- Konu Sahibi el-muallim
- #1.221
ya nerdesın gulen.....yaptınmı makarna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya amın.............ınş .....emeklı bu işler dedığın gıbı rabbım nerde varsa kolaylık versın canım inşşş..................çok sağolll canım.......sen ne zaman başlıcan
amerikalı canım yemek odamıda yataştan aldım canım uydurduk bizde takımı yoktu siyah mobilya onunda resmini koyım hemen canımm![]()
buarada doktor lucrine başladım ben canım adet oldum puregona başlıcam bugün.. yalnız bişi var ters giden.. cuma akşamı 6 da adet oldum pazartesi gel dedi hemşire ama benim adetim kesildi yaa .. dünden beri hiç kanamam yok.. neden böyle oldu.. cumartesi günü baya yogundu halbuki..
![]()
amerıkalımm rahatsın ohhh utu derdrın kalmadı bu ay bebiş gelsın senı gororummmm............her gıysıısını mınık mınık utulıcennnnnnnnnnnnnn................sen geç gırmışsın kzım o saatte ben uyumuşum ne guzeşllllllllllllllllll
canım ben trakyalıyım. Yani çorlu tekirdağ... 5-6 kuşak öncesi yunanistan-bulgaristan göçmeni.... tipik trakyalıyım, üc-bej yani.....