- Konu Sahibi el-muallim
- #10.381
bensu......canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşşş.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:lepipuyorumnanaktan....kıslarr ama bir sorun var sabah kanamam başladı ve halen devam ediyor...jelden iğneye döndüm..halen kanamam var yarın kontrole gidecem.inşş düşük olmaz....bol bol dinleniyorum..hepinizden özür kıslar akşam yazamadım ...moralim bozuk yine halen devam yaaa..pozitif aldığıma sevineyimmi aglayımmı????rabbim eylüle bunlar yaşatmaz inşalllaaahh..çok zor bir şey yaa...kıslar ben size gelişmeleri yazarım..duanızı eksik etmeyin benden....
:lepipuyorumnanaktan....kıslarr ama bir sorun var sabah kanamam başladı ve halen devam ediyor...jelden iğneye döndüm..halen kanamam var yarın kontrole gidecem.inşş düşük olmaz....bol bol dinleniyorum..hepinizden özür kıslar akşam yazamadım ...moralim bozuk yine halen devam yaaa..pozitif aldığıma sevineyimmi aglayımmı????rabbim eylüle bunlar yaşatmaz inşalllaaahh..çok zor bir şey yaa...kıslar ben size gelişmeleri yazarım..duanızı eksik etmeyin benden....
Bu arada arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Endometrium 7,6 mm ve gelişen foliküllerimle dolaşıyoruz işte. Perşembe günü yumurta toplama yapılacak. İnşallah iyi sonuç alırım. Yalnız bugün biraz koşuşturmaktan mıdır nedir, fazla terlemiştim. Şimdiyse bir kırıklık üstümde ve boğazımda bir gıcık var. Umarım kötü birşeyler olmaz. Bu akşam acil eylem planı gerçekleştiriyorum. Tavuk suyu çorba ile ter atma ve sıcak banyo. Yarın da işe gelmeyi pek düşünmüyorum eğer böyle olursam.