide sevindirsin hayırlısı ile tez vakitte

Bensunaz,Öncelikle bu sayfanın çok uğurlu olduğuna inanıyorum.Bizede uğur getirir inşallah.Büyük ıhtimal Temmuz ortası donmuş transferim olacak.ılk denemen Mayıs taydı ve başarısızdı.End.7.4mm idi ve doktorum bundan olabileceğini söyledi.Birde en büyük şansızlığımız 1 tane embriyo konulması tabi. Ben aku-med e gidiyorum 100tl seansı.Pahalı ama avrupa yakasında daha uygununu bulamadım.ıstanbul Tüp Bebekte tedavi görüyorum.Transfere kadar 6-7 seans almayı düşünüyorum.

slm kizlar herkes iyidir umarim...el-muallim toprak masallah kizlariniza buyuyorlar..
bensunaz aret topik sizlerede ugur getircek gec olsada alcaz guzel haberlerinizi..
Aret 1 embriyo transferi sanssizlik diye dusunme nasibinde varsa 1 embriyo ile de olur..bana onceki tedavilerimde 4 embriyo transfer edilmisti olmadi son tedavinde 1 embriyo transferiylemi kalcam derken pozitif sonucu gordum ki ne zorluklarla ohss oldum dustu dusecek derken cok sukur bugunlere geldik...darisi sizlere isteyen herkese olsun insallah..umudunuzu,inancinizi kaybetmeyin bol dua...

selam kızlar......tatlı anneler toprak senay gıulen.................
tatlı anne adayları............bebek ıstıyoıruz masalklah ya az kaldı az..........kaynmaklım gokce...........ınşşş buyuyoo bebısler veeeeeeeeeeeeee
anne aday adayları ............bensu aret...........rabbım sıze ve tum ısteyenlere nasıp ets bu guzel kıymetlı aylar hurmetıne ............ınşşşşşşşşşşşşşşşş hamıle olur bebeklerınızı koklarsınız sızde..............benım cok vaktım olmuyoo bazen okusamda yazmaya vakıt olmuyoo uç tane cok zor gercekten..........ama artık tek veya ıkı emrıyoo bızler kısmetlı ımıısız dıyorum cok sukur ama su varkı tek emrıyoo olsada rabbım dıleyınce olacak sakın negatıf dusunmeyın benım ıoncekı denemede dort emr koydu dr hıç bırı tutmamıstı...............rabbım ol deyınce oldu vakıtlerı sımdıymış..........guzel dusunun kızlar ve bu guzel aylarda bol bol dua edın............cok opt ..........adını unuttugum varsa sakın alınmasın aklımdasınız ama öle hızlı yazıyom kı uyanıcaklar dıye ..........bazen yanlış yazıyorum gerıye sılmıyorum ...........cok opt ıyı bakın kendınıze ..............

El-Muallim.Bizleri unutmuyıorsun .Duaların için çok sağol .Allah Kabul Etsin ınşallahhhhhhhhh.Bal çörekotu tarçın denemeyi düşünüyorum adetimin 2.günü rahim için iyi mi???

aret ne demek unutmak sadece vakıyt yok ınan rabbım sevındırsın sızlerıde dılerım ınşş......bu duyguyıu sızde tadın bu yıl sızın yılınız ols........bal corekotu tarcını evet adetın ıkıncı yada uçuncu gunu her sabah kullan..........yumurtayı olgunlaştırıyo bu son 4. denememde gercekten bıde akuyla yum sayım ve kalıtesı cok ıyıdı ve üç ıyı kalıtelı emb konuldu ve cok sukur sımdı üç kızım kucamda...........bol dua

el muallimcim, bu fotograf yeni mi? epey toparlanmis gorunuyor kizlar, masallah!! daha da iyi olsunlar. var mi emekleme cabalari filan? emzirebiliyor musun hala?

diger anneler nasillar?

nerdesın kızz nasılsın bebıs nasıl ıyı bak ona.........cok sukur ıyıyız canım rabbım senıde ıyı ets........
cumanız mubarek olssssssssssssssssss kızlar tum dualar makbyuul ols

aret ne demek unutmak sadece vakıyt yok ınan rabbım sevındırsın sızlerıde dılerım ınşş......bu duyguyıu sızde tadın bu yıl sızın yılınız ols........bal corekotu tarcını evet adetın ıkıncı yada uçuncu gunu her sabah kullan..........yumurtayı olgunlaştırıyo bu son 4. denememde gercekten bıde akuyla yum sayım ve kalıtesı cok ıyıdı ve üç ıyı kalıtelı emb konuldu ve cok sukur sımdı üç kızım kucamda...........bol dua

El Muaalimciğim yanlış okudun:)UNUTMUYORSUN demiştim.:):)Duaların-İlgin için sağol kızların çok tatlı.Benim 5. gün embriyolarım var, donmuş transferim yapılacak.O yüzden şimdilik yumurtalarımın kaliteleriyle ilgilenmiyorum:):)Ben bal kürünü rahmim için yapmayı düşünüyorum.Yarar inşallah işe:):) yaşım 32 bu arada..Sorunda benim:) tüplerim kapalı demiştim daha önce:) Kolay gelsin sana..kaydirigubbakcemile2

aret ınşş rahıme tutunmayada ıyı gelır canımm ınşş........yasın cok guzel ınş gelecek melegın.......hep guzel dusun............unutmuyorum ınş sızlerı dogru acele okuyoryum bazen ama sonucta farketmez canım cok ıyı bakın kendınıze ve hep olumlu dusunun bu yıl sızın hamışlık yılınız olur ınşşşşşşşş

Back
X