- Konu Sahibi el-muallim
- #11.821
gezerken bu bılgılere ulastım ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli Cumalar...
Muallim abla yeni bilgileri topigin basina eklesen yada ara ara guncelleyelim.Okumak,faydalanmak isteyenler daha rahat bulabilir.Akupunturu zamaninda cok arastirmistim bi umut uyguladim faydasini gordugumu dusunuyorum..Dilerim baskalarina da umut olsun..
Bluesuuu seni gordum aklimdaydin ama aciliyetten yazmayi unutmusum..nasilsin?oglun nasil?
Nil dis huysuzlugu olabilir..uzun surebilir..bizim 2 aydir var.daha`da surecek gibi..belkide ek gidaya basladigimiz icin bu huysuzluk..Biz alistik artik.Huysuz gun gecerse sasiriryorum,neden ariyorum:))
nazli bunlar ..yarin birgun buyurler seni beni begenmezler..)
merhaba herkeseben katı gıdaya geçmeye taktım da internetten bebeğin başını dik tutması diliyle kaşığı itme refleksinin kayblması vs gibi şeyler okudum. yeni tatlara 1-2 kaşıkla ve ek çeşitle başlanıp yavaşça arttırılıyor. peki suyu nasıl vermeye başlıyorsunuz? diyelim 10 cc meyve suyu içti ne kadar su verilecek ya da akşam 3-4 kaşık muhallebi yedi ne kadar su vereceğiz? biberonla mı kaşıkla mı nasıl veriyoruz ilk?
buyuyoruz cok sukur ama mınıkız hala ....herkes nasıl ....toprak nıl bebıs ıst gokce nasılsınız bensu yok ya eylulde gelmıyoo ınş herkes ıyıdır
Kızlar bugün Ece 1 yaşına bastı.O kadar mutluyum ki, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Daha dün hamile kalsam diyordum.Akupunktur yaptırıyor, OPU yu ve transferi bekliyordum.Gülsüm ablanın bana küsme riskini göze alarak içimde olduğunu hissettiğim bebeğimin müjdesini eşime vermek için testler yapıyordum.Sonra meleğimi karnımda canımda büyüttüm.Ve geçen sene bugün 11.09 da kızımı kucağıma aldım.Meleğimi , Allahın emanetini, kucağıma aldım.Kızım kendisi için ne kadar çok dualar edildiğini, ne çok gözyaşları akıtıldığını bir bilse.Allahıma şükürler olsun.Allahım bu güzel duyguları tüm bebek isteyen arkadaşlara ve bebeğe olan arkadaşlara yaşatsın...