Tp Bebek ve Akupunktur

Kızlar bizim amipli dizanterimiz tekrar nüksetti.Çok moralim bozuluyor.Millet pis yerlerde çocuk büyütüyor biz her şeyini dezenfekte ediyoruz her şeyin en iyisini alıyoruz haftada 2 gün temizlikçi kadın geliyor elimi günde 1 milyon kere yıkıyorum buna rağmen geliyor geliyor bu hastalık benim kızı buluyor.Biz pamuklara sarıp büyütmeye çalıştıkça aksine hasta oluyor.Bn bir yerde hata yapıyorum ama nerde?:-((( Ne diyelim buna da şükür allah dermansız dert vermesin.Keşke kızım yerine ben hasta olsam:-(((

eee toprakçım....bu bebişler zor bebişler......sakınan göze çöp batarmış...o misal...... insan çocuğu hastalandığı zaman ömründen ömür gidiyor....keşke ben hasta olsam diyor annelik işte.....bir yerde hatamı yapıyorum demişsin...hayır tabiikide...böyle temkinli olman gayet normal....ama çocuklar işte böyle büyüyorlar...hastalıklarıyla,sevinçleriyle,üzüntülariyle....Allah beterinden saklasın....

Bu arada dün 7+2 ydim..Doktora gittik kalbni duydum.Söylendiği kadar varmış.Çok duygulandık.Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah.Hamile olanlar kucaklarına sağlıkla alsın.Bebekleri olanlarada sağlık versin inşallahhh

ayyy...maşallah ne güzel.....kalp sesinide duydun...ALLAH sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşşşş....:emir_bebek::nazar:

hayirli ramazanlar...
tam yazmak icin giriyorum benimki agliyor yazamadan cikiyorum...yine aglamak uzere.. uyku duzeni bozuldu 1 saat uyuyor..2 saat uyanik..
toprakcim gecmis olsun...baska bi doktora gitsen,gerekirse hastanede kalsaniz..boyle daha zor ece icin..insallah biran once iyilesir ..
nil gzunaydin cnm..masallah oglusuna...sut icin bol bol emzir,su,bulgur,cikolata karpuz bana yaradi...bol bol sicak dus al..

uyandi..atladiklarim kusuara bakmasin..opuyorum herkesi..

sanada kolay gelsin arkadaşım....zamanla herşey yoluna giriyor.....düzeninizde yerine oturuyor.....

kızlar merak etmişsinizi sagolun yaa bende dün dr dan geldim çok şükür minigim iyi 1768 gr olmuş 42 cm boyu gidişat ii dedi :) hayırlısı bakalım 3 hafta sona tekrar gitcem o zaman dogumu konuşcaz belki çatı muaynesinide yapabili azcuk ondan korkuyom yaa
muallimim denizdenönce ben varım bi dahaki gidişimde konuşcak dogumu dr um çatıya bakcak bide normal olur mu die bakalım neye karar vericez heyecanladım iice :)
ni,lcim gözün aydın canım saglıkla büyüt oglunu darısı bana denize aret e ve bekleyen isteyen herkese olsun inşşşş

gökçe maşallah...hayırlı doğumlar olur inşşş..... çatı muayenesi korkulacak birşey değil cnm...merak etme.....gökçe sen tüp yaptırdıktan sonra mı doğal yolla kalmıştın hamile.?vallahi kusura bakma cnm...artık çok kişileri okuyunca unutuyorumda....:nazar:

bensu..eylül....inşallah bizlerde en kısa zamanda bu mutlulukları tadarız......eylülcüm....bende eylül ayında tüp tedavisine başlicaktım ya.....başlamıyorum......dün dr.umdaydım....histersekopideki kistler normal yolla hamile kalamama.. sebebimmiş......onlar temizlenmişken dedi dr.um 3 ay normal yolla bir deneyin....olmazsa 3 ay sonra tüp yaparız dedi....bakalım hayırlısı......

canım buluesu ınş ya neden olmasın ınşşşşşşşş gerek kalmaz tedavıyeeeeeeee ne ıyı olur ben hep normal kalayım dıye bekledım ama olmadı..........ıyıyız cok sukur canım ..........senın bı kızın mı oğlun mu vardı ıstıyomu kardes benımkı bıktı valla sımdıdennnnnnn

gökçe maşallah...hayırlı doğumlar olur inşşş..... çatı muayenesi korkulacak birşey değil cnm...merak etme.....gökçe sen tüp yaptırdıktan sonra mı doğal yolla kalmıştın hamile.?vallahi kusura bakma cnm...artık çok kişileri okuyunca unutuyorumda....:nazar:

sagol canım ya darısı basına inş ben iki aşılama yaptım olmadı sonra laparaskopi ile histereskopi yaptırdım rahimde perde bulundu alındı iki ay ara verdik sonra tüp bebek yaptık olmadı tüp bebekten üç ay sonra hamile kaldım dogal yoldan canım bide bende kan pıhtılaşması genetik bozukluk guatr prolaktin kocişte sperm hareket sorunu vardı ..hiç umutsuz olma rabbim ol derse olur inş canım

amiiinn gökçemmm muallimimm inşallllaaaaahhhhhh..........rabbim bu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı makbul eylerr...bluesuu inşş canımmm...sıra bizlere geliyor artıkk...bluesuu muallimin dediği gibi belkim kendiliğnden kalabilirsinde......bendede kisk vardı doktorum doğum kontrolnhapı vermişti..inşş kisttim kaybolmuştur....daha gidemedimde doktora..ama ilk hasta olmamda gidecegiz..inşş bu sefer ertelenmez tedavim...kıslarr kendinizee iyi bakınn...opuyorumnanaktan

Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.İnşallah bir an önce iyi olur.Ece doğalı bir kaç yaş yaşlandığımı hissediyorum.Ece doğalı resmen karakter değiştirdim çok endişeli bir insan haline geldim.Bu kızı inşallah büyütecez ama bu arada bizde yaşlanacağız sanırım.
Buluseu ne güzel tarif etmişsin hissettiğim şeyleri.Kendinden çok onu düşünüyorsun.Allah acılarını ve yokluklarını göstermesin.Yoklukları da zor çoooook iyi bilirim , biliyorsunuz.
İnşallah sende histereskopiden sonra kendiliğinden hamile kalırsın.Bir de tüp bebekle uğraşmazsın.
Gökçe ve Deniz sizin doğumada az kaldı , hazırlıkları yavaş yavaş tamamlayın.Süpriz yapmasın ufaklıklar.Sizin bebişler kış- sonbahar bebeği olacak sanırım bu yüzden eldiven takarlar.(2-3 ay takıyorlar)Bence mothercareden kendinden eldivenli tulumlardan alın , öbür türlü eldivenler elinden çıkıp duruyor , uğraştırıyor.Bnun dışında bebeği içine koymak için uyku tulumu alın onlarda iyi oluyor üzerini açtı derdi olmuyor.Örneğin şu anda tchiboda uyku tulumu satılıyor güzel gibi geldi bana.Bir de yine tchibodan çıtçıtlı badi aldım bbir daha ki yaza alabilirsiniz güzel teri çekiyor.Bebeğin kaldığı oda sıcaklığı 22-23 derece banyo suyu 37-38 derece olması gerekiyormuş birer termomeetre alsanız iyi olur.Aklıma gelen şeyleri yazıyorum hamileler ve hamile adayları aklınızda bulunsun.Sizde aklınıza takılanları bize sorun.
Bensunazcım her şeyin bir vakti zamanı var , inşallah o zman gelecek.Bizim çocuk dr. memorialda Ece nin rahatsızlıkları nedeniyle nerdeyse 15 güne bir ordayız belki tedavin sırasında karşılaşırız.
El muallimcim kızlarına maşallah , yakında ayaklanmaya başlarlar o zaman.Her çocuğun özelliği farklı.Bizde artık yavaş yavaş tek başımıza oturmaya başladık.Anne diyoruz çok sık.Babamız gidince arkasından ağlıyoruz(babasına çok düşkün)Birde sürekli konuşuyoruz , her çocuğun özelliği farklı sanırım benim kızda erkenden konuşmaya başlayacak ki anne diyor bana bakarak.Bir de şu amipi yensek fiziki gelişimide iyi olacak ama bir yenemedi şu hastalığı.Normalde ayda 1 kilo alan çocuk geçen ay 70 gr. aldı.Zaten zayıf doğdu şimdi daha da zayıflayacak.Allah beterinden korusun demekten başka yapacak bir şey yok.
Hepiniz çok öptüm güzel anneler , hamişler ve allahın izniyle çok yakında hamiş haberini alacağımız sevgili kardeşler.

Son düzenleme:
ınşşşşşşşş bensu canım ınş senıde gorelım burda eylullude sonra kapanır belkı burası aku yapan yoook galıbaa

toprak canım ılk bebeklerde hep ölre oluyo bıde sonradan oluyosa tamam........ oğlum gozumde hala bebek neyse bu kızlar oldu ohh dedı .........ıyı olucak ınşş merak etme .........
hepınızı opt

Gunaydın
el muallımcım
sana bırseyler sorucam uygunsa(ufak anlatayım kendımı)
ben 2 defa tup yaptırdım ve 2,de pozıtıf sonucu aldım ama degerlerım 14,16,gunde dusmeye basladı ve dun artık doktorum ılacı bırakmam gerektıgını ve bebegımın bıyokımyasal olacagını soyledı hayallerım yıkıldı bıran dunden berı toplamaya calısıyorum kendımı
doktorum daha sanlısın dedı gebe kalmayı basarabıldı vucut dedı
sımdı bana hısteroskopı yapıcak adet bıtımınde kanamamı beklıyorum bende
senın yazılarını gordum
sen kacıncı denemende hamıs kaldın ve hısteroskopıden sonramı hamıs kaldın ucuzlerıne
ben rahım rontgenı cektırmemıstım bunun olmasını mantıklı buluyorum ama parasal yonde bılmıyorum ben umut ulun beyın hastasıyım
bana bıraz yol gosterırmısın
ve dua edermısın

Gunaydın
el muallımcım
sana bırseyler sorucam uygunsa(ufak anlatayım kendımı)
ben 2 defa tup yaptırdım ve 2,de pozıtıf sonucu aldım ama degerlerım 14,16,gunde dusmeye basladı ve dun artık doktorum ılacı bırakmam gerektıgını ve bebegımın bıyokımyasal olacagını soyledı hayallerım yıkıldı bıran dunden berı toplamaya calısıyorum kendımı
doktorum daha sanlısın dedı gebe kalmayı basarabıldı vucut dedı
sımdı bana hısteroskopı yapıcak adet bıtımınde kanamamı beklıyorum bende
senın yazılarını gordum
sen kacıncı denemende hamıs kaldın ve hısteroskopıden sonramı hamıs kaldın ucuzlerıne
ben rahım rontgenı cektırmemıstım bunun olmasını mantıklı buluyorum ama parasal yonde bılmıyorum ben umut ulun beyın hastasıyım
bana bıraz yol gosterırmısın
ve dua edermısın
canım hosgeldın ................ınş sende hamıle olursun canım..........pozıtuf sonuçlar alman herseye ragmen cok guzel canım..... ınş bı daha bu sıkıntıları yasamazsın ınşş hersey yolunda gıder ne demek tabı dua ederım burda bırbırımıze verdıgımız guçle ayaktayız kımseyle belkı paylasamıyoruz burda rahat rahat dertlesıyoruz canım .........
bence rahım fılmı cekılmelıydı onemlı bence neden ıstemedı dr ........ben hısteroskopıden sonra hamıle kaldım ondan once ıkı deneme bos cıktı daha once ıkız lerıme hamıle kaldım erken kaybettım..........hısteroskopıyıde tavsıye edrım dr ıstrse yaptır derım .........ve moral cok onemlı akuya ıstersen gıt sonuçta hamıle kalabılmıssın ınş daha ıyı tutunur bebegın..........dr da onemlı......guvenıyosan yıne onda dene ......rabbım guzell sonuçlar versın canım ınşş uzulme ınşş zamanı gelınce gelecek bebeguın ınşşş canım toparlan ve yenıden dene

canım buluesu ınş ya neden olmasın ınşşşşşşşş gerek kalmaz tedavıyeeeeeeee ne ıyı olur ben hep normal kalayım dıye bekledım ama olmadı..........ıyıyız cok sukur canım ..........senın bı kızın mı oğlun mu vardı ıstıyomu kardes benımkı bıktı valla sımdıdennnnnnn

inşşşş...canım yaaa...ne güzel olur tedaviyle uğraşmadan.....zaten bu 4.cü tedavi bana çok zor geliyor artık ... ama allahtan hayırlısı artık....bakalım 3 ay daha bekliyeyim ne olucak.......oğlum vardı muallim.....o çok kardeş istiyor diye uğraşıyorum bu kadar....oğlum benim ilgimden çok bıktı...diyorki geçen gün....allahım bana 3 üz kardeş verde annem benimle ilgilenmesin artık..... 14 yaşına girdi ben hala onunla bebekmiş gibi ilgileniyorum,oda bundan sıkılıyor.....ama çokkkk kardeş istiyor.....

sagol canım ya darısı basına inş ben iki aşılama yaptım olmadı sonra laparaskopi ile histereskopi yaptırdım rahimde perde bulundu alındı iki ay ara verdik sonra tüp bebek yaptık olmadı tüp bebekten üç ay sonra hamile kaldım dogal yoldan canım bide bende kan pıhtılaşması genetik bozukluk guatr prolaktin kocişte sperm hareket sorunu vardı ..hiç umutsuz olma rabbim ol derse olur inş canım

inşşşş...darısı banada olur canım....kan pıhtılaşması bendede var...normal yolla hamile kalınca kan sulandırıcı iğnelere başladınmı hemen....çünkü iğnelere transferle birlikte başlicaktım...ayrıca benim kocişinde sperm sorunu var...oğlumda tedaviyle olmuştu....hayırlısı allahtan......

amiiinn gökçemmm muallimimm inşallllaaaaahhhhhh..........rabbim bu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı makbul eylerr...bluesuu inşş canımmm...sıra bizlere geliyor artıkk...bluesuu muallimin dediği gibi belkim kendiliğnden kalabilirsinde......bendede kisk vardı doktorum doğum kontrolnhapı vermişti..inşş kisttim kaybolmuştur....daha gidemedimde doktora..ama ilk hasta olmamda gidecegiz..inşş bu sefer ertelenmez tedavim...kıslarr kendinizee iyi bakınn...opuyorumnanaktan

bensu...inşşşş...kistin gitmiştir.....bu aydada inşşş...başlarsın tedaviye....senin kaçıncı olucaktı..

senı cok ıyı anlıyorum buluesu benı8mkılde öleydı.........sımdı ılgı ondan azaldı dıye mutlu ama üç tane oluncada cook ışı var ona yanıyo ama cok sevuyo kızları ınş senıkınede gelır kardes oğlan olsa ıstemrzdım dıyoo

elmuallımcım sagol canım
ben umutta ulun beyde denedım 2 denememıde
2,cıyı raporla yaptık
sorunumuz sıddetlı erkek ınfertılıtesıydı oyuzden bana usg de hepsı ıyı dedı gectık
sımdı doktorum dedı sana hısteroskopı yapıcam dıye
bende zaten yapması taraftarıyım
bılmıyorum akupunkur cok pahalımı butce yetermı ona
bırde sen nerde denedın senın yınemı evladın var ucuzlerden once neguzel yaaaaaaaa
ay bır taneyede razıyım ama allahımdan hep ıkız ıstıyorum gelırım yanınıza sız cok musaıt olmazsınız ama yazarım yınede buraya canım

Back
X