Tp Bebek ve Akupunktur

luna hosgeldın ................ınş kavusurdsun sonucunu merak edıyorum sımdıuden........akuya gıt ....bebek ıçın de zatewn anlar dr ..........transfere dek devam et haftada ıkı uç gun yetrlı.........ınşş ıyı gelır canım

bugun seda ası oldu dort ası sımdı cok mızmız ordan cıktık carfura gıttık gezelım dedık.........ay her goren herkes uçuzmu dıye rahat gezemedık ya..........ama cok susadıkk herkese hayıllr ıftarlar

nıl cok gecmıs ols canım .......lohusalık donemı zordur......benımde dıkıslerı mvardı acıl amelıyata gırıp cıkınvca dr dıkısler cok saglamdı kanama baska yerdebn olm malesef dedı.....ben amelıyatın ucuncu gunu mecburen duısarı cıktım ve cok soguktu usuttum oksuruk basladı her oksurukce mahvoldum dıkıslerım cok sızladı ..........ıkı hafta öle gectı antıbıyotıkle gectı ancak ve her gun kuveze gıttım bı yandan uzunr-tu ayrı moralım cok bozuktu ..bısey nlamadım bu kezde lohusalıktan gece zaten erkebn dogun bebegım bı hafta sonra olmustu hep agladım ılk dogumum rahattı ......rabbım sıkıntıya komasın cok zor ınş senınde geceek cok dıkkat et ayakların onemlı ve yemegını ıyı ye pekmez bal gıbı........genelde lohusalık kanı kısıden kısıye degısır benımm ılk dogumda ellı gun sırdı yıne öle..............sınır kırk tır..........atmıs gun sıurende var ama sıdettlıyse sıkıntı olur sen azalsa bıle kırk gunu doldurman gerek kırk gun sonra dus alır abdest alır herseyı yaparsın ılışkı dahıl kesıldı dıye hemen abdest alma............rabbım kolaylık versın

toprak ya cook sagol ıyıkı varsın yaaaaaaaaaaaaaaa senay gelmıyo gulende
öle ..................cok opt

El muallimcim sen de iyi ki varsın.Burada pek çok kişiye hep moral verdin hep destek verdin o yüzden iyi ki buraya geldin ve senin gibi güzel bir ablamızı tanıdık.Ben de burada ki tüm arkadaşlarımızın hamile olduğunu görene kadar burdayım.
Ece yi soranlar olmuş daha iyiyiz kızlar.Artık 6 aylık olduk.Tocaman abla olduk.Kendi başımıza Oturuyoruz.Dişimiz çıkacak galiba çok huysuzuz, ağzımımıza sürekli bir
şeyler alıyoruz.Zaman çok hızlı geçiyor...

ayy hapıdamı varmış balığın...muallimim hemen ismini yazarsan sevinirim...peki bu hapı sabah akşam mı içecem...alllahım inşşş faydası olur......eylülcüm ,,kukacım rabbim inşallaahh tez yakında bizleride sevindirsin.....kuka sen nerde yaptırdın canım....ilk denemenmiydi....allah büyüktür...inşallllaaahhh tez yakında bizlerde hamiş olacagız kıslarrr...bebekistiyoruz gökçem nasıl gidiyor.....lunacım aretin anlattığı gibi aku...inşşşş faydasını görürsün canımm...

bensu sanırım carlon markanın omega 3 dıye balık yagı yag..........genelde tup bebek uzmanlarıı hamılelık tedavısın e baslamadan 3 ay once verıyolar vucat alsın dıye..........ççzaten zararı yok faydası var .........bes veya on kılo balık yıcenkı anca alıcan omeganın onemlı kısmını dıyen uznmanlar var ve bu markanın guvenılır ....ben hamıleykende devam ettım bebekelrın gelısımı ıçın cok onemlı...............

toprak hayırlısı ols ınş.............masalllah kızına cok opt onu.........evet canım beraber cok guzel gunler gecırdık uzuntu sevınçç .............ınş herkes hamıle kalır ınşşş ısteyen herkese...........

gunaydın bayanlar
bayadır gıremedım buraya
yenı tedavıde olanlara bol sans allah yardımcınız olsun
negatıf alanlarada rabbım sabır versın ınsallah hep beraber bızde burdan guzel sonuclarımızı der ve gebelıgımız sonuna kadar devam eder
al muallımcım nılcım cok sagolun yonlendırıyorsunuz
ben doktorumdan memnunum ama herkes neden ısrarla devam edıyon dıyor
kıme gıtme konusu kafamı karıstırıyor
muallımcım sen hısteroskopıyı nezman ve kımde yaptırmıstın
ılla doktorundamı yaptırmak gerekıyor onuda merak edıyorum

Eylül cüğüm şimdilik Allah'a şükür iyi gidiyor.Önümüzde ki ay sende başlıyorsun ben inanıyorum senin güzel haberini alacağımıza.Hemen başlada sevindir bizi.Biliyorsun buradaki herkes birbirimizi gerçekten çok iyi anlıyoruz.
Luna Akapunktura hemen başlamalısın mademki tedavine başladın.Haftada 2 gitsen yeterli.Transferden önce mutlaka yaptır.Belirli bölgelere özel iğneler batırıp elektrik veriyorlar.Yararı olduğunu düşünüyorum ben.Transferden bir gün önce ananas yemeye başla her gün bir dilim 7 gün süre ile.Et ağırlıklı beslemn.Şu an bile kahve ve koladan uzak dur.Her sabah ve akşam bal çörek otu ve tarçın ye.Hazırlamak için. çorba kaşığı öğütülmüş çörek otu*10 çorba kaşığı bal*10 çorba kaşığı hurma.Şimdi başla.Transferden - gün önce kesersin.Sabah ve akşam bir çorba kaşığı ye.Bol şanslar bu arada doğru yerdesin bu site uğurlu.:)

Tarifi eksik vermişim.12 çorba kaşığı öğütülmüş çörek otu+10 çorba kaşığı bal+10 çorba kaşığı tarçın. .adetin 1.günü başlanacak 12 gün devam edilecek.Sabah akşam birer kaşık

gunaydın bayanlar
bayadır gıremedım buraya
yenı tedavıde olanlara bol sans allah yardımcınız olsun
negatıf alanlarada rabbım sabır versın ınsallah hep beraber bızde burdan guzel sonuclarımızı der ve gebelıgımız sonuna kadar devam eder
al muallımcım nılcım cok sagolun yonlendırıyorsunuz
ben doktorumdan memnunum ama herkes neden ısrarla devam edıyon dıyor
kıme gıtme konusu kafamı karıstırıyor
muallımcım sen hısteroskopıyı nezman ve kımde yaptırmıstın
ılla doktorundamı yaptırmak gerekıyor onuda merak edıyorum

canım ıcın rahatsa devanm et bu sana kalmıs bısey.........ama ılgıdende ıyade acaba sorununla ne kadar ılgılenılıyo neler yapılıyooo bu da onemlı ben camlıca medıcanada old tedavımı ılkınde sonuç olumsuzdu yıne oraya gıttım dr pomer bey cok ılgılı sonucu alınca gel dedı bı daha gıruselım gıttım hıst yapacam sana dedı ......hıstroskopı old sonra bana yıne bılgı verdı orda bellı bı bolgeye cızık attım dedı oaraya yerlessın ıst dedı emrıyoo ............gercekjtende emr oraya yerlestıler cok sukur cok..........ınş hersey gonlunce ols ama bu hususta memorıl da cok ıyı..........yıne bı bak arastıur ıcıne sınen yere basla

aret canım ya benımde cızelgemı bı ark yaptı toprak bılır belkı o sana yapar cok ıuyı olur bılırız bebegın ne kadar buyuduu

muallımcım sen ucuzlerıdemı camlıca medıcanada yaptın
benım kocamın sperm sayısı adetle demıstım galıba
sımdı erkek ınfertılıtesı yonunde ıyı yerlerde yaptırmam lazım
bengebzede oturuyorum ve calısıyorum
memorıel bana uzak kacıyor yaa
medıcanayı hıc duymadım bu alanda nasıl basarılımı
ya bırde canım sen tedavıye baslarkenmı hıst.yapıldı sana
cocuklar masalah nasılda tutmuslar yaa
bende bılmıyorum umutun basarılı oldugunu duyuyorum ama detaylarını nasıl ogenebılırımkı ben bu konuda cok safım galıba yaa
medıcanada rapor gecıyormu canım
sen kac defa denedın orda

nısam işin ne bu arada........valla cok duyulması önemlı degıl ama cok kışı hamıle cıkıyoo gıudıyo.........ve dr onemılı omer faruk vanlıoğlıu nu arastırmıstım cok bılgılı ve cok yerde zaten dr luk yapmış.........ıkıncı kez denemnmde hamıle kaldım....tedavı sırasında yaptı hısrtrskopıyı..........dr unla ırtıbaytın ıyıyse devam et senı olumsuzluk olunca aradımı nasıl ....

Eylül cüğüm şimdilik Allah'a şükür iyi gidiyor.Önümüzde ki ay sende başlıyorsun ben inanıyorum senin güzel haberini alacağımıza.Hemen başlada sevindir bizi.Biliyorsun buradaki herkes birbirimizi gerçekten çok iyi anlıyoruz.
Luna Akapunktura hemen başlamalısın mademki tedavine başladın.Haftada 2 gitsen yeterli.Transferden önce mutlaka yaptır.Belirli bölgelere özel iğneler batırıp elektrik veriyorlar.Yararı olduğunu düşünüyorum ben.Transferden bir gün önce ananas yemeye başla her gün bir dilim 7 gün süre ile.Et ağırlıklı beslemn.Şu an bile kahve ve koladan uzak dur.Her sabah ve akşam bal çörek otu ve tarçın ye.Hazırlamak için. çorba kaşığı öğütülmüş çörek otu*10 çorba kaşığı bal*10 çorba kaşığı hurma.Şimdi başla.Transferden - gün önce kesersin.Sabah ve akşam bir çorba kaşığı ye.Bol şanslar bu arada doğru yerdesin bu site uğurlu.:)

canım tavsiyen icin cok ama cok tesekkur ederim hepsini not ettim.. ben zamanında bçt karısımdan yemistim ama acayip migdemi bulandırmıstı.. bakiim deneyeme baslicam bir daha ozellikle tarcın a dayanamıyorum ama bu bebekler icin artık her seye razıyım.. tarifinin dogru olanını da not ettim tesekkurlerzemuszemus

luna hosgeldın ................ınş kavusurdsun sonucunu merak edıyorum sımdıuden........akuya gıt ....bebek ıçın de zatewn anlar dr ..........transfere dek devam et haftada ıkı uç gun yetrlı.........ınşş ıyı gelır canım

cok tesekkur ederim tatlım , Allah hayırlısını versin insallah !:Saruboceq:

ayy hapıdamı varmış balığın...muallimim hemen ismini yazarsan sevinirim...peki bu hapı sabah akşam mı içecem...alllahım inşşş faydası olur......eylülcüm ,,kukacım rabbim inşallaahh tez yakında bizleride sevindirsin.....kuka sen nerde yaptırdın canım....ilk denemenmiydi....allah büyüktür...inşallllaaahhh tez yakında bizlerde hamiş olacagız kıslarrr...bebekistiyoruz gökçem nasıl gidiyor.....lunacım aretin anlattığı gibi aku...inşşşş faydasını görürsün canımm...

tesekkurler canım..opuyorumnanaktan

bu arada kızlar dun basladım akupunktura ama bana eletrik vermedi eskiden de vermezdi zaten, aynı kisiye gidiyorum uzakdoguda egitim gormus zaten anne tarafından cinli olan bi doktora gidiyorum..inanın seans esnasında resmen icimden bir seylerin aktıgını hissettimm..
kaydirigubbakcemile5

elektrık zaten cok onemlı degıl bencede yumurtalık bolgesıne karına ıgneler batırıyoom ........dımı..sen devamm et zamanla onuda yapar ınş ıyı gelecek cok rahatlatıyo

canım ben santral gorevlısım
ınan tedavıye bıle genel mudur ızın verdı yerıme bakan tosardı durdu sureklı o bılem benı strese soktu ama hamdolsun tutmustu bende zaten ısten cıkmayı dusunurken degerler gerı gıttı hayırlsı artık
evet doktoruma ben degerlerımı faks cekerdım o benı arardı gun ıcerısınde
hepde aradı
ıste o dedı adetın bıtsın gel neden tutmadıgına bakalım
ılkınde mesela hıc olmamıstı sadece perıferık kanda krozomon testı yaptırmıstı
sımdı dedı bırkac test yapabılırz dedı
ve rahıme bakalım dedı
oyuzden beklıyoum ama ben suan yaptıramıcam sadece gorusmeye gıdıcem doktorumla
bakalım nedıcen baska

merhaba arkadaslar nasilsiniz? el-mualim canim amin cocuk isteyen herkeze Allahim nasip eder insallah. Biraz toparlanmaya basladim.Allaha sukur artik arkadaslarla iftarlara bile gidiyoruz evden cikmak istemiyordum simdi galiba normal donebildim insallah iyi olurum.Canim sen nasilsin?Bebislerle bos zaman bulabiliyormusun? Nasillar bizim guzeller? Buyuyorlar mi? Allaha emanet ol!optum

bensunaz caim insallah hamile kaliriz ve herkeze duaciyim. Benim tup bebekte ilk denemem ama asilama 2 kere yapildi tup bebege giremiyorduk kac kere hazirlanip yumurta olgullasmasi zor ve amelyatlar yuzunden nasip olmamisti bu yaz ayni sorun yumurta cok gec olgunlasti yeni de girebildik malesef sonuc alamadik.

Her sene korkum yukseliyor artik bebeklere bakarak icim gidiyor o koku o gulumseme... Ne kadar zor 37 yasindayim 38 diyebiliriz artik ne kadar sansim var bir Allah birir. Buyuk umit var ve umitsizlik te var... Cocuksuz hayatima devam edemeyecegim gibi geliyor bu depresyon olabilir...Butun duygulari yasiyorum umitsizlik yalnizlik hicbirsey istememe kendimi hicbirsey yapamayan birisi gibi hisler devam ediyor... Basarmaya calisiyorum kolay olmuyor...Allah bizim icin hayirlisi ne oldugunu bilir..Insallah hersey istedigimiz gibi hayirli olur.

Allaha emanet olun!

Back
X