Tp Bebek ve Akupunktur

Sevgileri herseyden ustun.Aylardir kendimden habersiz yasiyorum.Bazen aynaya gozum takiliyor ne olmus bana diyorum.Sac,sekil bi tuhaf.Nasil uyaniyorum,nasil gun bitiyor anlamiyorum.Iyiki varlar.
Gozlerim,yuregim dolu yaziyorum.3.yigenim yoldaydi.Kiz olcakti ciciler almistim.31 haftalik olmustu oglusla ayni gun dogacaklardi.Ama ama nasip degilmis,dun kalp atisi durmus.Yengem dogum u bekliyor 2 gundur.Allahim mubarek gun hepimize hayirlisini nasip etsin.Guc kuwet versin.
Hayirli cumalar olsun..
Çok üzüldüm geçmiş olsun.

Sevgileri herseyden ustun.Aylardir kendimden habersiz yasiyorum.Bazen aynaya gozum takiliyor ne olmus bana diyorum.Sac,sekil bi tuhaf.Nasil uyaniyorum,nasil gun bitiyor anlamiyorum.Iyiki varlar.
Gozlerim,yuregim dolu yaziyorum.3.yigenim yoldaydi.Kiz olcakti ciciler almistim.31 haftalik olmustu oglusla ayni gun dogacaklardi.Ama ama nasip degilmis,dun kalp atisi durmus.Yengem dogum u bekliyor 2 gundur.Allahim mubarek gun hepimize hayirlisini nasip etsin.Guc kuwet versin.
Hayirli cumalar olsun..

Çok üzüldüm canım, geçmiş olsun Allah sabırlar versin yengene ve size.... sözün bittiği yer...

Selam ARKADASLAR
Herkese guzel hafta sonlari diliyorum.Ben cooook yogunum izin hazirliklari basladi kosturup duruyorum.
Bebek ist canimya coook gecmis olsun Rabbim sabir versin yengenin ilk cocugumuydu insallah rabbim tekrar nasip eder.
Bluessu iyiyiz can nerelerdesin ara sira yaz canim iyi oldugunuzu duymak guzel
Eylulde gelmiyor insallah bizlere mujdeli haberler verecek Allahim tedavideyse butun islerini asan eylesin bu sefer melegini kucagina alir insallah
Aretcim fistigin buyuyor demi annesi o tatli yanaklarindan öp bizim icin arkadaslarda yazmis zaten ben fazla gaz problemi cekmedim.
Hippin rezene cayi iyi geliyor halen daha veriyorum birde dr damla vermisti ama acikcasi bu gaz isi zor insallah gecer canim cimcimeye rabbim sifa versin.
Muallimcim sen nasilsin cadilar nasil bizimkide artik emekliyor.Cekmeceleri karistirip duruyor.
Artik evi kolacan etmeye basladi kendi basina kalkabiliyor siskom benim:9:Yerinden kalkiyor baba yatiyor baba babaya asik bu sipa aglarkenede baba diyor.:1:Cook tatlilar canlarim benim Rabbim bizlere verdi sukur tum olmayanlaRADA HAYIRLI EVLATLAR VERSIN aminnn herkesi öpüyoruz h.k

Gunaydin Arkadaslar
Herkez insallah iyidir.Bende coook isim var birazdan arkadsa kahvaltiya gidecem.Umut su anda cekmeceleri acmis ne varsa yerede:3:Kasla gözun arasinda yapacagini yapiyor sipa gercektende coook dikkat etmek lazim tostosum benim kizsamda hani hosuma gidiyor.Yaramazlik yaptigini anliyor beni gorunce alkisa basliyor.Coook tatlilar coook bir gulusleri omre bedel sizinkiler nasillar :24:oooooo sarkilar turkulöer baslamis bile neyse canlar cikmam lazim odsi ne alemde:52::32:sizleri ve beisleri opüyorum hk

herkes iyidir insllah..
Cok sagolun kizlar..Hayirlisi boyleymis..2.cocuklariydi.Nasipse yine olur insallah,
Nil hazirliklar baslamis.Bol bol gezer OZLEM GIDERIRSINIZ.
uyanmadan toparlanmam gerek.saglicakla.

selam kızlar .....bluesu nasılın canım ugra ya ozletme oğlun nasıl.......nılo ya oğlun ıyıce baladı haylazlıga..........canım ya cok seker oluyoolar dımı ama bazen gercekten cıldırıyorummm bu kızlar delı etcek benı .........optum herkesı cook opt.

kızlar mrb 20 gündür annemlerdeydim net yoktu orda giremedim biz iyiyiz gökce naz emeklemeye başladı çokşükür ama biraz gidince aglamaya başlıyo kucagına al die :)
sizler nasılsınız inş herkes iidir kib öptm hepinizi

selam herkese....gokce masallh kızına canım ......havalar guzellştı ınş gezerız bol bol aman hasta olmasın bebışler......

Merhabalar,
Herkes iyidir insallah.Sicaklar geldi nihayet bol bol gezeriz artik.
Gokce masallah kizina emekleyince insan biraz rahatliyor,eskisi gibi kucakta cok gezmiyor.
Muallim abla senin fistiklar nasil,hasta degillerdir umarim.
Biz cok yogun ve yorgunuz.Uyku yok geceleri surekli agliyor susturmak yarim saat suruyor.4 dis birden patliyor.30 sn ye kadar dikiliyor tay tay tapiyoruz.Gunde 2 kez disariya cikiyoruz.Bizdeki gelismeler bu kadar.
Toprak sen nerelerdesin,Ece nasil?

hayırlı cumalarr herkes ii inş
benim kız emeklemeye başladı şimdide dere tepe tırmanmaya çalışıyo bazen başarılıda oluyor ayakta durabiliyor yan yan yengeç gibi bikaç adım atıyo koltuklardan tutunarak inş bu gayreti ilerdede devam eder :9:

Kızlar merhaba.Nasılsınız?ben kaç gündür çok yoğunum.Ece de akşamları çok huysuz yazdıklarınızı bile okumaya fırsatım olmuyor.Emekleyen kuzular varmış maşallah onlara.Biz de daha yürümüyoruz ama yürümemiz çok yakın.Aslında babası ile karşılıklı olarak duruyoruz Ece o mesafeyi yürüyor ama bir türlü kendi kalkıpta yürümüyor.Anlayacağınız çok tembel bir kuzum var:-)Ama çok tatlıyız , Allaha emanet.Herkesi çok öptüm...

selam kızlar toprak benım ela ve sedada aynı ınş yakın yurumelerı senınkı gercekten tembelmıs canım cook ısın var onunla hele ben zaten yanmısım uç kızla.....optum herkesı sanırım herkes cok yogun aslında baska bır topık acıp orda toplanmak gerek ...yı bakın kenmdınızeee

muallim abla once senin fistiklar sonra benim ogul yurusunler yaz bitmeden bulusalim.yakiniz.Biz laflariz onlar oynar:))ne guzel olur yaa..

Hayırlı kandıller herkese .....
ınş bebek ıstıyoruz ne ıyı olur sen nerde oturuyosun bana yakınmısın ..bulusuruz valla da sen kacarsın benden uç cadı senınkıne sarkar ......he ....he...
optum herkesı bulesu nasılsın toprak nasıl gıdıyo ısler nıl nerdesın geldın mı tr ye :92:

Hayırlı kandıller herkese .....
ınş bebek ıstıyoruz ne ıyı olur sen nerde oturuyosun bana yakınmısın ..bulusuruz valla da sen kacarsın benden uç cadı senınkıne sarkar ......he ....he...
optum herkesı bulesu nasılsın toprak nasıl gıdıyo ısler nıl nerdesın geldın mı tr ye :92:

kozyatagi tarafinda yakiniz yani..benim munzur oglumda az degil.onune geleni tutup sarkiyor.kiz erkek,buyuk kucuk farketmiyor.bayram eder oglan.)))insallah yurusunler bulusalim.

Back
X