Tp Bebek ve Akupunktur

arkadaşar merhaba. topik te sayfalar çok olduğu için okuyamadım. izmirde bu işi iyi yapan önerebileceğniz birisi varmı. söylerseniz çok mutlu olurum.

gunaydın guzel hatunlar...........
meldı hosgeldın ...canım ben ızömırı bılemıcem bılen varsa yazatr ama sen arastır orayı bence ınş hersey ıyı olur bız faydasını gorduk

Günaydın arkadaşlar
Bebekistiyoruz, Deniz, Muallimcanlarım çok teşekkürler.
Ben dün daha moralliydim. Bugün biraz kötüyüm. Gece 3-5 damlayla başlayan, şimdi de ne zaman ayğa kalksam devam eden kırmızı bir akıntı var. Tesellim doktorun daha dün görmüş olması. Bana artabilir, azalabilir, şekli de değişebilir dedi. Kan sulandırıcı iğneyi kesmedi. İğneyi kesmediği için olabilir mi diye düşünüyorum. Bebek etrafında hiçbirşey yok, dokular sağlam demişti. Ama insan çok korkuyor işte. Elimde değil. Bir yerde okudum bu haftalarda kanama normal olurmuş, çünkü bu haftaya kadar yumurtalıklardan beslenen bebek artık plesentayla beslenmeye başlayınca yumurtalıkların devir teslim kanaması olabilirmiş. Umarım öyledir. Önceki hamileliğimde olan kanama da kıpkırmızıydı ama kan sulandırıcı falan kesilmişti, kanama da ertesi gün bitmişti. Şimdi kan sulandırıcı kesilmedi. Kanama da kesilmiyor tabi ki. Allahım inşallah birşey olmaz.

Gunaydinlar..
Kizlar grip oldum:2:
ogluma benden baska bakan yok..gecer diye korkuyorum..ilac alabilirmiyim ki..ne icsem gecer..

Günaydın arkadaşlar
Ben dün daha moralliydim. Bugün biraz kötüyüm. Gece 3-5 damlayla başlayan, şimdi de ne zaman ayğa kalksam devam eden kırmızı bir akıntı var. Tesellim doktorun daha dün görmüş olması. Bana artabilir, azalabilir, şekli de değişebilir dedi. Kan sulandırıcı iğneyi kesmedi. İğneyi kesmediği için olabilir mi diye düşünüyorum. Bebek etrafında hiçbirşey yok, dokular sağlam demişti. Ama insan çok korkuyor işte. Elimde değil. Bir yerde okudum bu haftalarda kanama normal olurmuş, çünkü bu haftaya kadar yumurtalıklardan beslenen bebek artık plesentayla beslenmeye başlayınca yumurtalıkların devir teslim kanaması olabilirmiş. Umarım öyledir. Önceki hamileliğimde olan kanama da kıpkırmızıydı ama kan sulandırıcı falan kesilmişti, kanama da ertesi gün bitmişti. Şimdi kan sulandırıcı kesilmedi. Kanama da kesilmiyor tabi ki. Allahım inşallah birşey olmaz.

çok sinir bozucudur eminim. benimki de kırmızıydı hergün biraz biraz geliyordu. allahtan ben boş kese değil de bebek olduğunu öğrendikten sonra azalmıştı bir de rengi biraz koyulaşmıştı galiba. merak etme diyeceğim ama edeceksin. yine de bu hafta geçsin haftaya geçmezse için rahat etmezse kafayı yiyeceğine yine doktora gidersin. için rahatlar. hergün birşey oldu mu endişesiyle de yaşanmıyor.

Gunaydinlar..
ogluma benden baska bakan yok..gecer diye korkuyorum..ilac alabilirmiyim ki..ne icsem gecer..

geçmiş olsun. bence doktora sor o versin. şu ara ne içsen bebeğe geçer, emziriyorsun değil mi?

Günaydın arkadaşlar

ah eylülcüm yaaa...keşke olmasada şu kanamalarda rahat rahat bir hamilelik geçirsen......ama sanırım kansulandırıcı iğneninde etkisi olabilir......o yumurta ve plesenta devir teslimini bende okudum.......inşş...öyle birşeydir........ama işte bizim hamileliklerimizde böyle geçecek çare yok......hep heyecan,kalp çarpıntısı.......

selam kızlar eylul ıns yat devamlı ınş gecer ya kanama olmasa ne ıyıydı ama napalım ıyı ols bebekte ınşş canım..........ben kan sulandırıcıyı hemen bırakmıstım ama benımkı cok tehlıkelıydı ..... bebek ıstıyoruz ıhlamur lımon ıç bol bol dra sor her ılacı alamazsın canım gecmıs ols opt herkesı ben kactım

Selam arkadaşlar,
Kanamam azaldı çok şükür. Tuhaf bir şekilde sadece ayağa kalktığımda oluyordu. Az önce tuvalete gittim. Neyse ki hem azalmış, hem renk kahverengiye dönmüş. Umarım geçiyordur.
Muallimcim önceki hamileliğimde bu tip bir kanamada doktor hemen bıraktırmıştı bana, bu sefer kanamaya inat gibi hala iğne yapıyorum. Eh bunun için de aslında bebekle ilgili kötümser bir hava yok diyebiliriz belki, senin de yazdıklarından sonra.

doktora gittim. bebek iyi. 3200 olmuş :nazar: haftaya cumartesi ve sonraki cumartesi kontrolüm var. ayın 20 sinde doğum tarihini belirleriz dedi. büyük olasılık 22-23-24 gibi olacak. tabii daha önce kendi gelmezse. :1:

eylül endişe etme dr önemli görse hem iğneyi hem aspirini hemen bıraktırırdı. demek önemli değil. inşallah en kısa sürede tamamen geçer

:nazar:
doktora gittim. bebek iyi. 3200 olmuş :nazar: haftaya cumartesi ve sonraki cumartesi kontrolüm var. ayın 20 sinde doğum tarihini belirleriz dedi. büyük olasılık 22-23-24 gibi olacak. tabii daha önce kendi gelmezse. :1:

eylül endişe etme dr önemli görse hem iğneyi hem aspirini hemen bıraktırırdı. demek önemli değil. inşallah en kısa sürede tamamen geçer

:nazar:Maşallah Deniz yaklaşık 20 günün kaldı desene:nazar:

Darısı bizim başımıza inşalllahhh:3:

Denizcim maşallah 3200 çok güzel kilo. Hadi bakalım kısacık süre kaldı. Canım sağlıkla al kucağına ve mutlulukla sağlıkla büyüt inşallah canım.
Aretcim sonra da sıra sende.
Denzcim moralim daha iyi. Ben de senin dediğin gibi düşünüyorum ve bu beni rahatlatıyor.

Günaydın arkadaşlar
canım çok geçmiş olsun uarım herşey yolunda gidicek bebegini kucagına saglıkla alacaksın ben hamileligimi ögrendigimde adetm 6 gün geçmişti yani 5 haftalık oluştuk sabah bi defa kan gelmişti kırmızıya yakın ondan sonra gelmemişti sen bol bol dinlen yorma kendini gerisi rabbime kalmış canım
Gunaydinlar..

canım çok geçmiş olsun inş rabbim şifa verir ben hamileyken ıhlamur içtim günde iki bardak kaynatıp içebilirsin bide mandalina felan yee bol svı al geçmiş olsun

maşallah bebişine canım saglıklada kucagına aldıgın günleri görürüz darsıda diger arkdaşlara olur inş canım

Denizcim maşallah paşana.20 güne kadar 300-400 daha alırsa tombik bir bebiş geliyor demektir.
Eylülcüm büyük ihtimal kan sulandırıcıdandır kanaman.Endişe etme moral bozma.Allahın izniyle bebişini sağsalim kucağına alacaksın.
İremcim çok geçmiş olsun.Ben de Ece ilk doğduğu zamanlarda grip olmuştum maske takmıştım ve bol bol elimi yıkamıştım.Dr.lar emziren annelere ilaç vermiyorlar sen de kızların dediği gibi doğal yollarla iyi olmaya çalış.
Bulesucum benim bu ilk adetim değil 2 .adetim.İlk adetim çok uzun sürmüştü dr. rahim kalınlaşması var demişti ilaç vermişti.Sanırım ilacın etkisi ile bu kadar çok ağrım oldu.Şİmdi iyiyim.Herkesi öptüm...

Dün bir artan bir azalan kanamalara karın ağrısı da eşlik etti. Sabaha karşı koskocaman bir parça crinone geri geldi. Sürekli herşeyi iyiye yorduk, olumlu olduk ama bugün içimde kötü hisler oldu. Ve hastaneye gittik. Bir doktor görsün diye. Maalesef keseyi göremedik. Bebeğimizi kaybettik. Tüm destekleriniz için teşekkürler.

eylül hiç beklemiyordum. anlatamayacağım kadar çok üzüldüm. allah sabır versin. çabuk toparlanacak gücü versin

Back
X