Tp Bebek ve Akupunktur

canım hayır kanamam yok.....ağrım var bıraz oda normal sayılır çok şukur atlattım.............sana hayırlı yolculuk canım..........kendıne ıyı bak ççok youlma ama eğlen .....nasıl olsa yatınca sıkılıcan..ben şimdiden nasıl gececk gunler dıye duşunuyorum..........akşama kadar buraya takılır arkadaşlarımla laflarım .....sonu ıyı ols da ne yapalım kurban mı kestınız allah kabul etsın canım.........öptummmmmmm

Birascık uyusan aprılarında gecer cnaım benim hiç ağrım olmamıştı ama hemen uyumuştum :)

evet ufak ufak
yaprak sarması sardım dün bu günde pişrdim yolda yeriz diye düşündüm :)
kocakarı gibi :) öpüyorum seni

:d saol şekerimmm kocam beni cagrıyo özledi herhal delikafadulden

sen çılgınsın..................gıt hadı bekletme bakım............ya reyhan nerelerde.............sesı çokmıyo sen onu akupunturda gormyonmu

bu kez narkoz benı çok etkılemedı daha ıyıyım başım doner kendıme hıç gelemzdım ..rahatım bıraz ağrım var.............dınlenım yarın son kez işe gıdıcem inş............sonra evdeyım gelsene kız........beraber çay içer kek yerız cene calarız sendemı karşıdasın..........toprak gulen hep karsıda ......ben anadolu yakasındayım..............inş şu işler geçsın mutlaka tupçulerle buluşmak tanışmak ıstıryorum ya...............

Canım bende Avrupa yakasındayım. Merter'de oturuyorum ve iş yerimde evime çok yakın. Hatta aynı sokak sayılır. Ama bende sizlerle görüşüp tanışmayı çok istiyorum. Dediğin gibi şu işleri bi halletsek görüşcez... Temmuzda hemen hemen herkesin tedavileri bitmiş olcak galiba, en azından temmuz diye genel bi zaman belirleyelim kendimize görüşmek için, daha sonra detaylandırırız. Ama daha erken görüşelim derseniz tedavi programlarımız elverirmi bilmiyorum....
Evet kızlar görüşme konusunda sizde fikir beyan ediniz.....

temmuz bencede ıyı bı zaman hepımız sonuç almış oluruz...........inş guzel sonuç alırızda bebişlerımızle karnımızda............buluşuruz canım ne hoş olur ya.........

El muallimcim hoşgeldin.Çok geçmişler olsun canım...Çok güzel hablrlerle gelmiş...9 tatlı yumoş iinşallah yarın 9 tatlı ve kaliteli embriyoya dönüşecek...Sonrada annesiyle buluşup , annesine sıkıcık tutunacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Buluşmaya gelince temmuzda bende varım...Hepimiz bulumaya şöyle hamiş hamiş geliriz ya ...Ne güzel olur.

Gülencim bende gelir gelmez seni sordum sekreterlere.Gülen hanım burda mı diye?ısmini söyleyip çıktığını söylediler.Sonra emel hanım söyledi tatile gidecek diye hazırlanması gerekiyormuş çıktı diye.Görüşemedik ama görüşürüz.Ben salı günü 10.30 de yine gidecem akupunktura.Sen ne zaman ordasın?

canım hayırlı olsun .. inşallah bu guzel heyacan daha buyuk bır heyecana donuşsun .. dualarım ve kalbım senınle ..

El muallimcim hoşgeldin.Çok geçmişler olsun canım...Çok güzel hablrlerle gelmiş...9 tatlı yumoş iinşallah yarın 9 tatlı ve kaliteli embriyoya dönüşecek...Sonrada annesiyle buluşup , annesine sıkıcık tutunacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Buluşmaya gelince temmuzda bende varım...Hepimiz bulumaya şöyle hamiş hamiş geliriz ya ...Ne güzel olur.

canım dedığın gıbı ınş...............sağol bı tanem ............inş yarın haberdar edeckler........bakalım ne olacak...........inş sonrada senı beklıcez...........ne guzel olur buluşma...............hele bu gunler guzelce geçsın ..inş canım.......

canım hayırlı olsun .. inşallah bu guzel heyacan daha buyuk bır heyecana donuşsun .. dualarım ve kalbım senınle ..
selam canım cans ne guzel suprız..........hoşgeldın..........canım benım .çok sağol..inş canım...............sen çok guçlusun canım inş rabbım verecek ve sevıneceksın..........rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı ols...........o ol derse olacak........inş o guzel gunler gelecek canımmmmmm.........

selam toprakcım..........seracım.............pınkcım.............çok sağolun..........şimdi geldım yenı çıkardı cadı hemsıre............neyse narkoz alırken içim geçtı ve gıtmışım uyandıgımda hemsıreler uyan artık dıye solenıyolardı ..ben geçen sefer kızmştım onlara benı uyandırmayın dıye.......yıne uyandırıyolar..........uyanmanız lazım ama dıyolar ya hep uyusak ta sonuca kadar ne ıyı olur dımı ....neyse dokuz yumoşum toplanmış yarın gelışmelerı sölıcekler.......rabbım hayırlısını nasıp etsın cumlemıze inş.......cuma ezanı okunurken sırayla aklıma gelenlerınızı okudum dua ettım..................inş makbul eyler rabbım..................

allah razı olsun duaların için bende sana dua ettim inşallah güzel haberlerle gel diyeee
güzel haberlerle geldin baaakkkkk 9 bebiş olacak inşallah
yarına daha da güzel haberler gelecek inşallah
bende kızıyorum hatta odaya çıkınca hemşireye uyuyabilirmiyim dedimm o kadar uykum vardı oda uyu tabiii dedi ama ne mümkün ayılınca birdaha olmuyor
amiinnn hakkımızda hayırlısı inşallah

toprakcım canım salı günü yokum ben pazartesi ve perşembeye çağırdı beni.. bidahaki hafta salı cuma gidicem canım.. görüşürüz illaki yahuu demii doktor beni sevmişmi ne diyo :d
bende varım buluşmaya bende kanımca 8 haftalık gebe olacam :D allahım inşallah hepimiz hmiş oluruz
reyhan nerde yahuu kocası yasakladımı yoksa tüp konularına girmesini

gulencım senı kım sevmez kız.............sen yola çıkmadın mı daha.............kendıne ıyı bak.......buluşucaz inş...toprakta gelsın.................

canım hazırlandık varya eşim diyor tatilemi gidiyoz pikniğemi zira arabanın arka koltuğuna almanya pikesi serdim ayak uzattacamız yerlere canta koyduk iki adet yastık koyduk 2 büyük kapaklı tasada erik kiraz sarmalarıda aldık dondurma kutusuna koyduk :) çüşş çüşş diyor :) 22:00 çıkıcaz evden ,, düşünüyoz körfezdenmi dolansak yoksa feribotlamı gitsek feribotta çok sıra olur.. 4 kişi gidiyoz eşim ben kuzenim ve hanımı :)

Back
X