Tp Bebek ve Akupunktur

kım demış canım ya senı sabah sormadımmı..........oy kıyamam .......ama aklımdasın sabırla beklıyorum................eh artık sayfa cogalıyo herkes aklımda bak daha yaslanmadım hehe...............ay sımdı senın heyecanın son noktasındadır ya....................ınjş sevındır bızı.........zaten sen son daha kımseyı beklemıcemmmmmmmmmmmmmmmmm.............................hamışlık gunlerını sayıcaz ınş saglıkla....................:kedi:opuyorumnanaktan

senın kızın mı oğlunmu vardı kac yasındaydı..................senın yasın kac galıba yas bakımından buyukluğu kımseye kaptırmıcam

ıyi akşamlar herkese, bugün internete pek girmedim o yüzden yazamadım arkadaşlar, herkes iyi sanırım....
zümmin hayırlısıyla keseyi veya keseleri gör inşallah yarın, belki kalp atışını da duyacaksın değil mi?
bluesu'cum bence pazar testi yaptır ya, nasılsa tüm lab.lar açık hastanelerde, merak etcez biz seni.....
Herkesi çoook öpüyorum, hayırlı akşamlar olsun............

İyi akşamlar herkese, bugün internete pek girmedim o yüzden yazamadım arkadaşlar, herkes iyi sanırım....
zümmin hayırlısıyla keseyi veya keseleri gör inşallah yarın, belki kalp atışını da duyacaksın değil mi?
bluesu'cum bence pazar testi yaptır ya, nasılsa tüm lab.lar açık hastanelerde, merak etcez biz seni.....
Herkesi çoook öpüyorum, hayırlı akşamlar olsun............

evet canım labaratuarlar açık........ama eşim illaki bu kez 13.gün yaptıralım diyor.........nedense benim diğerleride pazara denk gelmişti yaptırmıştık........bu kez eşim pazar günü yaptırmak istemiyor.......merkezimde yaptırıcam ve sonucu alınca dr.la yüz yüze görüşmek istiyoruz........:1hug:

kızlar iyi akşamlar herkese herkes iyidir umarım. ben annemde yazlıktayım. evvelsi akşam çok bunalmıştım tüp nasıl olacak maddi durum da kötü yaptırayım mı bu ay mı olsun öbür ay mı hiç mi olmasın diye sonunda allahım bir rüya göreyim bana göster bıktım eğer uğraşmam gerekiyorsa anlayayım yok bırakmam gerekiyorsa anlayayım çok daraldım dedim dua ettim yattım. rüyamda tabi bebeklerle uğraştım yine olmadı falan diyordum derken idrar testi yaptım ve çok koyu çift çizgiyi gördüm şaşırdım inanamadım ve orada uyandım. şimdi bu bir işaret sayılır değil mi? tabii devam etmeye karar verim. hatta kredi alıp bu ay sonundali adette düşünüyorum. hamile arkadaşlar inşallah ben de aranıza katılırım dua edin :Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamar kızlar nasılsınız..işyerinden siteye giremiyorum..akşamları da çok yorgun hissediyorum..yemek yiyip iğnemi yaptırıp yatıyorum.
bu gün cuma akşamı yarın da cuma dualarımız kabulolsun inşallah..
hamileler bebeklerimiz sağlıkla kucakalarımıza alalım hayırlısıyla inşallah...
sonuç bekleyenler müjdeli haberleri alsınlar hayırlısıylaa...
tedavidekilerin ve başalayacak olanların tedavileri su gibi kolay geçsin hayırlısıyla herkes bebeklerine kavuşsun inşallah...Amin.......................

bluesu cum inş hayırlı haber alırsın bence pazartesi yap testi ki o zaman lab da malzemeleri ayarlanmış olur yanlış sonuç çıkmaz yani kib allah gönlüne göre versin inş

slm kızlar kk nın güzel hatunları nasılsınız
bende küstüm benide muallimmm sormamış mafoldumben neyse şaka yaptım yaa
sende mı burutus............ya ışte bak yaşlılık...........nasıl gıdıyo .............sen bıraz anlat kendını ya.............

canım benim işim gır gır olsun.......benim yaşım 36........olumunda 13.......evet sen benden büyüksün......:1hug:
eve ben senden dort yaş buukum................oglum onbesıne gırecdk bu ayın 28 ınde...........ınş kardes verelım onlara.............hadı ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

denızcım hakkında hayırlı ols canım ınşşşşşşşş ıyı olur ...............ışın zor gercekten............ınş katılıtrsın bıze...................
burge gececek bu sıkıntılar bebışın ıyı ols ya sen ıkızmıydı...............yazmadın galıba ya............ıyı bak kendıne...................gır bazen ya

canım alman hastanesınde var bılıyorum ben umranıyede umran polıkılınıgıne gıttım fıyat uygun seansı 40 ıdı sana yakın hastanelere klınıklere sor..........ınş bulursun ama tedavıden bıay once baslamak daha uygun............dua ıle

canım bizde gezmedeydik giremedim nete..1 ay boyunca hergün mü gitmek lazım..el-muallim sen 1ay boyunca hergün mü gittin....canım tekrardan cevabların için çook tşk ler..:1hug:

bensucum her hafta gıdılıyo............ınş bı yer bulur gorusursen rahatlarsın ıyı tatıller sana...................................

herkese gunaydın.......................................cumanız mubarek bebışlerımz saglıklı ve mutlu ols kızlar ve dualarımız mabul ols......................

Günaydın arkadaşlar, Herkese hayırlı cumalar olsun.....

denizicim inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alacaksın.. Aku.ya devam dimi canım?

Günaydınlaarrrrrrrrrrrrrrr kızlar nasılsınız

Herkese hayırlı cumalar allah hepimizin duasını kabul etsin inşallahhhhhh

Muallimcimmmm erkencisinnn bakıyomda bebişler uyutmadımı seniii vayy yaramazlarrr

Şenaycım senin nasıl gidiyor canım sende erkencisinn bulantıların geçtimi biraz ben baştan beri hepinizi izledim
maşallah hepinizede darısıda benim gibi bekleyenlere inşallahhhh

amınnnnnnnnnnnn canım amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...................ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Günaydın arkadaşlar, Herkese hayırlı cumalar olsun.....

denizicim inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alacaksın.. Aku.ya devam dimi canım?

günaydın canım herkese hayırlı cumalar. evet akuya devam ama kilo ve stres için. haftya dönünce de bebek için konuşacağım. senin bebekler nasıl yaramazlık yapıyorlar mı mide bulantıı devam mı ?

Back
X