- Konu Sahibi el-muallim
ayy çok guzel ya...................bolbol enerjı depola gerçı sende fazla var...............daha doğrusu moral depola tedavıye hazırlık.............ıyı yolculuklar sana................ıyı eğlenceler canımmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar...........şu an dokuzu dollenmış ıyılermış ama geişilimlerı takıp edılıyomoş bebelerımın.....yarın haber verecekler ya pazartesı yada çarşamba beşinci gun emruyosun vereceklermış inş gelişmelerı ıyı gıder rabbımden hayırlısı...........ağrım bıraz var bu sefer daha ıyıym ..kanamm bıe olmadı...........ilaçlarıma ve iğneme başladım.............hergun bı iğne ta sonuça kadar onbeşgun.....bakalım inş uğraşlarımıza değer......rabbım emeklerımızı zayı etmez ın.........
seranın transferı bugundu...........inş ıyı geçmıştır bebelerı ona tutunmuştur.............arkadaşlar sankı tarafık arttı dımı tedavı gorenşer sonuç alanlar bekleyenler........ne guzel rabbım guldursun yuzlerı
maşallah sayı çok güzelhaziranda hamile olmak isteynlere de yazmıştım sana tekrar edeyim 'muallim canım umarım yumurtaların hepsi döllenirler ve tutunurlar. merakakla takip ediyorum. benim de ilk denememde 6 yumurtam vardı 2 döllendi. ben de şimdi polen-arısütü-bal çörekotu, dhea, omega3, civanperçemi+hayıt çayı vs kullanmaya başladım. soğan kürüne de başladım. sonra da incir kürünü yapacağım. inşallah yumurtam artar ve kaliteli olurlar. merak ettiğim sana önceki denemende ve bu denemende aynı ilaçlarımı kullandılar yoksa değiştirdiler mi? ne kullandılar? bir de 2 deneme arasında ne kadar ara verdin? '
bir de şimdi daha önceki denemelerinde yumurtaların kaçı döllenmişti onu merak ettim. hani acaba bitkisel tedavilerin ve akupunturun faydası oldu mu diye yerimseniben
gozun aydın el muaalim ıyı bı sayı allahım tamamına erdırsın ve sıkıca sana tutunup bırakmasınlar