- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi el-muallim
reyhan gene benim yazımı görmeden terki diyar ettin beni alacağın olsun hıhhh bende gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inş...sağol......akupuntur fıyatı heryerde değisiyo canım...araştırman lazım galıba en uygun benımkı 40 veruyorum haftada bı gun yeterlı ben umranıyede umran polıkılınığı var oraya gıdıyorum...faydası var denılıyo ..bakıcaz ama bugun duktorum yum gelışimini çok beğendı....cumartesı gıdıyorum ben sen ıyıce araştır toprak arkadaşımız bahcecıye gıdıyo mesela....tup tedavısınde once bıkaç seans yaptırmakte fayda varmış akupuntur rahmı kanlandırdığı için tutunmayı kolaylaştırıyomoş ..kendıne ıyı bak canımcanım inşallah çok güzel geçer tedavin rabbim hayırlısını versin. birşey sormak istiyorum bu akupunktur un seansı ne kadar ve kaç seans yaptırmak gerekiyor? yani toplamda ne kadara maloluyor? inşallah bir faydası da oluyordur. acaba yumurtaların kalitesini arttırdığı tununmayı kolaylaştırdığı doğru mu? bir de çalıştığım için cumartesiler yapılıyor mu haftada kaç gün gitmek gerekiyor vs? teşekkürler şimdiden kaydirigubbakcemile3
canım benım ya ne guzel şeyler yazmışsın inş bı tanem sevınırız hep bırlıkte.....rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın..o zamana kadar guzel beslen canım.......kendıne yı bakgünaydın arkadaşım,
ben yarın 4. akupunkturuma gitcem ve haziran 10-12 gibi başlıycam tedavime... Yani herşey yolunda giderse haziran sonu gibi transferim. Topraktan 10 gün sonra filan.... Senden sonra bizde güzel güzel haberler vercez merak etme alkisalkisalkis
gecende hiç konuşamadım doktorla bu sefer baya konuşurum gene dener baktıki çok zorlanıyorum o yumurtalığa girmez yani girmezse tutmucak diye bişi yok değilmi ablacım illa girmesimi gerke diğer yerlerime yaptırırım sorun yok ama ondan korktum ben anlıyosun dimi beni bazen çok abarttımı düşünüyorumda..hadı bakalım zor ya ..ama dayan bence....inş ıyı gelecek...toprakcım dayanıyo canım....alıştı ....inş sızede ıyı gelecek ..toprakcıma ıkız ols sanada.........
o zaman normaldı üç gun sonra transfer yapılmıştı..bakalım bunda doktrum nasıl yapar konuşucam onuda