gunaydinlar...site yenilenmis..tuhaf olmus..
bensunaz gecmis olsun ..insallah bu sefer olur..
deniz ayy heyecan dorukta saglikla gelsin..
eylul cogumuz ayni donemlerden gectik..sen cok guclu azimlisin..mutlaka gelcek bebegin..
bluesu cnm hayirlisi olsun..tedavin basliyor..
muallim abla gecmis olsun..kizlarinin dogum gunu kutlu olsun..gecen sene bu zamanlar..kizlar baslayan kanama ve bebeklerim dunyaya geldi kuvezdeler dualarinizi eksik etmeyin demistin..kar kis sen gunlerce kizlarina gittin,sut tasidin,ne zaman cikacaklar diye gun sayiyor dua ediyorduk..cok sukur yaslari geldi..darisi bizlere..dunyaya gelen buyuyor..
kuka,aret,nil,toprak sizler nasilsiniz?
biz iyiyiz..2 gundur ne yesem kusuyorum..hayir olsun insallah..bol sivi aliyorum.10 gun once kontrolumuz vardi..yine ek gidaya gecemedik..kilo alimi guzel boyle giderse 7.ayda baslariz dedi doktorumuz..(gaz sorunumuz gecmiyor.gece uyumasi icin gunduz 2 kez yarim saat uyusun yeter dedi doktorumuz..cok ugrasiyorum ama olmuyor en sonunda kucagimda uyuyakaliyor..nasil duzene gircek bilemiyorum..geceleri bazen 2 gazi coksa 4-5 kez kalkiyor...normal degil mi?gazli bi bebek icin..gunduz uyutmasam gece gazi olunca ne kadar uyuyabilir ki.(gunduzleri 4-5 kez yarim saat uyuyor)duzene girsin derken huysuzlastiriyorum..napsam bilemedim..demir ilaci baslandi.gaz ve kabiz yapti geri kestim..birde sunnet var.dis huysuzlugu baslamadan yaptiralim diyorum ama genel mi lokal anestezimi?gaz sorunu varken birde idrar yapamiycak.bi basima bakabilirmiyim..bitmiyor kizlar endiseler bitmiyor yada benim yapim boyle

(