Tp Bebek ve Akupunktur

herkese merhaba.......bebek istiyoruz inşşş...canım co cultur bana yavrumu getirir.........eylülcüm yarın inşşş... pıt pıt seslerini duyarsın hayırlısıylada için birazada olsa rahatlar...çünkü bu heyecanın ve acabaların sonu yok gibi görünüyor..........elmuallim....fıstıklar nasıllar......gökçecim,toprakçım, nil..sizlwerde iyisinizdir inşşş...........

kızlar benim için bu co culturde iyi oldu...bari bayramı rahat geçirebilcem......benimde adet belirtileri kendini gösterdi...2 gümn sonra adet tarihim...bayramdan sonrada parça lınacak..adetin 21.ci günü alınıyormuş....inşş...diğer ayada tedavi kısmetse.......

merhaba

eylül hadi 1 gün kaldı bize de müjdeyi verirsin

bluesuu inşallah coculture ün yararı dokunur gelir bebeğin

gökçe kızının resmini koymayacak mısınız?

nil oğlun nasıl? sıkıntılar azaldı mı?

toprak kızın iyidir sıralıyor mu peki?

aret nasıl gidiyor?

muallim minik canavarlar ne alemde?

ıyıyız cok sukur denız.........yaramazlıga devam hep kavga edıyolar oyuncak kavgası napcamm bakalım yaa cıglık atan atanaa evdee....gelen kacıyoo yaa zaten....senınde az kaldı ınşş gelsın pasan bakalımm ...
buesu ınş daha hayırlı olucak ınşş...eylul yarın dımı buyuk gun ınşşşşşşşş ya korelım altın keselerını ınşşşşşşşşş...........herkesı opt
bu arada bugun yurume bandında yurumeye basladım yetr artıkın azcıkın vereyımm yaa ...................dogum yapanların dıkkatıneeeeeeeeee baslayalım yurumelereee ınşş yavastan yavastannn

Ay evet yaa.
Yarın büyük gün. Bu korkularla yaşamak çok zor. İnşallah güzel haberi alır, sizinle paylaşırım.
Muallim çok güzeldir o bağırış çağırışlar. Kimbilir ne komiklerdir. Yürüyüş de başlamış, artık gerisi gelir.
Denizcim tam bir tarih vermedi mi doktor?

ıyıyız cok sukur denız.........yaramazlıga devam hep kavga edıyolar oyuncak kavgası napcamm bakalım yaa cıglık atan atanaa evdee....gelen kacıyoo yaa zaten....senınde az kaldı ınşş gelsın pasan bakalımm ...
buesu ınş daha hayırlı olucak ınşş...eylul yarın dımı buyuk gun ınşşşşşşşş ya korelım altın keselerını ınşşşşşşşşş...........herkesı opt
bu arada bugun yurume bandında yurumeye basladım yetr artıkın azcıkın vereyımm yaa ...................dogum yapanların dıkkatıneeeeeeeeee baslayalım yurumelereee ınşş yavastan yavastannn

:8:inseallah muallimcim inseallahhhhh gitsin bu göbusler.:15:artikin muallimcimya her aksam karin kaslarini calistirici hareketler yapiyorum.
Fakat agrim oluyor.Doktorum yapaybilirsin dedi ama dayanacam artik bugun cook isim var.
Temizlik yapacam cam tul baya bir isimiz var.Babamizda evde bugun :21:gun benim gunum olsun.
:66:

nil ......bende şimdi geldim eve....işlerimiz aynıymış canım....benimde tül yıkama ve cam silme...bugün 1.ci katın işini bitireyim...yarında 2.ci katın.....3.cü katta Allah kerim........çünkü çarşamba gün boyu mağazada durmam lazım.........

kızlar benim için bu co culturde iyi oldu...bari bayramı rahat geçirebilcem......benimde adet belirtileri kendini gösterdi...2 gümn sonra adet tarihim...bayramdan sonrada parça lınacak..adetin 21.ci günü alınıyormuş....inşş...diğer ayada tedavi kısmetse.......

bluesuu inseallah canim Allah yar ve yardimcin olsun ben bu co _kulturu iki kez denedik olmadi,insellah sana faydasi olur.
Hangi merkezde tedaviye basliyorsun?
Benimde transferim gecen bayramin 3. gunu olmustu.Ve ben ayin1 de turkiyedeydim yani bugunku gun nereden nereye sukurler olsunki kuzum kucagimda inseallah senin kuzunda bu vakitler kucaginda olur.
AMINNNN DUALARIM SIZINLE
Eylulcum simdi nasil heyecanlisindir.Ahhh icin kipir kipir yarin hep beraber sevinicez inseallahhhhh
Denizcim pasam buyuyor yarin asilarimiz var bakalim yarin cook nazlanacaz artik bugun burda tatil esim ilgilenecek bende temizlik yapacam birazdan disari cikacaklar.
Birazcik temiz hava iyi gelir soguk ama sen nasilsin canim?
Ödem olustumu ayaklarda ellerde kilon nasil?
Rabbim inseallah yardimcin olsun az kaldi hade bakalim evin mis gibi cennet kokacak annesi cook guzel duygular denizcim ya allahim tum isteyenlerin yuzunu guldursun inseallahhhhh
Cikmam lazim hepinizi opüyorum.A:E:O

Ay evet yaa.
Yarın büyük gün. Bu korkularla yaşamak çok zor. İnşallah güzel haberi alır, sizinle paylaşırım.
Muallim çok güzeldir o bağırış çağırışlar. Kimbilir ne komiklerdir. Yürüyüş de başlamış, artık gerisi gelir.
Denizcim tam bir tarih vermedi mi doktor?

Eylül'cüğüm bence iki kese inşallah:) Kaçta randevun yarın çok uzun zaman gelmişti nihayet büyük gün geldi:)

Aretcim yarın sabah 8:30'da. İnşallah iyi olur.
Testi 10. gün yaptığım için üzerinden 18 gün geçmiş oluyor.
Çok uzun bekleyiş oldu öyle mi böyle mi diye.

Merhaba kızlar.şimdi masamın başında kuzuma süt sağıyorum çok komiğim ya.beni müvekkiller böyle görse ne karizma kalır ne de başka bir şey.bızzz bızzz...kendimi inek gibi hissediyorum.
Denizcim bizim kız sıralamıyor.elinden tutunca gayet güzel yürüyor bir de yürüteç aldım onunla bazen geri geri gidiyor.yürüteçin önünde direksiyonu vitesi kornası var onunla oynamaktan yürümeyi unutuyor.tembel bu kız tembel.tüm enerjisi diline veriyor.işte her bebeğin özelliği aynı.
Gülsüm abla senin kızlar ayaklansın sen sporu asıl o zaman yapacaksın.şimdiden yorma kendini:-)))

yaw avukat hanım bu neeeeeeeee ...ay ...dıcekler senı goruyunce ama bılmelerı gerek sen annesın......ne onemı var ....senın kız emeklemeden yurucek anlasılan benımkıler cazgır yaaa hem cenelerı hem ayakları ıslıyoo....

toprak bu arada ben portatıf bebek mama sandalyesı aldım hereve lazımdan......cok guzel bı bak ve cok rahat her yere goturebılıyosun mutfakta hep bır arada olmak ıçın rahat ...bızım sayımız bırden artınca böle seyler ıyı oluyo

merhaba

eylül hadi 1 gün kaldı bize de müjdeyi verirsin

bluesuu inşallah coculture ün yararı dokunur gelir bebeğin

gökçe kızının resmini koymayacak mısınız?

nil oğlun nasıl? sıkıntılar azaldı mı?

toprak kızın iyidir sıralıyor mu peki?

aret nasıl gidiyor?

muallim minik canavarlar ne alemde?

canım kızımın resmini avatar olarak koymuştum ama koyarım resmini canım

3402.jpg
[/url][/IMG]
deniz teyzesi işte kızım :)

Son düzenleme:
Back
X