Tp Bebek ve Akupunktur

Merhaba! Bensu ne oldu? Insallah hersey yolundadir/insallah hamistir/ basaka birsey dusunmek istemiyoruz/haber ver canim///

Eylulcum ben debiraz bekleyip soonra dr gidiyim dedim ...Senin moralin nasil? Akapunkur alabilmen cok guzel/Tedavi oncesi basladin mi? onceki tedavilerde almis miydin? Insallah canim bu sefer tutar hamile kalip bebislerini eline almayi Rabbim nasip etsin!

elmualim canim cok guzell ya biraz uyuyuuuuum/ Allahim sizlere bagislasin/ Birkac sene sonra insallah kizlarin yardimcin olur/// Simdi arkadaslarin cocuklari 17 yaslarnda dusun kizlar hersey yapiyor onlar olmasa nasil yetisirdim diyorr////

Kiz kardesimle tel gorusuyoruz 3-cu cocugun dogurdu 2-aylik/ tel gorusuyoruz demem sadece soylemem 10dk gorusursek 5 dk cocuklariyla konusuyor oyle gider/Allah nasip etsin sonra halini gorurum diyor/// iki cocuk kavga ediyor ucuncusu agliyor hep boyle//sabah 6.30 -sonra ayaktayiz gece 24.00 once uyku yok diyor/ buyuyunce insallah hersey unutulur ... Allahim cocuk isteyen herkeze nasip etsin!

bensuuu dusunuyorum//Ne oldu????????????

Kukacım inşallah canım, sırasıyla hepimiz tedavilerimizde olumlu sonuçlar alırız. Moralim iyi gidiyor. Pozitifim. Arada bir korkular geliyor tabi. Normalmiş bu kadarı psikolğuma göre. Öneml olan korkularla panik yapıp olumsuz olmamak dedi.
Ben akupuntura geçen yıl Eylül ayında başladım. Çünkü Kasım ayıda tedaviye başlayacaktım. Akupunktur doktoru iki ay erteleyin kendiliğinden olabilir demişti. Nitekim Kasım ayında kendiliğinden hamile kaldım. Ancak erken düşük oldu malesef. Sonra korkularımdan dolayı her seferinde iki ay erteledim tedaviyi. Dolayısıyla bugüne kadar geldik. Hazır hissedebilmem için psikolog desteği aldım. Bir yıllık akupunktur geçmişim var yani. Benimki biraz fazla oldu istemeden ama iyi oldu. Akupunktur almaya başladığımın üçüncü ayında her yıl giderek artan FSH 12.5'dan 9'a düşmüştü.
Normalde akupunktura dünya genelinde tedaviden 3-6 ay öncesinden balanması öneriliyor. Malesef ülkemizde pek yaygın değil. Ben giderken eşim de bel fıtığı için devam etmşti 12 seans ve bel fıtığından eser kalmadı şimdilik çok şükür.
Canım benim inşallah iyi sonuçlar alacağız.

:lepi:opuyorumnanaktan....kıslarr ama bir sorun var sabah kanamam başladı ve halen devam ediyor...jelden iğneye döndüm..halen kanamam var yarın kontrole gidecem.inşş düşük olmaz....bol bol dinleniyorum..hepinizden özür kıslar akşam yazamadım ...moralim bozuk yine halen devam yaaa..pozitif aldığıma sevineyimmi aglayımmı????rabbim eylüle bunlar yaşatmaz inşalllaaahh..çok zor bir şey yaa...kıslar ben size gelişmeleri yazarım..duanızı eksik etmeyin benden....

:lepi:opuyorumnanaktan....kıslarr ama bir sorun var sabah kanamam başladı ve halen devam ediyor...jelden iğneye döndüm..halen kanamam var yarın kontrole gidecem.inşş düşük olmaz....bol bol dinleniyorum..hepinizden özür kıslar akşam yazamadım ...moralim bozuk yine halen devam yaaa..pozitif aldığıma sevineyimmi aglayımmı????rabbim eylüle bunlar yaşatmaz inşalllaaahh..çok zor bir şey yaa...kıslar ben size gelişmeleri yazarım..duanızı eksik etmeyin benden....

Canimya ne olur sakin ol stres yapma rabbime sigin Yüce yaradanim emeklerini bosa cikarmasin inanki hep duiamdasinolumunekankayizsmile simdi burda sabah namazina kalktim nasil dua ediyorum.
Bensucum degerin kac cikti canim bu coook önemli inseallah dusuk degildir.
Rabbim tamamina erdirsin inseallahhhh bol bol suuuuuuuuuuuuuu iccccccccccccccc
ne olur.
Su cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk önemli ben naSIL SU icmistim canimsinya ne olur kendine cokkk dikkat ett seni öpüyorum ALLAHA EMANET OLLLLLL Dualarim seninle bizleri haberdar etttttt
Ey yuce yaradanim bu ugurda ugrasan kardeslerimin emeklerini acilan ellerini bos cevime ALLAHIM NE OLUR:
hAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASIP EYLE MEVLAM AMINNNNNa.s.

kız bensuuuuuuuuuuuuuuuuu canım pozıtıf mı harıka sonuc ne................kanama olabılır nolur nolur uzme kendını olur böleeeeeeeeeeeeeee ınş bısey yoktır ınşşşşşşşşşşşş ya cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan:lepi:

bensuuuu...canımmmmm.....çok sevindimmm...bugün kalbim çarparak açtım pc yi...sonucun nedir diye........ALLAH inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder.....dualarımdasın.......değerin kaçtı canım.?

Öncelikle tebrikler çok sevindim kanama adet kanaması gibi değilse lekelenme gibiyse normaldir.Tabi doktora görünmek şartıyla.Gördünmü canım sadece hamile kalmak yetmiyormuş:) Bol bol dinlen yat.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah:)
Darısı Eylül Kuka Bluesu ve tüm isteyenlereopuyorumnanaktan

Bensunaz bu arada aklıma bir şey geldi ben sonucumu hermşireye bidirdiğimde bana kanaman olursa korkma yerleşme kanamasıdır ancak çok şiddetli olursa bildir demişti.Bilgine:)

Bensunaz tebrikler...saglikla kucagina alman dilegiyle...darisi tedavide olan,evlat hasreti ceken herkese insallah...
yakin arkadasiminda 9.gunu kanamasi baslamisti..olmadi derken 12.gun pozitif cikti 2 ay kanamalari devam etti simdi 5 aylik...yogun olmadikca takma...kendini bebisini uzme...

Allahım Bensucum çok ama çok sevindim. Dün sürekli ekranı açtım haber var mı diye. Haber çıkmayınca çok endişelenmiştim. Çok sevindim canım benim.
Değerin kaç canım. ve doktor sonucu nasıl buldu?
Kanamaya fazla takılmamaya çalış. Yerleşme kanaması olabilir. Yatıp dinlen. Tuvalet dışında kalkma hiç. Merakla gelişemeleri bekliyoruz. Canım benim ya çok mutluyum şu an.

cok guzel ya ınş sıkıntısız devam eder evet hamıle kalmakla bıtmıyoo malesef cok zor bu surec cok rabbom kılaylık versın korkma canım benımde 9..haftada sıdetlı kqanama oldu tamam dedım kaybettımcok korkmustum kocaa havlu koydıum altıma ama yetmedı........dr baktı bebekler ıyı dedı cok rahatlamıstık ıkı gun yattım hastanede ........rabbım nasıp ets bebegını canım sonucu yaz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa belkı ıkızdır bazen de mesela ıkız ıse bırı tutunuyo bırı tıtınamıyo o dusuyo unun kanamsı olabılıyoo benım ıkızlere aslında yıne üçüzdu sekıcıncı hafat kanamam oldu dr o üçüncu dıusuyo korkma demıstı ...............ınşşşşşşş ıyı haberını beklıyorum ya bak baslangıcı yaptın darısı dıgerlerıneeeeeeeeeeeeeeee ınşşşşşşşşşşşşş ben burayı cok sevıyorum yaaaaaaaa ve tabıkı sızı

Bensunaz çooook sevindim.Dün akşam telden buraya zar zor bağlandım ama sonucu göremeyince endişelendim.Şimdi bol bol dinlen bol su iç.Çooooooook sevindim çoooooooooook

bensucum......bak şimdi işyerinde seni düşünüeken aklıma ne geldi.......benim dr.um bir hastası vardı..ve burdan hep yazışıyorduk....onunda 1 tek embriyosu oluştu..o zanmanlar daha yasa çıkmamıştı...3 transfer olabiliyordu.....ama onun tek 1 embriyo ve 2 hücreliydi...çok ümitsizdi..varya ne yalan söyliyeyim bende öyleydim...senin gibi pozitifi aldığı gün kanaması başladı ve dediki aynı adet kanaması gibi.....sonra dr.u aradı yatmasını söyledi..birde iğne vermişti galiba....2 gün sonrada geğerini ölçtür dedi...o kanamaya göre değer yine artmış.....sonra bu kişinin hamileliği hep böyle kanamayla,hastanede yatmayla oldu...bugünlerdede nerdeyse oğlunu doğurmak üzere.....sen nolur kendini fazla yıpratnma .....YARADANIM sana o bebeği nasip etsiyse inşallah kavuşacaksın....

canım hayırlı olsun.:dance: kanaması olup bebeği duran çokkk arkadaş var. benim bu son doğal hamileliğim adet kanamasıyla başladı geç anladım sonra boş kese sandım progesteron bile kullanmadım kendi düşsün diye hiç yatmadım 2-3 hafta daha ara kanama oldu. ama bebek durdu. bazen rahmin bir bölgesinde kanama olabiliyor ama bebekler duruyor. inşallah rabbim nasip etmiştir ve kucağına alacaksın. güzel haberlerini bekliyoruz

Bu arada arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Endometrium 7,6 mm ve gelişen foliküllerimle dolaşıyoruz işte. Perşembe günü yumurta toplama yapılacak. İnşallah iyi sonuç alırım. Yalnız bugün biraz koşuşturmaktan mıdır nedir, fazla terlemiştim. Şimdiyse bir kırıklık üstümde ve boğazımda bir gıcık var. Umarım kötü birşeyler olmaz. Bu akşam acil eylem planı gerçekleştiriyorum. Tavuk suyu çorba ile ter atma ve sıcak banyo. Yarın da işe gelmeyi pek düşünmüyorum eğer böyle olursam.

Bu arada arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Endometrium 7,6 mm ve gelişen foliküllerimle dolaşıyoruz işte. Perşembe günü yumurta toplama yapılacak. İnşallah iyi sonuç alırım. Yalnız bugün biraz koşuşturmaktan mıdır nedir, fazla terlemiştim. Şimdiyse bir kırıklık üstümde ve boğazımda bir gıcık var. Umarım kötü birşeyler olmaz. Bu akşam acil eylem planı gerçekleştiriyorum. Tavuk suyu çorba ile ter atma ve sıcak banyo. Yarın da işe gelmeyi pek düşünmüyorum eğer böyle olursam.

kırıklık varsa dinlen işe gitme. tam opu veya transferde ateşin çıkmasın allah korusun. limonlu ıhlamur falan yap iç. portakal suyu iç. ağrı ateşe karşı akşam bir parol de içebilirsin. inşallah yarın toplanırsın

Back
X