- Konu Sahibi el-muallim
- #7.341
bıkac defa ınsan olumsuz sonuç alınca öle oluyo ama ınş bu kez sevıneceksın canım.............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah herkes için hayırlısını verir.Ama ben bu sefer inanılmaz hissizim.Doktora gittiğmde bile sıradan kulak muayenesine gidiyor gibiyim.Heyecan desen yok,kıpırtı desen yok.Neden böyle oldum inan hiç anlayamıyorum![]()
bu gece cuma gecesı..............ınŞ rabbım herkresın yuregıne gore verır..........herkes muradına erer.............hamıleler kucaklarına alır mıs kokulularını ..............sonuÇ bekleyenler sevınÇten uÇar .................yumrtalar ınŞ guzel dollenır ve her aŞama rahat ve guzel gecer......................sıkıntısı olanlkarın sıkıntıları gıder ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ya rabbı sen duyansın makbul eyleeeeeeeee bagıŞla bızı bızlere hayırlı evlatlar ver..................amınnnnnnnnnnn
bu gece cuma gecesı..............ınŞ rabbım herkresın yuregıne gore verır..........herkes muradına erer.............hamıleler kucaklarına alır mıs kokulularını ..............sonuÇ bekleyenler sevınÇten uÇar .................yumrtalar ınŞ guzel dollenır ve her aŞama rahat ve guzel gecer......................sıkıntısı olanlkarın sıkıntıları gıder ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ya rabbı sen duyansın makbul eyleeeeeeeee bagıŞla bızı bızlere hayırlı evlatlar ver..................amınnnnnnnnnnn
senaycım ınş yarın gıdıceem................hrem seker yuklemem var bakalım nasıl cıkıcak..............toprak ayrıntılı ultrason karından bakılıyo..............bıraz uzun suruyoooo belı agrıyoo ınsanın ama goruntuler cok guzel..........ben üç tane goruyorum tabıı...............alttakı usttekını tekmelıyoo cok yaramaz olcak galıba ya................ınş bı ay daha gecerse tehlıkem kalmaz hayırlısı...........herkes ıyı ols.................senaycım rahımagzı uzunl mutlaka sor dra............bak ıkız bekleyen ozge dıger adıyla olmuyo............rahımagzında acuıklık olmuş bugun serkaj olucaktı.............bazen dr ların gıozunden kacabılır
sagolun arkadaslar akapunktura gittim yine bugün son seansı pazartesi yapacak toplam 7 seans gittim 2sinde kulak ve vücut yaptı 7 seansda vücut yaptı. inşallah faydası olmustur yarın belli olacak arkadaslar yarın 11 de toplalamam var dua edin inş kaliteli yumurtalar çıkar 3. tedavimde 4 yumurta toplanmıstı 1 transfer edilmişti bu kez inşallah her sey daha iyidir.
Arkadaşlar merhaba...Cumanız mübarek olsun...El muallim ne güzel dua etmişsin biz de amin diyelim...Şenaycım dün kızım usluydu annem bugünlerde çok yoruluyor bir de ben yormamayım diye düşündü galiba...Bir de biraz önce iç çamaşırımda ıslaklık vardı acaba normal mi?Endişelendim...