Tp Bebek ve Akupunktur

gunaydın arkadaşlar yağmurlı kapalı bır ıstanbul sabahından...............çocukların bayramı bugun...........gununuz neşelı geçer inş

Günaydın el muallim.Nasılsın?Ben de bugün evdeyim dinleniyorum.Diün hiç dineemedim ateşim yükselmişti bir ara.Bu tatil iyi oldu.

toprakcim anlasilan bir onceki merkezinin beceriksizligi yuzunden tutmamis. endiseni anliyorum ama rahminde hersey yolundaysa, embriyolar kaliteliyse, hormonlarin normal isliyorsa tutmamasi icin hicbir neden yok. yasin da 30mus zaten, gencsin. ucu birden tutarsa cok zor bir gebelik gecirebilirsin, allah korusun dusuk riskin de yuksek olur. eger doktorun 2 diyorsa bir bildigi vardir. sen 3'e ne dersin diye bir sor, aciklamasi seni tatmin etmezse 3'le devam edersin. tabii bu benim fikrim sadece.
Doğru söylüyorsun mamba.Netice olarak benim transfere 2 ay var bu arada dr. kararımızı veririz birlikte.

selam kızlar muallimcim canım nasılsın özledim seni kuka ve parisi vede mumu yuda özledim yaw..
toprakçım sen daha önce tedavini nerde yaptırmıştın unutmuşum canım afedersin..malesef dr hatalarıda olabiliyor..

:teytey:
Günaydın el muallim.Nasılsın?Ben de bugün evdeyim dinleniyorum.Diün hiç dineemedim ateşim yükselmişti bir ara.Bu tatil iyi oldu.

canım gunaydın evet tatıl ıyı oldu evı toparladım dınlenıyorum....akşama kayınvalıdemı çağrırım belkı...oğlum okula gıttı bız evdeyız zaten kapalı hava insanın canı gezmek ıstemıyo canım sende dınlenıyosun bu sayede ....kendını çok yorma...neden trasferın ıkı ay sonra canım anlamadın....kendıne ıyı bak canım

selam kızlar muallimcim canım nasılsın özledim seni kuka ve parisi vede mumu yuda özledim yaw..
toprakçım sen daha önce tedavini nerde yaptırmıştın unutmuşum canım afedersin..malesef dr hatalarıda olabiliyor..

canım ya bende özledım..kımseler yok o topıkte ..goruşemez olduk tabı........canım kuka ıyı canım işlerını duzenlemeye çalışıyormuş ....çok gıremıyo nete....canım hadı sende başla ..sevınç dolsun buralar....rabbım sızlere tatlı bebişler versın kısa zamanda banada ıkıncıyı ..........kendıne ıyı bak canım .gır böle özletme...bıtanem

Ben ilkinde ame....da yaptırmıştım Pinkrosecum.El muallicim benim merkezde 20 den fazla yumurta toplanırsa OHSS olma ihtimaline ve anladığım kadarıyla başaro oranını düşürmemek için embriyolar donduruluyor ve 2. adetten sonra dondurulmuş transferi yapılıyor. O yüzden benim transferim Haziran sonu gibi olcak büyük bir ihtimal

Son düzenleme:
tamam canım hayırlısı ols...inş hazıranda hemışlerın sayısı artar canım....o zaman ıkı ayın var........bu arada canım kaç yııılk evlısın ....inş seneye bu zamanlar bayramı bebışlerle kutlarız

inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallaah.2,5 yıllık evliyim.Temmuz 8 evlilik yıldönümümüz.Belki evlilik dönümümle test günüm aynı tarihlere gelirde , eşime güzel bir hediye veririm.Ne güzel olurdu ya

Tedaviye başlamada En geç 1 ay öncesi akupunktura başlamış olmak gerekiyor.ama ne kadar erken başlarsan o kadar iyi arkadaşım.

Tedaviye başlamada En geç 1 ay öncesi akupunktura başlamış olmak gerekiyor.ama ne kadar erken başlarsan o kadar iyi arkadaşım.

pekı arkadasım sen nerde tup yapmıstın
bıde akupuntura baslamadan once doktoramı sordunmu nasıl basladın yanı yksa kendınmı gıttın dırek merak edıyom

ben tup bebekten once 6 ay akupunktura gittim. cok faydasini gordum. transferden hemen once ve hemen sonra birer seans yaptirdim. onun disinda haftada bir gidiyordum, hala gidiyorum, 1. trimester bitene kadar devam edecegim.

lisansli ve infertilite konusunda uzman bir akupunkturcuya gitmeniz cok onemli. eger bunlardan biri yoksa olumlu sonuc almaniz zor olabilir.

inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallaah.2,5 yıllık evliyim.Temmuz 8 evlilik yıldönümümüz.Belki evlilik dönümümle test günüm aynı tarihlere gelirde , eşime güzel bir hediye veririm.Ne güzel olurdu ya

canım inş....ne guzel olur......bende evlılığımın üçüncü yılında tedavıyle hamıle kalmıştım...oğlum var 14 yaşında bılıyosun ..inş canım sende çokk beklemezsın bıtanem....bebişin gelır.............rabbım her nerde varsa hepsıne hayırlı bebişler versın inş

canım inş....ne guzel olur......bende evlılığımın üçüncü yılında tedavıyle hamıle kalmıştım...oğlum var 14 yaşında bılıyosun ..inş canım sende çokk beklemezsın bıtanem....bebişin gelır.............rabbım her nerde varsa hepsıne hayırlı bebişler versın inş

Merhaba el-muallimcim.İnşallah bende senin gibi evliliğimin 3.yılında bebiş haberini alırım.Bu arada yeni gelişmeler var.Sizlere haber vereyim.Benim döllenen 23 embriyodan 22 tanesi 8 hücreli olarak gelişmiş , sayı çok olduğu için 5. güne kadar gözlemleyeceklermiş.İnşallah 5.günede iyi embriyolar kalırda allahın izniyle bebişlerimi kucağıma alırım.Bu aşamalara getiren Allahıma şükürler olsun.
Kızlar ilk tedavimde 3.güne 8 hücreli olarak gelen 5 tane embriyom vardı , şimdi ise rakam çok daha iyi.Bence bunda akupunkturunda etkisi var.Bir de femera denilen yumurta kalitesi artırıcı ilacın etkisi var gibi geliyor.Bilginize...:Saruboceq:

selam toprakcım oncelıkle hepınızın cuma gunu hayırlı ols...bu guzel gun rabbım dualarımızı makbul eylesın dostlar...........ne guzel yumurtalarının böyle gelişmesı çok sevındırıcı...inş herşey hıç aksaklık olmadan devam eder çokk ıyı ya.......akupunturun etkısı var gıbı canım.....rabbım tamamına erdırsın inş ..inş sende üçüncü yıl alırsın bebişini kucağına....

Back
X