Tp Bebek ve Akupunktur

selam kızlarrr hepinize
malesef çok üzgünüm sonucum negatif ruh gibi oldum ağlayamadım bile
neden bilmiyorum yada alıştım galiba bu benim 3. denememya belki ondandır
olmadı işte kızlar nasip değilmiş
allah hepinizin yardımcısı olsun hepinizin kucakları bebeklerle dolsun sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin
hoşçakalın

aaaaaaayyyyyyy serapcım yaa ne diyicem şaşırdım canım rabbim ol demedikçe bizler neler yapsakda boş oluyo malesef allah ım güzel gönlüne göre verir inş sıkıntı çekmeden bidaha kavuşursun bebegine inşş canım rabbim hepimizin yüzüne baksın sevindirsin birgün inşşş kib canım

serapcım neolur üzülme canım..demekki daha vakti saati gelmemiş...belki kendiliğinden hamiş kalanlardan olursun canım...dualarımız senle canım.........................evet mualim buğün hava cidden kapalı....vwede soğuk ......muallim ben daha olmadım yaaa!! ..........hmm ayın 5'şi ..az kalmış gökçecim...inşalllah pozitif sonuç yazarsın canım....

Serapçım çok üzüldüm canım , nazlı bebişinin gelmesine daha var galiba...ınş. kendiliğinden hamile kalırsın...

senay cımmmmm sen nasılsın hiç yazmıyon sen bana küsmüsün yoksam benle kaç gündürrr:( kib öpüyorum senii

CANIM BENİM ya, ben hiç küsermiyim sana, aşk olsun, kusura bakma yazmadıysam.. sen de pek girmiyorsun ya.... canım benim kendine ve bebişine iyi bak... senin test günün de bizimde ayrıntılı ultrasonumuz var.. o gün ikimizde çok heyecan yaşıycaz... inşallah mutlu sona erişeceksin canım.... çoooook öpüyorum....

serap yaaaaaa cok uzuldum canım...........ne desem kı cok zor ..............ınş rabbım bu sondur ınş nazlı bebışın gelecek canım nolur cok uzulme ........................

gokcecım ınş sen ıyı havber alırsın ımtıhan ışte bılemıyoruz..............
bensucunm bekle bıraz daha dr a gıt.............nıye gecıktı dıye...........ınş bebış vardır..........
ıyı bakın kendınızeeeeeeeeeeeeee

serapçım, inan çok inanmıştım hamile olduğuna, sen elinden geleni yaptın canım, üzülme diyemiycem, hepimiz o duyguları defalarca yaşadık, ama toparlanıp tekrar denemek zorundayız... inşallah bir daha ki sefere, veya tedaviye gerek kalmaz ve sürpriz yapar bebişin, kimbilir.... Allah sabırlar versin canım....

selam kızlarrr hepinize
malesef çok üzgünüm sonucum negatif ruh gibi oldum ağlayamadım bile
neden bilmiyorum yada alıştım galiba bu benim 3. denememya belki ondandır
olmadı işte kızlar nasip değilmiş
allah hepinizin yardımcısı olsun hepinizin kucakları bebeklerle dolsun sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin
hoşçakalın

Canim kardesim serabcim cok zor biliyorum ama taktir ALLAHIN
COKKK uzuldum yaaa Rabbim sabrini boll boll versin inseallah
Ne diyecegimi bilmiyorum ALLAHIMN INSEALLAH KENDILIGINDEN VERIR
CANIM TEZ GUNDE INSEALLAHHH:Saruboceq:

Kizlar selam
Bugun cok duygusalim hemde cok dun geceden beri agliyorum
Niye boyleyim bir anlam veremedim.Bugun cocuklarimla ismarlastim yavrularim cok uzulduler
Onlardan ayrilmasi bana cok zor geldi.Ananin evladindan ayrilmasi gibi evladim gibi onlar benim
Allah nasip ederse bu aksam yolcuyum.
Acikcasi sizdende ayriliyorum cok uzgunum nete giremem eger firsat bulabilersem girerim
Canim kardeslerim ne olur dua edin duaniza cok ihtiyacim var hepinizi opüyorum.Aksama dogru gene bir girerim daha bavulumu yapmadim isim cok.

nilcim Allah yolunu açık etsin ve bebişine kavuştursun inşallah.... hayırlı haberlerle dön aramıza.... öptüm....

Inseallah arkadaslar inseallah yolumuz acik duamiz kabul olsun
Allahin izniyle hazirliklarim bitti sukur.Allah nasip ederse yarin ordayim
Duanizda bizi unutmayin ne olur.Allah rizasi icin canim kardeslerim hepinizi opüyorum
Allaha emanet olun.Hakkinizi helal edin bos geliyorum rabbim dolu gondersin gogcecim inseallah hayirli haber alirsin senin icin cok dua edicem canim ha unuttum
Bulutcum 5-5meryem ve fetih suresini okudum ALLAH KABUL ETSIN
Aminnnn rabbim sana emanetiz

nil canım hayırlı yolculuklar...inşalllah hayırlı haberlerle gelirsin....RABBıM dualarımızı makbul eylesin...dilerim tez yakında hamiş olarak görürüz seni............nilcim ist çok soğuk ....kış geldi...kalın giysilerle gel canım....

nil canım hayırlı yolculuklar...inşalllah hayırlı haberlerle gelirsin....RABBİM dualarımızı makbul eylesin...dilerim tez yakında hamiş olarak görürüz seni............nilcim ist çok soğuk ....kış geldi...kalın giysilerle gel canım....

Bensum guzel dualarin icin rabbim razi olsun inseallah canim
Allahim sanada hayirli evlatlar nasip etsin inseallah
Evet ya esimle simdi tartistim kiyafet konusunda benim kalin montum vardi
birde onun incesi esim tutturdu kalini giyceksin diye neyse kalini alirim bende
Hayirlisiyla bir gelelimde.
Biliyormusun canim gecen senede ayni tarihte baslamistim tedaviye Kasimin 2 simdide 2si vardir bundada bir hayir sanki hic tedavi olmayacakmisim gibi geliyor.
Hic ayagim cekmiyor inanin zorla hazirladim kendimi ben niye boyleyim cok korkuyorummmmm cokkk ALLAH KERIM:sm_confused:senağlama

Nilcim kendini tedaviye geliyorum diye odaklama , gezmeye geliyormuş gibi hisset.Dediğin gibi boş geliyorsun ama inşallah buradan dolu gidersin...Rabbim yar ve yardımcın olsun...Hepimiz bu denemenin son denemen olmasını (tabi ki olumlu sonuç dolayısıyla) canı gönülden diliyoruz...

Son düzenleme:
AMıN nilcim cümlemizin RABBıM dularımızı kabul eylesin...nilcim bu işe başlarken moral çok önemli..moralini yüksek tut canım...ama eminimki herşey yolunda gidecek canım...dualarımızda seninle canım..burda seni hamiş olarak görecegiz......artık başlayacaksın, niye midem bulanmıyo..birşey yiyp içemiyom ..v.s ..diye başlayacaksın canım nilcim..................belki bende çarşamba eşimle memorile gelebiliriz ..günümün geçmesi hakkında görüşmeye semra hocayla..........belki karşılaşabiliriz inşşş.............aman nilcim kalın giysiler mutlaka al canım...bizim petekler yanıyo canım...dışarısı yaktıracak kadar soğuk...

Nilcim kendini tedaviye geliyorum diye odaklama , gezmeye geliyormuş gibi hisset.Dediğin gibi boş geliyorsun ama inşallah buradan dolu gidersin...Rabbim yar ve yardımcın olsun...Hepimiz bu denemenin son denemen olmasını (tabi ki olumlu sonuç dolayısıyla) canı gönülden diliyoruz...Gönlümüzde biraz daha torpillisin çaktırma...

Inseallah toprakcim bu son olur umuduyla
Zaten tedaviye odaklanamiyorum.Sadece korkum var
Canim benim gonlunuze girebildiysem ne mutlu
sizlerde benim icin oylesiniz.Inanin sizleri cokkk seviyorum
Tanimiyorum ama ALLAH ICIN SEVMEK COK GUZEL
Dunizda unutmayinnnn Hamilelerin duasi kabul olur.
ALLAHIMDA SIZLERE HAYIRLI ELI AYAGI DUZGUN
GUZEL BEBISLER VERSIN INSEALLAHHHHHa.s.

AMİN nilcim cümlemizin RABBİM dularımızı kabul eylesin...nilcim bu işe başlarken moral çok önemli..moralini yüksek tut canım...ama eminimki herşey yolunda gidecek canım...dualarımızda seninle canım..burda seni hamiş olarak görecegiz......artık başlayacaksın, niye midem bulanmıyo..birşey yiyp içemiyom ..v.s ..diye başlayacaksın canım nilcim..................belki bende çarşamba eşimle memorile gelebiliriz ..günümün geçmesi hakkında görüşmeye semra hocayla..........belki karşılaşabiliriz inşşş.............aman nilcim kalın giysiler mutlaka al canım...bizim petekler yanıyo canım...dışarısı yaktıracak kadar soğuk...

Bensucum keske gorusebilsek canim yaaa
Burdan biriyle tanismayi cok istiyorum bende carsamba orda olabilirim
Acaba sende kistmi var?Benimde oyle olmustu hemde 7 cm ti adetimi olamiyoprdum.DR KISTTEN DEMISTI INSEALLAH HAYIRLISI canim kardesim bunlar hep imtehan rabbim sabir versin insan olamayinca cok stresli oluyor.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN SIZLERI COK SEVIYORUMMMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

Back
X