Tp Bebek ve Akupunktur

nursevgı gece gırdım senı ekledım cxanım....bu suıralar gımıyorum talebeler rahat bırakmıyoo.....gece gırıyorum bazen.......neyse bak 11 12 gıbı gırerım inş............tamam sen ne aşamadasın canım

tamam tsk ler ya ben hic bi asamada degilim sadece bekliyorum eylulde yapmayı dusunuyom ucuncuyu ama ilk muayeneye nezaman gitmem gerekli bilmiyorum cunku daha oncekilere burdaki doktorum karar vermisti artık o doktoru tercih etmedigim icin kararsız kaldım beklemek cok zor ya bekleyince zaman hic gecmiyoooooooo

gunaydın arkadaşlar hepinize.

ben konuyla ilgili bir bilgim yok ama sizlere merhaba demek istedim
ama deniz bana kızgın degilsin dimi:(

denızcım hoşgeldın................teşekkurler..canım sanada gunaydınnnnnnn.................sen ne yaptın canım ..........tedavıyı...başladın ı.

nursevgı başlamayı duşunuyosan gıdeceğın merkeze karar ver araştırma yap ve gıt konuş onkonuşma yap neler gereklı ogren sonra başlaması daha kolay olur canımmmm

ooo senaycım gunaydınnnn..................evet ya doğru herkese hayırlı cumalar ............rabbım bu mubarek gun dualarımızı makbull eylesın inşşş işlerımız duzgun gıtsın ..sağol senaycımmmmmmmmmmmm

Muallim, gülencim...kızlar ben burayı yeni gördüm, hepiniz burdaymışsınız... Niye beni çağırmazsınız aşkolsun...:1closedeyes:

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar arkadaşlarr

günaydınnn

çok işim varr çooookkkk
kahvaltı eidyommm
bugün daha iyiyim

gülencim 2 sayfa önce yazdıklarımıza alınmadın değil mi? bak valla senin iyiliğin içindi bir delilik yapma az sakinleş diye a.s

denızcım hoşgeldın................teşekkurler..canım sanada gunaydınnnnnnn.................sen ne yaptın canım ..........tedavıyı...başladın ı.

nursevgı başlamayı duşunuyosan gıdeceğın merkeze karar ver araştırma yap ve gıt konuş onkonuşma yap neler gereklı ogren sonra başlaması daha kolay olur canımmmm

merhaba canım
ben daha başlamadım c.tsi doktorla randevum var test sonuçlarını göstermeye gideceğiz artık doktor bey bu ay başlayalım derse onumuzdeki hafta regl haftam kısmet

evet canım......ama stresten uyunmuyooo................kopeğın cınsı ne valla ben korkar oldum buyuk kopeklerden .....bıçok haber çıktıya sahıbını olduren saldıran kopekler...........neyse ben kedıcıyımdır..............eğer bebişim olmazsa karar aldım eşim istemesede kedı alcemmmmmmm..............inş kontrolun ıyı gecer...........sen ne iş yapıyodun ya..........gunun guzel geçsın.................

benim köpek büyük ama melek gibi. golden retriever. hayvanın ruhunda ısırmak saldırmak yok (hoş bizimki 11 aylık biz eve dönünce sevinçten atlayıp ısırıyor ayrı :roflol:)hırsıza terlik getiren cins. ama ben de kediciyim. bir ara 3 kedim vardı abartmıştım. arada da hasta kediler falan iyileşene kadar gelip gidiyorlardı. şimdi kedi tek kaldı. köpek çok çok zor zaten hiç gerek yoktu eşim getirdi başıma kaldı. kediyi herkese tavsiye ederim. kısa tüylüler daha kolay. tek derdi tüyü dökülüyor. maması tuvaleti temizliği çok kolay. yalnız hayvandan vazgeçip geri bırakmamak için uslu bir yavru bulmak lazım a.s

evet canıum o cınsler tatlıdır............ıyı onunla gecıyodur zaman burazda olsa.............ama uğraşmak gerek..........sende şu tedavıye başla canım inşşşşşşşşşşşş...

Back
X