Tp Bebek ve Akupunktur

merhaba kızlar....ben iyim çok şükür..işten eve,evden işe hayat devam ediyor...yarın oğlumun sbs sınavı var..onun telaşındayız...oğlum için dua edin kızlar..sınavı güzel geçsin.....ooooo bebek istiyoruz,muallim,bebişleri tanıştıracaksınız ha...ayy ne güzel..hep beraber oynarlar.....gökçecim sen nasılsın? senin cadı nasıl?..nil,toprak sizler nasılsınız?oğluşlarda iyiler dimi?....hepinizi öpüyorum kızlar.....hoşçakalın...:16::1:

evet ya yakınmısız ne ıyı ....kozyatagı carfourda bıle bulusabılırız ıyıce hava ısınsın ınş....buluesu ınş canım oğlun guzel bı okul kazanı allah zıhın acıklıgı versın....benımkı ıkıyı bıtırecek bakalım bı ıkı zayıfı gelır ıbı bu yıl..herkes ıyı baksın kendıne

slm hanımlar
oh deemek buluşucaksınız keşke bende sizlerle tanışabilseydim :)
bluesucum hoşgeldin bizde iyiyiz canım ya gökce emeklemeye başladı 7 aylıktan beri bu arada çekyatlara tutunmaya merak saldı günde bikaç kere kafayı yere vurup duruyo :( oglun sınava giricekmiş inş güzel geçer şimdiden başarılar canım
bensu nerelerde ya epeydir ugramadı inş herşey yolundadır
senayda epey olmuş ugramayalı
toprak muallim bebekistiyoruz aret kızlar herkes iyidir inş öptm sizleride

iyi haftalar..
Bluesu nasil gecti sinaviniz.Insallah iyi bi yerlere gelir hayirli evlat olur.
Gokce siralamalar baslamis arkasi gelir..ne tatlilar yaa..
SAYIN BASKANIMIZ Muallim abla,
:))
Evlat hasretiyle yanarken uzuntumuzde birbirimize cok destek olduk.simdi evlatlarimiza kavustuk cok sukur.ben diyorum ki evlatlarimizin gelisimini, guzel gunlerimizi ,mutlulugumuzu ,endiselerimizi daha rahat paylasabilecegimiz bi topik olsa desteklere oradan devam etsek:69: opuldun:)

selam ...herkes nasıl ..buluesu nasıl gectı sınavınız ...emınım ıyıdır canım herkes umarım ıyıdır havalar cok guzel ....bebıs ıstıyoruz haklısın canım artık herkes kavustu bebeklerıne ıns tum ısteyenlerde kvusr ama yenı bır topık ıyı olur bebeklerın sorunlarını gelısımlerını paylasırız daha ıyı olur bakayım acarsam haber vereyım sıze cok optum ..ınş burası farklı kısılerle akupuntur yapan kısılerle devam edr basarılar herkese...

kızlar slm...oğlumun sınavını sormuşsunuz çok teşekkür ediyorum sizlere....çok şükür sınavımız iyi geçti...akşamda yıl sonu balomuz vardı..oğlum plaket aldı....akşam duygu yoğunluğu içerisindeydim....daha dün gibi ana sınıfındaki yıl sonu törenine gitmiştik...akşam ise ortaokul bitti..kısmesetse kış başlangıcında lise....kızlar hepiniz inşaallaH BU GÜZEL DUYGULARI YAŞAYACAKSINIZ....o günleri sizlerde hayırlısıyla göreceksiniz....demeyinki ,amaaannnn bluesuu....bizim o yıllarımıza çoook zaman var...hayır çook zanman var gibi görünsede göz açıp kapayıncaya kadar zamöan hızlı bir şekilde akıp geçiyor...inşaallakh kızlar sizlerde çocuklarınızın diplama törenlerini,plaket aldıkları günleri görürsünüz.....sizleri seviyorum ve kocaman öpüyorum...(ama baştan bebişleri öpüyorum)....hoşçakalın...(yeni topicten haberim olsun):16::1::74:

arkadaslar yenı topık actım orda sohbete devam edelım ınş ..........cocuk buyuturken kısmında ..beklıyorum hepınızı..artık tum sorunlarımız paylasalım

masallah kızına gokce ....buyuyo arkamızdan ......sen nerdeydın ya ..bulusuruz ınş hep beraber ne ıyı olur
sagol canım ben tuncelideyim eşimin işi dolayısıyla keşke imkanım olsada sizlerle tanışabilsem
iyi haftalar..
Bluesu nasil gecti sinaviniz.Insallah iyi bi yerlere gelir hayirli evlat olur.
Gokce siralamalar baslamis arkasi gelir..ne tatlilar yaa..
SAYIN BASKANIMIZ Muallim abla,
:))
Evlat hasretiyle yanarken uzuntumuzde birbirimize cok destek olduk.simdi evlatlarimiza kavustuk cok sukur.ben diyorum ki evlatlarimizin gelisimini, guzel gunlerimizi ,mutlulugumuzu ,endiselerimizi daha rahat paylasabilecegimiz bi topik olsa desteklere oradan devam etsek:69: opuldun:)
canım yavaştan başladı günlük kafayı yere çarpma operasyonumuz var:9: sennin oglun nasıl iyimi senasılsın
kızlar slm...oğlumun sınavını sormuşsunuz çok teşekkür ediyorum sizlere....çok şükür sınavımız iyi geçti...akşamda yıl sonu balomuz vardı..oğlum plaket aldı....akşam duygu yoğunluğu içerisindeydim....daha dün gibi ana sınıfındaki yıl sonu törenine gitmiştik...akşam ise ortaokul bitti..kısmesetse kış başlangıcında lise....kızlar hepiniz inşaallaH BU GÜZEL DUYGULARI YAŞAYACAKSINIZ....o günleri sizlerde hayırlısıyla göreceksiniz....demeyinki ,amaaannnn bluesuu....bizim o yıllarımıza çoook zaman var...hayır çook zanman var gibi görünsede göz açıp kapayıncaya kadar zamöan hızlı bir şekilde akıp geçiyor...inşaallakh kızlar sizlerde çocuklarınızın diplama törenlerini,plaket aldıkları günleri görürsünüz.....sizleri seviyorum ve kocaman öpüyorum...(ama baştan bebişleri öpüyorum)....hoşçakalın...(yeni topicten haberim olsun):16::1::74:
ay canım oglun için çok sevindim inş bizim bebişlerimizide görürüz öyle plaket alırken ne kadar gurur vericidir eminim
arkadaslar yenı topık actım orda sohbete devam edelım ınş ..........cocuk buyuturken kısmında ..beklıyorum hepınızı..artık tum sorunlarımız paylasalım
geliyorum topige canım :):16:

Merhabalar,,,,

Akupuntur Tedavisi yaptırıp faydasını gören arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz....Ben şu anda tedaviye başlayacağım yardımcı olursanız sevinirim....

bahceciye gidiyorum ben dokgtorum mustafa bahceci
aku içinde emel hanıma gidicem ..
sen nereye gidiyosun
bu 2. denemem ..
sorun azosperm
24 yumoş toplandıydı 15 döllendi 3 .gün 3 tane 1.kalite kondu ama tutmadı yaşım 22 herhangi bi sorunum yok boy 170 kilo 54
bu seferki hedefim 5.gün ve gebe kalmak ve dogurmak :d

Merhaba ,,,

Bende su anda Bahçeciye gidiyorum ve aku tedavisine yeni başladım bu tedavinin faydasını gördünüzmü beni aydınlatırsanız sevinirim.....

Merhaba ,,,

Bende su anda Bahçeciye gidiyorum ve aku tedavisine yeni başladım bu tedavinin faydasını gördünüzmü beni aydınlatırsanız sevinirim.....

evet,arkadaş doğum yaptı..17 aylık oğlu var şu an...el-muallim in üçüz kızları,benim de kız-erkek ikizlerim var...........:)

evet,arkadaş doğum yaptı..17 aylık oğlu var şu an...el-muallim in üçüz kızları,benim de kız-erkek ikizlerim var...........:)

Allah bağışlasın maşallah....Akupuntur tedavisylemi hamile kaldınız..??

Benim durumlarım çok karışık bana moral verirseniz sevinirim en denemediğim bu kaldı...

1.aşılamayla hamile kaldım 1.5 aylık düşük oldu..
2. doğal yollarla hamile kaldım 5.5 aylıkken karnımda öldü
3. tüp bebek denedim 2.5 aylıkken hamile kaldım..
4. gene tüp bebekle hamile kaldım 1. gün önce biyokimyasal hamilelikmiş

gene şükrediyorum ama artık fiziksel tranvalarım çok şu anda ve Akupuntur tedavisi önerdiler....

ne kadar zaman tedavi gördünüz....

Allah bağışlasın maşallah....Akupuntur tedavisylemi hamile kaldınız..??

Benim durumlarım çok karışık bana moral verirseniz sevinirim en denemediğim bu kaldı...

1.aşılamayla hamile kaldım 1.5 aylık düşük oldu..
2. doğal yollarla hamile kaldım 5.5 aylıkken karnımda öldü
3. tüp bebek denedim 2.5 aylıkken hamile kaldım..
4. gene tüp bebekle hamile kaldım 1. gün önce biyokimyasal hamilelikmiş

gene şükrediyorum ama artık fiziksel tranvalarım çok şu anda ve Akupuntur tedavisi önerdiler....

ne kadar zaman tedavi gördünüz....

Bu arada Allah bana da inşallah sizin gibi kizleriniz gibi çocuklar nasip etsin...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin etsiz size..:))

melıke selam canım artık kımse yok dıye pe gırmıyoruz ama almına demıs sana oncelıkle genetık test lerı yaptır dr un onermedımı bunları sana nemde bu kadar dusuk olmus..akupunturun faydasını gorduk daha cok psıkolojık anlamada ve yum kalıtesı alamında ..sıkıntın cok olmus canım ıns bı daha yasamazsın gelır melegın ..oncelıkle sebeplerını ıyıce arastır bı neden ıns cıkmaz ama akuyada gıtmenı onerırım heöm rahatlatır senı ..

melıke selam canım artık kımse yok dıye pe gırmıyoruz ama almına demıs sana oncelıkle genetık test lerı yaptır dr un onermedımı bunları sana nemde bu kadar dusuk olmus..akupunturun faydasını gorduk daha cok psıkolojık anlamada ve yum kalıtesı alamında ..sıkıntın cok olmus canım ıns bı daha yasamazsın gelır melegın ..oncelıkle sebeplerını ıyıce arastır bı neden ıns cıkmaz ama akuyada gıtmenı onerırım heöm rahatlatır senı ..

Öncelikli ilginiz için çok teşekkür ederim....Beni rahatlatıyorsunu...

Benim ve eşimin genetik ve kromozon testlerimiz yapıldı hiç bir problem çıkmadı... Benim kanımda pırtılaşma var bununla ilgilide corasprin verdiler bunuda içiyorum şu anda hazırda dondurulmuş 8 hücreli bir embriyom var.

Bendeki asıl problem aslında rahime kan akışı sağlanamadığı için rahim duvarımda incelme vardı. Hatta bu en son koyduğu embriyoda dondurulmuştu rahim duvarıyla ilgili oalarak ben yaklaşık 7 ay tedavi gördüm ve nihaytinde transfer günü 7.5 mm oldu kalınlık. fakat kimyasal egeblik oldu buda bu arada birde hamilelik dönemi ve öncesindede 1 ay tebocan kullandım,,,, estrafem,,,corasprin,,,, bu ilaların hepsini içtim...Durum böyle....

canım genetıkte sıkıntı yoksa guzel...akupuntur ıns ıyı gelır cunku rahmı kanlandırıyo ve tutunmayı saglıyo ..ıns canım neden olmasın bıde bunu dene tedavuın esnasında bıde onemlı olan transferden bı gun once gıtmek ımkan varda bıgun sonrada ama genelde bızler bı gun once gıttık cok sukur hersey ıyı gelıstı bı tek emrıyomu var ama kalıtelı ımıs ıns canım bebegın gelır sana ..hem daha relax oluyosun akuda arastır derım ıns ..yakın bı yerde varsa tedavıye baslaman yakın olunca gıt bı yandan ..hersey yuregıne gore olsun ıns

Back
X