Tp Bebek ve Akupunktur

slm kıslarrr..kukacım benide aglattın canım..rabbim inşşşş tez yakında bzilerede nasip eder anneliği..ellerimizi boş çevirmesin inşşş....gökçecim seninde yaklaşıyor artık rabbim hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin.....maallimcim oglunun doğum günü kutlu olsun canm daha nice senelere......nilcim inşş düzelir miniğin .....kıslar bu arada bende hafiften kirlenmişim..tam görmemde üçüncü günü gideriz artık....mevlam hakkımızda her ne hayırlıysa onu nasip etsin inşşşş.....

merhaba Kizlar! Naslsiniz? Ramazan nasil geciyor?

bebek_istiyoruz insallah canim zamanla insallah bunlari yenebiliriz....tsk ederim canim.Insallah insallah insallah Allah buyuktur

eylul105 ya canim ayni yolda oldugumuz icin ne kadar iyi anliyoruz.Zaman da geciyor...Bizim gibi o kadar cok bayanlar var malesef...Allahim cocuk isteyen herkeze nasip et! tup bebegi kacinci kez deniyorsunuz? Psikolojim zaten bozulmustur.Insallah en kisa zamanda senin yaptigini yapacagim...Tsk ederim. Dedigin gibi buyuk umit ediyorsun sonra maf oluyorsun.kendimize cok iyi bakmaliyiz.stresten uzak olmaliyiz ama nasil?????

Dr ne diyorlar sizde sebep nedir? Bende yumurta az ve olgunlasmasi zor. Allaha sukur olgunlasti bu sefer ...

hhhhhhh ne istedigimi bilmiyorum... 4-ay icerisinde doktora tezimi veremesem 7-8 senelik arastirma ve calismalarim gidecek bu sene son ben ise isimi birakmistim simdi ne de islerimi toparlamaya ne de is yerine gitmeye ne de birsey baslamaya hic istek yok...

Ne istiyorum diye soru soruyorum kendimden malesef hic istek yok evden cikmak istemiyorum...Tedaviden sonuc alamayan herkez bunu yasadi bir sekilde toparlariz insallah.. Tedaviye ne zaman baslamayi dusunuyorsun? .Sana da cocuk isteyen herkeze dua edecegim...Insallah hayirli salih cocukjlar nasip eder Rabbim!

Toprakcim Allah razi olsun! insallah diyorum.Insallah basririz insallah topalariz kindimizi insallah hayirlisiyla tedaviye baslariz....

el-mualim canim oglulun gecmis dogum gunu kutlu olsun! Allahim nice dogum gunleri nasip etsin!

Bu mubarek ayda Dualarinizi eksik etmeyin! aramizda birimizin duamiz kabul olur belki...Allaha emanet olun!

kuka yemin ederimki sende kendimi buluyorum..aynı sorunlar bende de maalesef.........yumurtam 1-2 bilemedin 3..0 kadar ilaç kullamama igne vurunmama ragmen fazla gelişmiyorllar ..vede daha önce yaptırmamda döllenmemesi..ondan daha önce yaptırmamda yumurta tpolamaya alıyorlar beni ayıldığımda hiç yumurtam olmadığı sölüyorlar .orda herkezin 10-15 20 yumurtası çıkarken benim 1 tane bile çıkmaması...allahım bu nedir ..rabbim böyle çocuksuzlukla daha fazla sınama beni....bende sen gibi herkezden kaçar oldum....ama moral de çok önemli kuka .her sahıurda namazdan sonra yasin okuyorum..eşim 4444 dusına başladı..rabbim inşş dualarımızı makbul eyler...

merhaba kizlar! Nasilsiniz? Ramazan nasil geciyor? Allaha emanet olun!

bensunmaz canim cok uzuldum.Nasil bir durum olugunu cok iyi biliyorum.Yumurtalr olgunlasmasi cok yavas yada 3gun sonra olgulasmasa islemleri durdurmak zorundayiz dediginde gok yuzu yere inmis gibi kafam dondu ne yapacagimi nasil hareket edecegimi bilmedim. Hatta evden ulkemden uzaktaydim yanimda yakinlarimdan kimse yoktu ilac dozunu arttirdilar boylce gelisme oldu.

Sen ne zaman tedaviye baslayacaksin? beraber bu durumu asmaya ne dersin?

Benim onceden hazirladigim saagligimla ilgili planlarim vardi.Simdi moralim bozuk odugu icin hic bakmaya niyetim yoktu ama dun onlari gordum ve heves olusmaya basladi.Bizim durumda o kadar cok bayanar var ki...Bir-birimize destek oabilsek iyi olurdu...

Muallimcim oğlunun doğumgünü kutlu olsun. Nice senelere hep mutlu hep sevdikleriyle, sağlıkla inşallah.
Toprakçım çok haklısın bu yuoldaki herkes aynı şeyleri yaşıyor. Ben ilk denemede herşeyden habersizdim. Eh tüp bebk ya nasıl olsa olacak demiştim. Ne stres vardı ne bişey. Ama gittiğim merkez çok kötüydü. Tabi bunun farkına sonra varabildim. Tam transfer günü. Bir de çok umut vermişlerdi. %80 ollur demişlerdi. Oysa dünya üzerinde böyle bir oran olmadığını snra öğrendim.
2. denemede ilk gittiğimiz yer kötüydü, şimdi olacak dedik, ama transfer günü başlayan 40.5 derece ateşle 7 bhcg değeri aldım ve olmadı tabi.
3. denemede rahat ve sağlıklı olmanın önemine inandım. Oldu.
Ama bende ne olduysa ondan sonra oldu. 30. haftada bebeğimi kaybedince, ve 10 gün sonrasında damarda pıhtılaşma sorunuyla 2 ay yataktan çıkmadan evde yalnız alınca, rahatlamaya çalışacağım yerde, bunalımın dibine indim. Sonraki deneme de haliyle negatifti. Daha sonra yaş geçiyor paniği başladı. Mutsuz, umutsuz, asosyal biri oldum. İşim de kötü gitmeye başlamıştı.Zaten umrumda da değildi. Bir tek benim mi bu kadar yoğun ve olumsuz hislerim varken bir baktım ki pek çok kişi aynı şeyleri, hatta daha beterlerini de yaşıyor. Buradaki paylaşımların güzelliklerinden biri de bu zaten. Yalnız olmadığını biliyorsun.
Toplu terapi yeri gibi.
Kukacım ve Bensuzum bunları sizler için de yazıyorum.
Sebepsiz infertilite var bende. hep derdim ki bana biri sebep söylese, ve bu sebepten hiç olmayacak dese rahatlayacağım. Ama öyle değil işte. Sebebin olsa da aynı üzülüyorsun, olmasa da. Çünkü sebep ne olursa olsun sonuç aynı. Harcadığın çaba, girdiğin tedavi aynı. Sadece tedavi şekli ve ilaç miktarları farkediyor.
Aylarca ben hiçbir arkadaşımla zaman geçirmedim. Yalnızlığı istedim. psikologum bana ağır depresyon dedi. Ama rahatlamanın önemini anlattı. Çok enteresan bu kadar hızlı sonuç almak ama şimdi diyorum ki. Bir daha geri gelmeyecek en güzel yıllarım, sonucunu değiştiremeyeceğim çabalamalarım yüzünden geçip gidiyor. Ben uluslararası boyutta tüp bebek öncesi tavsiye edilen ne varsa, tıp ve alternatif tıp olarak ne varsa yapıyorum.
Bundan sonrası elimde değil. İyi sonuçlanırsa çok mutlu olacağım ama kötü olursa yıkılmayacağım ve yılmayacağım. Tekrar deneyeceğim. Son yumurta kalana kadar savaşa devam ama ben benden gitmeden.
Yarın 2 günlük detoksa başlıyorum. Toksinlerden arınalım bakalım. Tedavi öncesi son 20 gündeyim, umarım herşey hepimiz için iyi olur. Aynı sükuneti tedavi ve 12 gün bekleme sürecinde de göstermeyi umuyorum :)
Sevgiler.

mrb kızlar
bensum hayırlısı ile az kaldı benim ama insan tedirgin oluyor kk da bi arkadaş 26 haftalık ikizlerini kaybetti bi arkadaş 38 haftalık kaybetti korku ile yola devam ediyoruz rabbim kucaklamak saglıkla büyütmek nasip etsin inş
kuka cım bensucum blesucum rabbim sizleride sevindrisin hayırlısı ile bu mubarek günlerde gönlünüzdeki ni tez vakitte nasip etsin hayırlı evlatlar versin katından inş

gökçecim endişelerinde çok haklısın ama endişe etmek sana hiç bir yarar getirmez. sen bebeğini, onu koklayacağın zamanı düşün. o gün gelecek sağlıkla. hamile kalmakla bitmiyor, sonra 40 hafta sabır savaşı veriyorsun.
denizcim sen nasılsın.

kukacım dediğin gibi igneydi ilaçdı sonra yarıya gelmissin devam etmeyelim...çok kötü birşey .hatta bunları yazarken dahi içim sızlıyor..birde bende herşey yolunda gidiyor .doktorum yumurtaların çok iyi gelişmişler toplayalım diyor..anesteziden sonra ayıldığımda hiç yumurtam olmadığı..işte o zaman kukacım beynimden vurulmuşa döndüm..allahım yumurtam yoktuda neden bana o kadar igne ilaç kulladım vede anesteziye gittim..neden ama neden ..vede o doktorumuda bıraktım kukacım....bu memorilde tekrardan başlarsam 2ci denemem olacak..öbürlerini saymıyorum.hep acı hep hüzün...........kukacım tabikide birbirimize destek olalım..inan benim içinde senin içinde çok iyi olur...bizim sıkıntımızı anca bizler anlarız....kukacım allahtan birşey olamzsa çarşamba gidiyoruz memorile...bakalım hale hanım başlayalım diycekmi..artık fazla kafaya takmıyorum desemde inan çok takıyorum..herşeyin hayırlısı inşşşş............................................gökçecim ne olur bu korkularını yen canım..hep iyi şeyler düşün..sen boşver onları canım..rabbim inşallaaahhhh seni hayırlısıyla kurtarır..saglıklı bir şekilde alırsın miniğini gökçecim inşşş.... .................eylülcüm işte ben o kadar denememe ragmen bir kere bile olsun pozitif sonuç almadım..ömrüm boyunca hiç hamile kalmadım vede kaybetmedim...anlıyorum kaybetmek daha acı..bazen öyle bir ana geliyorumki içim dolup yanıyor allahım yeterki verde al diyorum..hamile kalmak nasıl birşey onu dahi bilmiyorum...allahım sen affet benii..rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallaahh.....neyse kıslarr hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan.

hepınıze cok tesekkur arkadaslar rabbım razı ols rabbım daha guzel guzel gunlerı gostersın sıze vverdıgı ve verecegı guzel evlatlarla.......o ne dılerse olur o neylerse guzel eyler rabbım yardımcımız ols her daım..........ınşşş kuka bensu buluesu eylul dıleklerıne kavususr rabbım aratmasın gokce kafanı takma öle seylere hep guzel dusun gelecek melegın ınş . denız naptı acaba bebek nasıl ..........nıl bebegıyleee bu bayramm ne guzel ebnımde üçüzlerin ılk bayramı olucak..........gecen kurban bayramı cok uzgundum erken gelmıslerdeı kuvezdeydıler dr hıç umut vermıyodu .......cok sukur ................eylul ınş rabbım bı daha kayıp vermesın ınş canım bensu sakın öle dua etme sakın.........kayıbın acısı cok fena yuregınden bın parca gıdıyo sakın canım hep rabbım ver saglıklı ve saglıkla ver de sakın .............rabbım evlat acısı vermesın .............cok opt sızı cokkkkkkk.............

El-Muallim
Oğlunun geçmiş doğum günü kutlu olsun.Benim de burcum akrep:) doğum için 2Nisan Allah Nasip ederse.
Bensunaz seni çok iyi anlıyorum.Aynılarını yaşadım 9 yıldır bebek istiyorum ve uğraşıyorum.İlk defa şimdi hamile kalabildim.Benim yumurtam vardı ama benimde rahim duvarım olması gerekenden ince olduğu için erteleniyordu.Geçen yıl yumurtalar toplandı ama transfer olamadı.Ve bir yıl boyunca her ay tedavi gördüm rahim duvarım için 7mm üstüne çıkmıyordu bir türlü.Her defasında hayal kırıklığı ve bunalım yaşıyordum.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK üzülüyrdum.Kendimi eksik hissediyordum.Nihayet bir gün 7.4mm e çıktı o kadar mutluydum ki ama malesef negatif:( çok ağladım toparlanamadım. 2 ay sonra 7.5 üstüne çıktı çok sevindim ama transfer sabahı 7mm olmuştu yine.Doktor sordu sana bırakıyorum tek donmuş embriyo transfer edilecekti.Transfer zamanı ne görelim rahim duvarı .olmuş 6.8mm sınırda 7mm bu arada doktorun pek umudu yoktu benimde tabi sonra transferein . günü kan testi yapmaya karar verdim çünkü idrar testlerinden nefret ediyordum.Çünkü hep tek çizgi görmüştüm.Kan testi sonucun u beklerken cevabından yüzdeyüz emindim negatif olacaktı.Ve hatta internetten bin kere okumam rağmen rahim duvarı inceliğini okuyup ne yapabiliri daha ne yapmalıyım diye isyanederken (Allah affetsin) telefon geldi pozitifti.Şu an dokuz buçuk haftalık hamileyim ama yinede çok korkuyorum.Hamile kalmak çok güzel ama şimdi çok çok daha iyi anlıyorum ki önemli olan bebeği kucağa almak.Hepimizin bir zamanı var.Önemli olan Allah ol desin.Ben isteyip mücadele eden herkesin bir gün başaracağına inanıyorum.

arkadaşlar merhaba;
sayfaları okuyacak vakti bulamadım..3-5 gün içinde adet olucam ve tüp bebeğe başlayacağız..yapı olarak çok stresli biriyim..bu durumun tedavilerimi kötü etkilediğini düşünüyorum...3 başarıız tüpbebek denemem oldu..
şimdi sizlere sorum şu olucak..tüpbebeğe başlamadan önce ve transferden önce akupunktur yaptırsam faydası olur mu?deneyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bensucum Allah korusun öyle dua etme Muallim haklı. Çok zor birşey. İnan öyle zor ki, ben oğlumu kaybetmeseydim, iki senedir bu kadar yıpranmazdım. Allah kimseye öyle bir acı yaşatmasın. Herkesin evladını annesine babasına bağışlasın.
Aretcim sanırım iyi gidiyor hamilelik maşallah.
Gökçecim sende de bir problem yok ne güzel.
Muallimcim amin canım. Allah tüm isteyenlere sağlıkla versin inşallah. Senin hayatın da cıvıl cıvıl olmuştur. Ne güzel.
Ben de 15-20 güne kadar tedaviye başlayacağım sanırım. Bir yandan haftada 3 gün psikolog, haftada bir akupunktur devam.

eylul haklısın tam curcuna olduk bız yas kırk olunca alışmak zor rahatlıga cok alışmısım .........rabbım saglık versın ınşş hersey duzelır ınş rabbım kısa zamanda sanada versın kocaman aıle oolunnn ınşşşşşşşş..................sanırım sen kuka bensu yaklasık yaslardasınız ya dımı 37 38 gıbı ............ınş sıze ıkız versın ınşş

el-mualim canimamin amin amin tsk ederim!Allah buyuktur ben kendimi azcik olsa bile iyi hisetmeye basladim...Insallah devam eder! bebisler nasillar?

hayirli sabahlar bizde sahur vakti bugun hic uyumadim suan yazdiklarinizi okuyup dusunuyorum....

Desteginiz icin Allah razi olsun!
-eylulcim Insallah dualarimizla ugraslarimizla bunlari basaririz.Insallah bebislerimiz olur! Rabbim dualarimizi geri cevirmez insallah...Allahim bu sefer sende her sey iyi olsun! Hamileyim diyen haberini almayi nasip etsin! Duacigiz...Kendini toparlamaya iyi seyler dusunmeye calis dua edelim baska yolu var mi?

Yalniz kalmak cikis yolu degildir Arkadaslar cunku onu bunu dusunup daha beter oluyorsun!

-Gokce Rana23 canim kendine iyi bak iyi seyleri dusun insallah bebeisini eline alirsin duaciyiz...Kotu dusunceden mumkun oldugu kadar uzak durmaya calis!Allahim seni korusun!

-bensunmaz nasil diyemiyorum Dr yumurta olgunlasinca toplamaya calisyorlar neden bunu yapti anlam veremiyorum boyle durumlar da oluyormus..Sasirmiyorum hayatta sasiracak ne kaldi diyorum....

Ben suan olup bitenleri gozden geciriyorum aldigim ilac yaptiklarima bakiyorum TABII HER SEY ALLAHTANDIR ama dr cok dikkatli olmalidir.
-Bana tup bebekten sonra kanama olsa igne vurmalisin diye soylemesi gerekirken soylemeyi unutmus. Ben butun ilaclari aldim bu durum aklima gelmemis. Transfer yapilir yapilmas dr hayirlisi olsun 2 saat dinlenecegimi sonra hemsire hamim ilaclari verir o anlatir dedi dr ben de sadece bu mu baska sorun cikmas mi diye tekrar tekrar sordum hayir bunlar yeterli dedi....Sonra ulkeme dondum burda kanama oldu ben dr ariyorum bana igne ismini soyledi hemn onu vur diyor ben ismini tekrarlarmisiniz dedigimde sende yok mu vermedik mi diyor? Boylese kanama fazlalasti ben hastaneye kaldirildim ordakiler soruyorlar regl ayin 23 oldum 25 tedaviye basladilar transfer ise sonraki ayin 12 oldu dedigimde sasirdilar sonra soyledikleri beni soka soktu. Transfer cok gec olmus bu durumda dr dusunup yumurtalari dondurmali ve sonraki ayda transfer edilmeli idi.... eeeee Kimi suclayacaksin?Kime inanacakin? Maf oldum neyse 2 gun sonra kan testim var igneyi vuracagim diyordum.Malesef o igne burdan bulamadik kanama cogaldi ikinci gun oluyor 2 gun sonra igne elimize ulasti hicbir hasten sorumluluk almak istemiyorlar DR tavsiyesi nerde vurmayacagiz diyorlar bunlarla ugras zaman daha kaybettik sonunda igneyi yaptik cok cok cok gecti artik kanama cok fazlaydi...

Kimin sucu idi kimin? Niye o kadar yol sarf ederek kendi ulkemdeki dr yanlislari var diye oralara gittim Once allah sonra dr guvendigim icin simdileri sadece olacagi buimis diye konuyu kapattim...

Son düzenleme:
aretcim insallah bebeislerini eline alirsin!Allahim bunu nasip etsin! Kendine iyi bak Allaha emanet ol!

limon kabugu Allah yardimcin olsu!

Kizlar ben kk manyagi oldum hic uyuyamiyorum saat 5.11.....bu hafta bu kadar bol zaman olan son haftan isler cogalacak haftaya....Simdi bir rahatliyim......Gorusme uzere!!!!!Allaha emanet olun!

canım kuka.........ıyı olmana cok sevındım ne guzel seher vaktı ayaktasın rabbım bu guzel duaları mutlaka duyandır allah duaları kabul edendır ..........buızler ıstegımız olmayınca sankı duamız kabul olmuyoo sanıyoruz aslında allah kabul deıyoo ama bız bılmıyoruz bazen obur dunyaya bırakırmıs yanı her halıkarda dualar makbul ınş bu dunyada hayırlısıyla verır .........ınşş canım cıfter verır......
dr neden bu kadar hata yapmıs sana ılac adları vermelıydı telefonunu vermelıydı her an aramalıdı onu sorabılmelıydın ya gercekten sıkıntın cok olmus uzuldum canım ........bıde transfer tarıhı gec dıyosun sanmama canım her dr un farklı yolu var sanırım senın yumurtalar ya uç ya bes gunluk olgunlastı ........o yuzden beklemıstır gec yapmazlar ordakıler aklını karıstırmasın ama ılac adlarını nosunu vermelıydı..........mesela benım adet tarıhım 5 mayıstı ben haysın 27 ınde trasnfer oldum .........8 hazıran snucu ogrendım beıncı gun emrıyosu kondu bana ..........rabbım ol dıyınce oluyoo ....ılk kanama gecırdıgınmmde cok korktum tamama gıtııtler dedım ama rabbım olo dıyınce oluyo ......ınş guzel kaderıne rabım bebekler nasıp etmıstır .......moralını yyuksek tut ınş dıger sıkında gecerde tekrar baslarsın ama dılegım tedavı olmadan gelsın ınşş bebıs.........gecen bı haber okudum bı kadın uç yıl suren tedavıden sonra bıralmıkş uç ay sonra üçüze hamıle kalms ne ılgınşç dımı neden olmasın rabbıme hıcbısey zor degıl
cok ıyı bak kendıne yaz buraya senı ccoook sevıyorum .............opt

Back
X