- Konu Sahibi el-muallim
gunaydın arkadaşlar yağmurlı kapalı bır ıstanbul sabahından...............çocukların bayramı bugun...........gununuz neşelı geçer inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsun mamba.Netice olarak benim transfere 2 ay var bu arada dr. kararımızı veririz birlikte.toprakcim anlasilan bir onceki merkezinin beceriksizligi yuzunden tutmamis. endiseni anliyorum ama rahminde hersey yolundaysa, embriyolar kaliteliyse, hormonlarin normal isliyorsa tutmamasi icin hicbir neden yok. yasin da 30mus zaten, gencsin. ucu birden tutarsa cok zor bir gebelik gecirebilirsin, allah korusun dusuk riskin de yuksek olur. eger doktorun 2 diyorsa bir bildigi vardir. sen 3'e ne dersin diye bir sor, aciklamasi seni tatmin etmezse 3'le devam edersin. tabii bu benim fikrim sadece.
Günaydın el muallim.Nasılsın?Ben de bugün evdeyim dinleniyorum.Diün hiç dineemedim ateşim yükselmişti bir ara.Bu tatil iyi oldu.
selam kızlar muallimcim canım nasılsın özledim seni kuka ve parisi vede mumu yuda özledim yaw..
toprakçım sen daha önce tedavini nerde yaptırmıştın unutmuşum canım afedersin..malesef dr hatalarıda olabiliyor..
Tedaviye başlamada En geç 1 ay öncesi akupunktura başlamış olmak gerekiyor.ama ne kadar erken başlarsan o kadar iyi arkadaşım.
inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallaah.2,5 yıllık evliyim.Temmuz 8 evlilik yıldönümümüz.Belki evlilik dönümümle test günüm aynı tarihlere gelirde , eşime güzel bir hediye veririm.Ne güzel olurdu ya
mambacım seın bebişin galıba kış bebişi olacak..............ne tatlı ..kendıne ıyı bak
canım inş....ne guzel olur......bende evlılığımın üçüncü yılında tedavıyle hamıle kalmıştım...oğlum var 14 yaşında bılıyosun ..inş canım sende çokk beklemezsın bıtanem....bebişin gelır.............rabbım her nerde varsa hepsıne hayırlı bebişler versın inş
18 aralik bekliyoruz canim. bugun kalp atislarini gordum. darisi basiniza insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: