- Konu Sahibi el-muallim
- #7.501
senay cımmmmm sen nasılsın hiç yazmıyon sen bana küsmüsün yoksam benle kaç gündürrr
kib öpüyorum senii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senay cımmmmm sen nasılsın hiç yazmıyon sen bana küsmüsün yoksam benle kaç gündürrrkib öpüyorum senii
selam kızlarrr hepinize
malesef çok üzgünüm sonucum negatif ruh gibi oldum ağlayamadım bile
neden bilmiyorum yada alıştım galiba bu benim 3. denememya belki ondandır
olmadı işte kızlar nasip değilmiş
allah hepinizin yardımcısı olsun hepinizin kucakları bebeklerle dolsun sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin
hoşçakalın
nil canım hayırlı yolculuklar...inşalllah hayırlı haberlerle gelirsin....RABBİM dualarımızı makbul eylesin...dilerim tez yakında hamiş olarak görürüz seni............nilcim ist çok soğuk ....kış geldi...kalın giysilerle gel canım....
Nilcim kendini tedaviye geliyorum diye odaklama , gezmeye geliyormuş gibi hisset.Dediğin gibi boş geliyorsun ama inşallah buradan dolu gidersin...Rabbim yar ve yardımcın olsun...Hepimiz bu denemenin son denemen olmasını (tabi ki olumlu sonuç dolayısıyla) canı gönülden diliyoruz...Gönlümüzde biraz daha torpillisin çaktırma...
AMİN nilcim cümlemizin RABBİM dularımızı kabul eylesin...nilcim bu işe başlarken moral çok önemli..moralini yüksek tut canım...ama eminimki herşey yolunda gidecek canım...dualarımızda seninle canım..burda seni hamiş olarak görecegiz......artık başlayacaksın, niye midem bulanmıyo..birşey yiyp içemiyom ..v.s ..diye başlayacaksın canım nilcim..................belki bende çarşamba eşimle memorile gelebiliriz ..günümün geçmesi hakkında görüşmeye semra hocayla..........belki karşılaşabiliriz inşşş.............aman nilcim kalın giysiler mutlaka al canım...bizim petekler yanıyo canım...dışarısı yaktıracak kadar soğuk...