Tp Bebek ve Akupunktur

ayy çok guzel ya...................bolbol enerjı depola gerçı sende fazla var...............daha doğrusu moral depola tedavıye hazırlık.............ıyı yolculuklar sana................ıyı eğlenceler canımmmmmmmmmm

herkese gunaydın..............guzel bı sabah inş bugun sonuç alcaklar.iyi sonuç alır.....................
inş seranın transferı guzel geçer................

Muallimcim nasıl oldun, ağrın filan yoktur inşallah.
Sera'nın transferi ne zaman?
Ben kaçırmışım onun bu haberini sanırım?
Allah yardımcısı olsun?

muallimcim hadi haber ver, yumuoşlar ne haldeymiş....
ben 1-2 saate çıkcam, taaaa yarın akşam bakabilirim internete....
Çok merak ediyorum canım...
Öptüm

selam kızlar...........şu an dokuzu dollenmış ıyılermış ama geişilimlerı takıp edılıyomoş bebelerımın.....yarın haber verecekler ya pazartesı yada çarşamba beşinci gun emruyosun vereceklermış inş gelişmelerı ıyı gıder rabbımden hayırlısı...........ağrım bıraz var bu sefer daha ıyıym ..kanamm bıe olmadı...........ilaçlarıma ve iğneme başladım.............hergun bı iğne ta sonuça kadar onbeşgun.....bakalım inş uğraşlarımıza değer......rabbım emeklerımızı zayı etmez ın.........
seranın transferı bugundu...........inş ıyı geçmıştır bebelerı ona tutunmuştur.............arkadaşlar sankı tarafık arttı dımı tedavı gorenşer sonuç alanlar bekleyenler........ne guzel rabbım guldursun yuzlerı

selam kızlar...........şu an dokuzu dollenmış ıyılermış ama geişilimlerı takıp edılıyomoş bebelerımın.....yarın haber verecekler ya pazartesı yada çarşamba beşinci gun emruyosun vereceklermış inş gelişmelerı ıyı gıder rabbımden hayırlısı...........ağrım bıraz var bu sefer daha ıyıym ..kanamm bıe olmadı...........ilaçlarıma ve iğneme başladım.............hergun bı iğne ta sonuça kadar onbeşgun.....bakalım inş uğraşlarımıza değer......rabbım emeklerımızı zayı etmez ın.........
seranın transferı bugundu...........inş ıyı geçmıştır bebelerı ona tutunmuştur.............arkadaşlar sankı tarafık arttı dımı tedavı gorenşer sonuç alanlar bekleyenler........ne guzel rabbım guldursun yuzlerı

maşallah sayı çok güzel :nazar: haziranda hamile olmak isteynlere de yazmıştım sana tekrar edeyim 'muallim canım umarım yumurtaların hepsi döllenirler ve tutunurlar. merakakla takip ediyorum. benim de ilk denememde 6 yumurtam vardı 2 döllendi. ben de şimdi polen-arısütü-bal çörekotu, dhea, omega3, civanperçemi+hayıt çayı vs kullanmaya başladım. soğan kürüne de başladım. sonra da incir kürünü yapacağım. inşallah yumurtam artar ve kaliteli olurlar. merak ettiğim sana önceki denemende ve bu denemende aynı ilaçlarımı kullandılar yoksa değiştirdiler mi? ne kullandılar? bir de 2 deneme arasında ne kadar ara verdin? '
bir de şimdi daha önceki denemelerinde yumurtaların kaçı döllenmişti onu merak ettim. hani acaba bitkisel tedavilerin ve akupunturun faydası oldu mu diye yerimseniben

gozun aydın el muaalim ıyı bı sayı allahım tamamına erdırsın ve sıkıca sana tutunup bırakmasınlar

maşallah sayı çok güzel :nazar: haziranda hamile olmak isteynlere de yazmıştım sana tekrar edeyim 'muallim canım umarım yumurtaların hepsi döllenirler ve tutunurlar. merakakla takip ediyorum. benim de ilk denememde 6 yumurtam vardı 2 döllendi. ben de şimdi polen-arısütü-bal çörekotu, dhea, omega3, civanperçemi+hayıt çayı vs kullanmaya başladım. soğan kürüne de başladım. sonra da incir kürünü yapacağım. inşallah yumurtam artar ve kaliteli olurlar. merak ettiğim sana önceki denemende ve bu denemende aynı ilaçlarımı kullandılar yoksa değiştirdiler mi? ne kullandılar? bir de 2 deneme arasında ne kadar ara verdin? '
bir de şimdi daha önceki denemelerinde yumurtaların kaçı döllenmişti onu merak ettim. hani acaba bitkisel tedavilerin ve akupunturun faydası oldu mu diye yerimseniben

canım hoşgeldın........inş canım hayırlısı olur.......bende bal çorekotı ve tarçın kullandım akupunturda etkıledı sanırım ....geçen denemede altıydı dordu dollenmıştı oncekınde yıne altıydı ıkısı dollenmıştı ...oncekınde dokuzdu üçü dollenmıştı ama ılkınde yaşım otuzaltı ıdı şimdi kırkım içindeyım............inş hepsı ıyı dollenırse bende etkısı old kanaat getırıcem..........ben ılkı tutmıştu ıkızdı bırını uç aylık dığerını altı ayın ıçınde erken doğumla kaybettım..........sonra bıyıl sonra denedım negatıf ..bı yıl sonra denedım yıne negatıf ...şimdi sekız ay oldudoktorum yaşın geçmesın gel demıştı ama ben ancak işimden ızın aldım ve fırsat buldum aslında haıranda başlıcaktım ama kısmet bu ay başlamış old..........canım ben son denemem ...bundan sonra artık denemk ıstemıyorum çok yıpratıyo benım yum takıbı tedavısıyle onuç yaında bı oğlum var üç sene sonra oldu.......amacım ona kardeş rabbım cumlemızı mahcup etmesın bu yolda guç versın kımseyı bebekle evlatla ımtıhan etmesın ..bı aılamamda olumsuz...........sen ne aşamadasın kendıne ıyı bak canım guzel duaların için çok sağol.......inş hepımız için guzel sonuçlar olur bu yaz

gozun aydın el muaalim ıyı bı sayı allahım tamamına erdırsın ve sıkıca sana tutunup bırakmasınlar

canım benım çok sağol inş............sena çook sevındım moral oldun acaıb rabbım tamamına erdırsın...........neler yapıyosun çok heyecanlısın dımı........

ewet canım cok heyecanlıyım pazratesıyı beklıorum rabbım hepimizinkini tamamına erdırsın delı gıbı dolasıorum ortalıkta hakkımızda hayırlısı olsun canım senın transfer ne zman

canım ya ............çok guzeldır bu duygu.............tadını çıkar sen ne yaptın çıkıp gezdın mı.........benım inş ya pazartesı yada çarşamba olacak yarın arıcaklarmış..............yemene dıkkat et.........bakalım bende haftaya evdeyım işten ızın aldım ama çok sıkılıcam ya sen atlattın çok guzel...inş keseyıde gorursun canım............bakalım kaç tane...........

yok canım ya bırakmıolarklı bısey yapım gezme nerde bacım basımda kaynanam var oturyom kalk yat dıo bende gıdıp yatıom nasıl degsıtırecem kı bu olmuyoru
yenıden mi uye olmam gerekıo canım ya

yok canım ya şaka yaptım ne uğraşcan.....senın oluyooo olduğunu bız bılıyoz..........yanı umutsuzluk olmuyo......canım ols dıkkat et ama keselerden sonra yavaş yavaş normal hayata don çok sıkılırsın yoka tadını çıkar...........annnen de haklı bışı olmasın ıstıyo............valla yat gez ye.........bebiş acısını doğunca çıkarır nasılsa ararsın bı damla uykuyu annesı...........inşşşşşşşşş

Back
X