Tp Bebek ve Akupunktur

NİL'cim günden güne düzeliyorsun maşallah, ağrılarında geçer inşallah...biletleri aldık diyordun, ne zaman gelceksiniz canım, adet olunca mı, adetten önce mi?

yarin doktora gitcem......5 hafta sonra bebisimi görcem...acaba ne kadar büyüdü....cok merak ediyorum...cabucacik yarin olsun...acaba kizmi erkekmi...acaba boyu ne kadar oldu...kac gr oldu...cok özledim onu görmeyi..

zummın buyumuşturrr merak etme 300 gr olmuştur............belkıde fazla hayırlısı kız mı bakalım burda kızların sayısı fark attı...................ınşşş guzel haberını yaz yarın

kızlar mrb nasılsınız ii dilekleriniz için hepiniz sagolun çok şükür opu yu da atlattım bakalım:) azcık agrım oldu ama igneyle geçti kaçtane yumoş alındı söylemediler yarın biz sizi ararız dediler inş güzel döllenirler inşşş bisürü ilaç verdi igne verdi offf offffff günüm ilaçlarla geçicek:) neyse hepiniz sagolun yarın inş haber alır gönderirim aznestesiden galiba uykum geliyo ya kib öptmm

kızlar mrb nasılsınız ii dilekleriniz için hepiniz sagolun çok şükür opu yu da atlattım bakalım:) azcık agrım oldu ama igneyle geçti kaçtane yumoş alındı söylemediler yarın biz sizi ararız dediler inş güzel döllenirler inşşş bisürü ilaç verdi igne verdi offf offffff günüm ilaçlarla geçicek:) neyse hepiniz sagolun yarın inş haber alır gönderirim aznestesiden galiba uykum geliyo ya kib öptmm

canım inşşş yarın bir dolu kaliteli yumurtan olduğu haberi gelir. inşş herşey çok güzel gidecek alkisalkisalkis

arkadaslar iyi aksamlar cuma günü toplamam var pazartesi persembeleri akapunktur seansım vardı yarınkine gitmelimiyim sizce faydası olurmu zaten toplama günüde kulak akapunkturu yapacak ama yarın gel vücut akapunkturu yapalım diyor lütfen fikir verirmisiniz.

mnh canım ınşş yumoşların bo bol gelır...........bence gıt transfere kadar duzenlı devam et ınşşş sende faydasını gorursun ınş canım

gokce ınşşş ıyı olucak hersey................sıkayet yok bebışıe gıden yol malesef bızlerde ığnelerden gecıyoooooooo................bol dua ınş guzel dollenır annelerıne sarılırlaerr............
denızzzzzzzzzzz nasılsın

el muallim tesekkür ederim canım cevap verdiğin için cuam toplamam var hayırlısıyla pazarteside sanırım transfer olur 2 seans daha gdeyim değilmi iyi olur pazartesi kula akapunkturu yapacak ama yarın vücut bu gece 2 de çatlatmamı vurduracağım. dua edin nolur inşallah bu sefer son olur.

ınşş canım rabbım ugrastırmasın ............transferden bı gun onceyde yaptır.........ıyı oluyoo devam yanı...........ınş ınşşş gelır melegınnn

canım geçmiş olsun, inşallah bugün güzel haberler alıp bizi sevindireceksin, inşallah erken ararlar, sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini...

arkadaslar iyi aksamlar cuma günü toplamam var pazartesi persembeleri akapunktur seansım vardı yarınkine gitmelimiyim sizce faydası olurmu zaten toplama günüde kulak akapunkturu yapacak ama yarın gel vücut akapunkturu yapalım diyor lütfen fikir verirmisiniz.

canım, bencede gitmelisin, cuma günü için de Allah yardımcın olsun ve bebişine kavuştursun inşallah....

kızlarrr günaydın nasılsınız
sabah hastaneden aradılar hemşire 12 tane yumoş alındıgını bunlardan 10 tanesinin döllendiğini söyledi yarın gene arıyacaklar büyüyolarmı die inş güzel döllenirlerde transferde beninle kalırlar inş
dualarınız için saolun kızlar
senaycım sen nasılsın canım nasıl gidiyo bakalım kib
mullamim valla bebek için katlanıyoruz daha öncede agrı kesici bile içmeyen ben hergün en az altı tane hap iki tane igne oluyorum rabbim acısın bizide sevindirsin inşş sen nasılsın canım kib
zümincim inş miniginin cinsiyetini ögrenirsin saglıkla büyüyodur inş
bensucum sen nasılsın neler yapıyon
bluseu nerelerde inş iyidir..
toprakcım saol canım rabbim inş hayırlısı ile bebegime kavuşmamı nasip eder inşşşş
denizcim sen nasılsın stresin azcık geçtimi bebegi üzmüyosun demi???????
serap nasıl acaba yaa kaç tane transfer etttiler inş herşey gönlünce olur ve tutunur miniklerrrrrriii

NıLCıM çok sagol canım allah razı olsun hepinizden inş sende daha ii olursun kanaman durmuş maşalah kendinede dikkat et iglilen üşütme emi canım inş gelir minişlerimiz inşş
NMH CıM seninde cuma toplama varmış rabbim yardım etsin hayırlı olsun tedavin canım

Günaydın el muallim.Nasılsınız bakim?Ben sürekli kötü rüyalar görüyorum bu aralar allah hayırlara vesile kılsın...Dün gece 3 de uyandım rüyayla sonrada uyuyamadım zaten bebişte bütün gece horon tepti durdu içimde sanırım o da benim tedirgin olmamdan etkilendi...Bu arada bugün adliyede hamile olduğumu anladılar nihayet onu da karnımdan değil yüzümden anlamışlar.Karnım 2-3 aylık gibi duruyormuş halen...Bizde havadisler böyle...Gökçecim yumurta sayın süper inşallah sağ salim döllenir bebişlerin sonra da anneye sımsıkı tutunurlar....

toprakcım öle ruyalar normal kafayı talkmamak gerek oluyo gebelıkte....................anlasınlar artık yaaaaaaaaaaa ..................dıkkat et davalarda bu kız da avukat kesılcek sanaaaaaaaaaaadelikafadulden................ıyı bak bebıse

Back
X