- Konu Sahibi el-muallim
- #5.081
kız herkesi sormuşsunda beni sormamişsınya......:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senın kızın mı oğlunmu vardı kac yasındaydı..................senın yasın kac galıba yas bakımından buyukluğu kımseye kaptırmıcam
İyi akşamlar herkese, bugün internete pek girmedim o yüzden yazamadım arkadaşlar, herkes iyi sanırım....
zümmin hayırlısıyla keseyi veya keseleri gör inşallah yarın, belki kalp atışını da duyacaksın değil mi?
bluesu'cum bence pazar testi yaptır ya, nasılsa tüm lab.lar açık hastanelerde, merak etcez biz seni.....
Herkesi çoook öpüyorum, hayırlı akşamlar olsun............
sende mı burutus............ya ışte bak yaşlılık...........nasıl gıdıyo .............sen bıraz anlat kendını ya.............slm kızlar kk nın güzel hatunları nasılsınız
bende küstüm benide muallimmm sormamış mafoldumben neyse şaka yaptım yaa
eve ben senden dort yaş buukum................oglum onbesıne gırecdk bu ayın 28 ınde...........ınş kardes verelım onlara.............hadı ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşcanım benim işim gır gır olsun.......benim yaşım 36........olumunda 13.......evet sen benden büyüksün......:1hug:
canım alman hastanesınde var bılıyorum ben umranıyede umran polıkılınıgıne gıttım fıyat uygun seansı 40 ıdı sana yakın hastanelere klınıklere sor..........ınş bulursun ama tedavıden bıay once baslamak daha uygun............dua ıle
canım bizde gezmedeydik giremedim nete..1 ay boyunca hergün mü gitmek lazım..el-muallim sen 1ay boyunca hergün mü gittin....canım tekrardan cevabların için çook tşk ler..:1hug:
Günaydın arkadaşlar, Herkese hayırlı cumalar olsun.....
denizicim inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alacaksın.. Aku.ya devam dimi canım?