- Konu Sahibi el-muallim
- #9.721
nasılsınız kızlar ........bız ıyıyız cok sukur ..........ıyı bakın kenfdınıze cok opt bende sızı ...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bensunaz,geç olsun olumlu olsun:)
Bensunaz üzme kendini her şeyde bir hayır vardır.Bebişler gelecekleri zamanı biliyorlar , senin bebişin biraz daha zamanı var demekki.
El muallim biz iyiyiz.Siz nasılsınız?Bugün 4 aylık olduk ve ek gıdya başladık.Hepiniiz çok öptüm...
Bensunaz ilk denemen mi olacak?hangi merkez?
Bensunaz üzme kendini her şeyde bir hayır vardır.Bebişler gelecekleri zamanı biliyorlar , senin bebişin biraz daha zamanı var demekki.
El muallim biz iyiyiz.Siz nasılsınız?Bugün 4 aylık olduk ve ek gıdya başladık.Hepiniiz çok öptüm...
bensucunm ınşş cok ıyı olucak hersey...........aret devam et akuya ıyı gelecek ınş..........
toprakcım masallah kızına bıszde gectık ek gıdaya yoğrt mayalıyorum gunluk corba kavanoz mamaları kasık mamaları yıyolatr kahvaltı sabah .........yarasın bebeklere ınş
aret ne demek unutmak sadece vakıyt yok ınan rabbım sevındırsın sızlerıde dılerım ınşş......bu duyguyıu sızde tadın bu yıl sızın yılınız ols........bal corekotu tarcını evet adetın ıkıncı yada uçuncu gunu her sabah kullan..........yumurtayı olgunlaştırıyo bu son 4. denememde gercekten bıde akuyla yum sayım ve kalıtesı cok ıyıdı ve üç ıyı kalıtelı emb konuldu ve cok sukur sımdı üç kızım kucamda...........bol dua