Tp Bebek ve Akupunktur

reyhan gene benim yazımı görmeden terki diyar ettin beni alacağın olsun hıhhh bende gider

canım inşallah çok güzel geçer tedavin rabbim hayırlısını versin. birşey sormak istiyorum bu akupunktur un seansı ne kadar ve kaç seans yaptırmak gerekiyor? yani toplamda ne kadara maloluyor? inşallah bir faydası da oluyordur. acaba yumurtaların kalitesini arttırdığı tununmayı kolaylaştırdığı doğru mu? bir de çalıştığım için cumartesiler yapılıyor mu haftada kaç gün gitmek gerekiyor vs? teşekkürler şimdiden kaydirigubbakcemile3
canım inş...sağol......akupuntur fıyatı heryerde değisiyo canım...araştırman lazım galıba en uygun benımkı 40 veruyorum haftada bı gun yeterlı ben umranıyede umran polıkılınığı var oraya gıdıyorum...faydası var denılıyo ..bakıcaz ama bugun duktorum yum gelışimini çok beğendı....cumartesı gıdıyorum ben sen ıyıce araştır toprak arkadaşımız bahcecıye gıdıyo mesela....tup tedavısınde once bıkaç seans yaptırmakte fayda varmış akupuntur rahmı kanlandırdığı için tutunmayı kolaylaştırıyomoş ..kendıne ıyı bak canım

ablacım nası gecti işlemin ?

buarada deniz bulut bizim klinikte tüp deniyor bahcecide 100 tl seanslar ..

günaydın arkadaşım,
ben yarın 4. akupunkturuma gitcem ve haziran 10-12 gibi başlıycam tedavime... Yani herşey yolunda giderse haziran sonu gibi transferim. Topraktan 10 gün sonra filan.... Senden sonra bizde güzel güzel haberler vercez merak etme alkisalkisalkis
canım benım ya ne guzel şeyler yazmışsın inş bı tanem sevınırız hep bırlıkte.....rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın..o zamana kadar guzel beslen canım.......kendıne yı bak

selam gulencım..............valla şu an bıraz kasık ağrım zor geldım basıt işlem dıye eşimi çağırmadım işten gıttım dırek arabayı zor kullandım ..netyse çok ağrım olmadı ama yınede sancım oldı..rahımın içini gordum doktorum sende gor dedı ekranda gordum ya ne ilgınç

heryer çok guzel polıp yok engel yok temız dedı...........yaşıma gore çok ıyı yanı ..bakalım yumoşlarda buyuyo teyzesı............sızın yumoşları beklıyoz

Bu emekler karşılıksız kalmaz ablacım merak etme Rabbim tekne kazıntısı gönderir size inşallah inşallah rahimin nurlanır Allahım bi tane daha evlat nasip eder sana 1 sene sonra biz akucular bu günleri gülerek anarız ay benim bebekte gene sıctı durun geliyorum derken , sen ayy benim kız kusuyor ya çeşme gibi oğlumuda daha okula göndericem ayy sacımıda 4 gündür yıkamadım annem gelicek yardıma , toprakta der kıslar zombi gibiyim ikizlerden hiç yazamıyorum ya sizi unuttumu sanmayın müsait zamanda gelcem , reyhan çıkar kıslar iyi akşamlar sabahtan beri yemek yiyemedim fırsatım olmadı bi türlü birde misafir gelecekmiş neyse bugün parka gittik oğluşum ağzına kum attı çok korktum yaa.. senayk çıkar kıslar bügün benimki 1.yaşına giriyor benimde anneliğim 1.senesi.. burada kilolar ne alemde siz verebildinizmi benim heryerim çatlat patlak.............................
vbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
gamyoncuiremsu

siz pişerkene biz anca büyümeye gecicez canımmm , hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahh sayıları iyimi yumoşlar akunun bi yararını gördünmü canım *
Gecmiş olsun çok genede cesaretlisin canım takma kafana gecer yarına agrn sonrada tatil zatenn ..

sen devam et canım hayal kurmak bedava................inş gerçek olur.............sana ıkız üçüz tutsunda gor anyayı konyayoı...............

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin üc tane kıs olursa sen onu gör sengözlerimebaksanab

akupunturun faydası var bence doktorum yumoşlarımı ıyı gordu sanırım saydım sekız yumoş var.......sağ tarafımda solda bı tane dedı..bakalım....inş daha ıyı olur ve daha sakınım ...işler yoğun mesela ama ben sakınım..mudırum de ızın verdı taransferden sonra gelme dedı..oohh yatcam dınlencem inş çok yorgunum transfere kadar da çok ısım var

ohh maşallahhh
bende yarın çok zorlanırsam nöralterapinin o yumurtalık kısmını veya tamamını kestiririm reyhana zorlanırsan bırakırsın demiş.. ben bugüdnen başladım strese

hadı bakalım zor ya ..ama dayan bence....inş ıyı gelecek...toprakcım dayanıyo canım....alıştı ....inş sızede ıyı gelecek ..toprakcıma ıkız ols sanada.........

şakkıdı lülülülülülü
Allah dagına göre karar verirmiş canım :)

önceki tedavilere göre yumurta sayında artış varmı acaba ? ben çok istiyorum 5.gün transferi olsun yaa.. senin ikizler tuttunda kacıncı gün idi

o zaman normaldı üç gun sonra transfer yapılmıştı..bakalım bunda doktrum nasıl yapar konuşucam onuda

hadı bakalım zor ya ..ama dayan bence....inş ıyı gelecek...toprakcım dayanıyo canım....alıştı ....inş sızede ıyı gelecek ..toprakcıma ıkız ols sanada.........
gecende hiç konuşamadım doktorla bu sefer baya konuşurum gene dener baktıki çok zorlanıyorum o yumurtalığa girmez yani girmezse tutmucak diye bişi yok değilmi ablacım illa girmesimi gerke diğer yerlerime yaptırırım sorun yok ama ondan korktum ben anlıyosun dimi beni bazen çok abarttımı düşünüyorumda..
Çok üzgünüm çoook

o zaman normaldı üç gun sonra transfer yapılmıştı..bakalım bunda doktrum nasıl yapar konuşucam onuda

benim ilki 3.gün idi 2 tanesi 8 1 tanesi 9 bölünmüştü Allahımın gücüne gitmesinde 3.gün olursa bana gene olmucak giib geliyo

bence ole duşıunme ....herşey kısmet canım ..bı arkadaşımın emrıyoları kalıtesızdı ..ama uçude tuttu... bu işler kısmet ....doktor neyı uygun bulursa yapsın ...kafanda öle şartlanma..hep ıyı duşun ...yumutryalığa nasıl gırıyo ya........bende korkarım ama toprak zorda olsa cesaretlı canım ya..........ama korkuyosan bencede konuş............tek akupuntur da yetrlı bence ama konuş yındee

nasılmış biliyomusun yumurtalıklar sağda solda ya hani bikimi bölgesinde dış dudaklar kısmı varya tam klitorisin üstü oradan içeri çapraz giriyor iki elini koyunca aynı bikini veya kilot gibi işaret oluyor ya ücgen aynı o şekilde giriyor yani kasıktan başlamıyor dış dudakların oradan başlıyo amma karışık anşlattım yaaaa..
ınşallah hepimizin olur ablacım..

Back
X