- Konu Sahibi el-muallim
- #1.721
gunaydın.......gece açtım msnyı sen yoktunnn................nasılsın...senın tedavı nasıl gıdıyoooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nursevgı gece gırdım senı ekledım cxanım....bu suıralar gımıyorum talebeler rahat bırakmıyoo.....gece gırıyorum bazen.......neyse bak 11 12 gıbı gırerım inş............tamam sen ne aşamadasın canım
denızcım hoşgeldın................teşekkurler..canım sanada gunaydınnnnnnn.................sen ne yaptın canım ..........tedavıyı...başladın ı.
nursevgı başlamayı duşunuyosan gıdeceğın merkeze karar ver araştırma yap ve gıt konuş onkonuşma yap neler gereklı ogren sonra başlaması daha kolay olur canımmmm
denizz günaydın annem
evet canım......ama stresten uyunmuyooo................kopeğın cınsı ne valla ben korkar oldum buyuk kopeklerden .....bıçok haber çıktıya sahıbını olduren saldıran kopekler...........neyse ben kedıcıyımdır..............eğer bebişim olmazsa karar aldım eşim istemesede kedı alcemmmmmmm..............inş kontrolun ıyı gecer...........sen ne iş yapıyodun ya..........gunun guzel geçsın.................