- Konu Sahibi el-muallim
- #5.861
Güzel dilekleriniz için sağolun kızlar...Denizcim inşallah her şey güzel olacak , yumurtaların kaliteli bir şekilde gelişecek ve sonrada sana sımsıkı tutunacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım yaa sende adamı o kadar sık bogaz etme haa hemencecik doğurtur seni:)özgül cüm nice güzel yıllar kutlarsın hayırlısıyla eşinle inşallah..
ben dr henüz kilo vermem ne diyecek bilemiyorum, geçen hafta adamı bayağı bir daralttım şimdi bu hafta da 3-5 kez telefon açmayayım diye haftasonunu bekliyorum, kontrole gidince sorarım artık :)))
bıktı adam benden, bir doğurtsam da gitse başımdan diyodur..:lepi:
saol canım çok iyiyim sadece zamanla beklemek zor geliyo bebek ne zaman olacak diyerek vakkit geçiyo işte ama bu raya geldiğimde herşey pozitif oluyo inş allah bizede mubarek günlerde hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eder bizede inşel-muallim şimdi iyi olmana çook sevindim canım..tekrar geçmiş olsun canım..RABBİM bu tür operasyonlara gerek kalmadan saglıklı dogurmayı nasip etsin..:Saruboceq:
serap çok sagol canım..peki acı varmı serap..inşalllah canım ..ben takip edecem bekliyorum haberlerini..:CüvCüv:
tşk ederim özgül..iyiyiym..sen nasılsın canım..ben böyle burda güzel haberleri alınca inan çok mutlu oluyorum..inşalllah RABBİM bu ayda yapılan dualarımızı makbul eyler..:Saruboceq:
gunaydin arkadaslar,insallah rabbim okudumuz dualarin buguzel gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldurur kucaklarimizi bebisle doldurur,bende buay allahin izniyle tedaviye eylulun 24tunde doktora gidip konturol olup bisey cikmazsa ins cikmaz 25sinde baslicaz uzun protokal.arkadaslar neolur benim icinde dua edin allah rizasi icin.
kızlar bugün kontrolüm vardı 5 yumurtam büyümüş. döndüm eski sayfalara baktım geçen tedavimde 5. gün 5-10 mm arası 7 folikül varmış bu sefer 4. gün 6,5-8 mm arası 5 folikül var. sayı az daha az ama büyüklükler birbirine daha yakın bilmiyorum inşallah bu daha kaliteli olduklarını gösterir inşallah bu sefer çok kaliteli 2-3 tane döllenmiş yumurtam olur :Saruboceq:
gunaydin arkadaslar,insallah rabbim okudumuz dualarin buguzel gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldurur kucaklarimizi bebisle doldurur,bende buay allahin izniyle tedaviye eylulun 24tunde doktora gidip konturol olup bisey cikmazsa ins cikmaz 25sinde baslicaz uzun protokal.arkadaslar neolur benim icinde dua edin allah rizasi icin.
canım 1 tyane olsun bi,zim olsun,
2 hücreli olup da tutunan , doğuran hamiş okudum burada inşallah seninkilerin hepsi en az 8 hücrelidir, rabbim ol dedikten sonra oluyor Deniz bulutcum yeter ki nasip etsin bize :Saruboceq: