Tp Bebek ve Akupunktur

Güzel dilekleriniz için sağolun kızlar...Denizcim inşallah her şey güzel olacak , yumurtaların kaliteli bir şekilde gelişecek ve sonrada sana sımsıkı tutunacak...

Serenanes, canım evet ikiz konusunda şanslıyız, 2 kuşu birden yakalıycaz(hatta 3 kuş) ama doğurduktan sonra nasıl bakcaz bakalım, Allah kolaylığını verir inşallah....
Toprakçım, Allah yardım etsin arkadaşına, aynı durumu benimde bir arkadaşım yaşamıştı, erken menepoz olayını ve ilaç kullanmadan adet göremiyordu. onlarda yum. nakli filan düşünürken birileri hayıt tohumu ve civanperçemi çayı öneriyor ve ilk ayında hamile kalmış ve şuan bebeği 2 yaşında filan... bu topik'e ilk geldiğimde de yazmıştım bu olayı, belki hatırlarsın... Allah'tan ümit kesilmez, yaşları genç daha, bahsettğim kişi 35'in üzerindeydi bu olay olduğunda....
denizcim, gelişmeler çok güzel, inşallah sonu da güzel olacak.... sen gönlünü ferah tut, eşine de kafayı takma, opu. günü görevini yapsın yeter:) Senin pozitif yanın o bebilere yeter merak etme, Allah yardımcın olsun canım....

selam herkese ...................çok tesekkurler arkadaslar ınş şimdiş ıyıyım kısmet ınş hersey guzel olur...........toprakcım bu ımtuıhan cok zor rabbım sabır versın ama yınede umut kesılmez hıç olmaz dıenen çok kışı hamıle kalmıştır yetrkı o ol desın ............rabbım kımseyı evlatsın komasın..............hayırlı versın ınşşşşşşşşş..............kendınıze ıyı bakın kızlar sımdı ıftar telası var tutmasakda.................rabbım makbul etsın ................

özgül cüm nice güzel yıllar kutlarsın hayırlısıyla eşinle inşallah..
ben dr henüz kilo vermem ne diyecek bilemiyorum, geçen hafta adamı bayağı bir daralttım şimdi bu hafta da 3-5 kez telefon açmayayım diye haftasonunu bekliyorum, kontrole gidince sorarım artık :)))
bıktı adam benden, bir doğurtsam da gitse başımdan diyodur..:lepi:
anladım canım yaa sende adamı o kadar sık bogaz etme haa hemencecik doğurtur seni:)
el-muallim şimdi iyi olmana çook sevindim canım..tekrar geçmiş olsun canım..RABBİM bu tür operasyonlara gerek kalmadan saglıklı dogurmayı nasip etsin..:Saruboceq:

serap çok sagol canım..peki acı varmı serap..inşalllah canım ..ben takip edecem bekliyorum haberlerini..:CüvCüv:

tşk ederim özgül..iyiyiym..sen nasılsın canım..ben böyle burda güzel haberleri alınca inan çok mutlu oluyorum..inşalllah RABBİM bu ayda yapılan dualarımızı makbul eyler..:Saruboceq:
saol canım çok iyiyim sadece zamanla beklemek zor geliyo bebek ne zaman olacak diyerek vakkit geçiyo işte ama bu raya geldiğimde herşey pozitif oluyo inş allah bizede mubarek günlerde hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eder bizede inş

ıNŞALLAH CANIM ıNŞALLAH...bebişlerimize en kısa zamanda kavuşacağız....rabbim dualarımızı boş çevirmeyecek....

inşalllah özgül canım inşalllahhh :Saruboceq:AMııııNNNN..

toprakcım RABBıMDEN umut kesilmez ..DUA NIN AÇAMAYACAGI KıLıT YOKTUR..SADECE RABBıMDEN ıSTEYECEGıZ...ıNŞALLLAH RABBıM O ARKADAŞIMIZIN SIKINTISINI GıDERıR..ıSTEYEN HERKEZE MÜBAREK GÜNLER YÜZÜSUYU HÜRMETıNE NASıP EDER..:Saruboceq:

herkese guzel bı gun dostlar...............evet dua her kapıyı acar...............ınş rabbım merhametını rahmetını ınayetını uzerımızden eksık etmesın....................buttery sagol canım senın tedavın ne zaman..................ınş bu kez ınş .................

gunaydin arkadaslar,insallah rabbim okudumuz dualarin buguzel gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldurur kucaklarimizi bebisle doldurur,bende buay allahin izniyle tedaviye eylulun 24tunde doktora gidip konturol olup bisey cikmazsa ins cikmaz 25sinde baslicaz uzun protokal.arkadaslar neolur benim icinde dua edin allah rizasi icin.

lalecıımmmmmmmm hoşgeldın............ınşşşşşşşşş rabbım kolaylık versın.............tabı ederız dua ............bılıyosun kardesın kardese yaptığı dua en makbul olandır............ınş rabbım bızlerı sevındırdı tamamınada ereız ınşşşşşşşşş ve ınlşşşşşşş sızlerıde sevındırecek ınşşşşşşşşş canım.............hersey ıyı gıder sende bu yıl hamış olursun ınşşşşşşşşşşşşşşşş

gunaydin arkadaslar,insallah rabbim okudumuz dualarin buguzel gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldurur kucaklarimizi bebisle doldurur,bende buay allahin izniyle tedaviye eylulun 24tunde doktora gidip konturol olup bisey cikmazsa ins cikmaz 25sinde baslicaz uzun protokal.arkadaslar neolur benim icinde dua edin allah rizasi icin.

hayırlı sağlıkllı ve de eli ayağı düzgün evlatlar nasip olur inşallah, içini sıkarak başlama tedaviye ne kadar çok umut , dua o kadar pozitif sonuçlar olsun inşşşşş

kızlar bugün kontrolüm vardı 5 yumurtam büyümüş. döndüm eski sayfalara baktım geçen tedavimde 5. gün 5-10 mm arası 7 folikül varmış bu sefer 4. gün 6,5-8 mm arası 5 folikül var. sayı az daha az ama büyüklükler birbirine daha yakın bilmiyorum inşallah bu daha kaliteli olduklarını gösterir inşallah bu sefer çok kaliteli 2-3 tane döllenmiş yumurtam olur :Saruboceq:

canım 1 tyane olsun bi,zim olsun,
2 hücreli olup da tutunan , doğuran hamiş okudum burada inşallah seninkilerin hepsi en az 8 hücrelidir, rabbim ol dedikten sonra oluyor Deniz bulutcum yeter ki nasip etsin bize :Saruboceq:

Günaydınnnnnnnnnn kızlar
nasılsınız herkese güzel bir gün diliyorummmmm

Bensunazcım akuda acı öyle çok değil toplu iğne batar gibi çok hafif
çok ince iğneler zaten takarken hissediliyor sonra yok, 45 dk uzanıp yatıyorsun hatta uyuyorsun
süre bitince kalkıyorsun bir sonraki randevu kararlaştırılıp çıkıyorsun
kolay yaniiiii

Lalecim tedavin hayırlı olsun canım, arkadaşların dediği gibi sen rahat ve stressiz ol lütfen ve bol bol dua.... doktorlar zaten ellerinden geleni yapıyorlar... Allah isterse olur..... İsteyeceğimiz tek yer orası... İnşallah bu sefer yüzünü güldürür.... Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin.....

canım 1 tyane olsun bi,zim olsun,
2 hücreli olup da tutunan , doğuran hamiş okudum burada inşallah seninkilerin hepsi en az 8 hücrelidir, rabbim ol dedikten sonra oluyor Deniz bulutcum yeter ki nasip etsin bize :Saruboceq:

inşallah öyle döllenirler 1 tane olsun kaliteli olsun diyoruz ama moral yönünden keşke 2-3 tane olsa a.s

selam kıslar
nasılsınızz
ALLAHIM TUM ISTEYENLERE EN KISA ZAMANDA HAMISLIGI NASIP ET
HAMILE OLANLARADA HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ET ALLAHIM

Back
X