Tp Bebek ve Akupunktur

canım yaaaaaaaaa nerdesın..................nasılsın.................merak ettım ya.............sanada hayırlı cumalar canım .............ıyı bak kendıne

Merhaba kızlar.Bugün daha iyiyim hatta bebike alışverişe gidecek kadar iyiyim.Bugün kızıma banyo setini , termometresini , biberon setini , patiklerini ,ayakkabılarını , çoraaplarını , alt değiştirme setlerini felen aldık.Çok fazla küçüklerden eksiği kalmadı kızımın inşallah bu ay sonu arabasıyla park yatağını alacağım.Aralık başıda odasını seçerim inşallah.Ve tabi odaya uygun perde ve duvar kağıdı da var.Ondan sonra da kzıımı beklemek kalıyor.Çok hevesleniyoruz.Rabbim inşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza aldırmayı nasip eder.Ve inşallah tüm kardeşlerimize de bu güzel duyguları en yakın zaman da yaşamayı nasip eder.
Şenay ve Gülen bebiklerinizin iyi olmasına çok sevindim , büyük ihtimal ard arda doğum yapacağız.Allahım bize sağlıkla o günleride göstersin.Bebeklerin kilosundan bahsetmişsiniz, ben o konuda çok dertliyim biliyorsunuz kızımın kilosu 5 gün geriden geliyor.O yüzden kendimi ve bebiki besiye çektim.ınşallah bir daha ki kontrolde kızımın tosun gibi olduğu haberlerini veririm.Gülaycım dr. tavrı cidden de çok ilginç , bu kadar moral bozucu ve olumsuz yaklaşması.Ben de endokrin dr. gidiyorum.Benim dr.şeker ölçümlerimi çok beğendi , çok da moral verici konuştu .Sen ölçümlerine devam et bana gönder dedi , şimdilik gelmene gerek yok ama takibimiz yapalım dedi.Bence de örnek ve ilgili dr. tavrı böyle olmalı.Anladığım kadarıyla değerlerin de çok uçuk değil.Başka dr. da görüş alsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
El muallimcim kızlar nasıllar?Şu tickerlardan kaç haftalık olduğumuzu görüyorduk , onları kaldırmaları kötü oldu.
Pinkçim nasılsın canım?Tedaviyi ne yaptın?
Bensunazcım havalardan düzensizlik olabilir.Ablam var onun da bu ay düzensiz olmuş , benim dr. randevu alıp gidecekti.O yüzden aklına kötü şeyler getirme.
Gökçecim kendini ne zaman hazır hissedersen o zman tedaviye başla.Ben geçen sene bu zamanlar dondurulmuş tedavimden olumsuz sonuç almıştım.Nisana kadar yani 5-6 ay ara verdim ve tekrar başladım.Bu arada kendimi topladım.Zaten belli bir süre sonra içinde ki savaşçı tekrar başlamak istiyor tedaviye.Bir de yumurtaların durumunun her ay değiştiğini unutma.Benim ilk tedavide 17 , 2. de 32 yumurta toplanmıştı.Nerdeyse 2 katı.Yani bunun bir kuralı yok.Sadece sen bu dinlenme sürecinde önce kendini topla , sonra vücudunu hazırla.Kilon varsa kilo ver , her gün sütünü iç.Zor biliyorum ama ben 3. tedavide , gülay ve şenay 2. tedavide hamile kalabildik...ılk tedavide çok hamile kalan olmuyor.
Deniz ,Serap ve Nil nasıllar acaba?

masallah tıoprakcım almışsın cogunu..........evet heveslenıyo ınsan rabbım cumlemızı tamamına erdırsın ınşşşşşşşşşşşşşş...........evet benden sontra sırayla bebışlerınız olucak gunler cok yakın

şenay ,muallim ,toprak bütün canım arkadaşlarım çok sagolun...bende çarşamba RABBıM nasip ederse semra hoca yada herhalgibir doktorla öngörüşme yapmayı düşünüyorum inşş...böylelikle neleri yapacagımıza karar verecegiz....kıslar inanırmısınız eksiksiz başlamak istiyorum herşeye...gerisi RABBıMıN bileceği bir iş................ksılar hepinizin güzel haberlerini duydukça moral buluyorum....inşalllah RABBıM hayırlı sağlıklı kucagınızada almayı nasip eder..........gökçecim geçmişe bakamadım sen aku yaptırmadın dimi canım...şimdi kafama takıldı......ama tabiki RABBıM ol dedikten sonra......tabiki en önce , başta hayırlısını istemek...ama şuna inanıyorumki vakti saati gelince bizlerde hamiş kalacagız...yeterki YÜCE RABBıM ol desin...

Günaydınnn
nevinn ne güzell bir sürü şeyy almışsınnn banyo setinin içinde neler var
dün bime johson babynın 5 aadet ürünü 17 tl idi eşim almış şampuan ıslak mendil yeni dogan krem pişik önleyici ve bebe yagıı :)
bende atraksyon yok ama alışbveriş yapasım var sen kaç lira harcadın nerelerden aldın anlat banaa

bebişin kilosuna gelince dr banada çok kilo aldım için yani endokrin bunu söylüyen zayıf bebek dünyaya getirebilirmişimi ima etti manyak adam
22 hafta 6 günlükken 550 gr olmalıydı benimki 567 gr idi ama boya vurunca zayıfcacık boyu 28 cm :nazar:

ben en çok meyve yiyiom bebeğede banada aldıran oymuş

günaydın arkadaşlar,
toprakçım aldıklarını güle güle kullanın inşallah...
bende bugün gidip ciciler alcam kızlarıma, ama büyük insan kıyafetlerinden, elbise ve pantolonlar filan... şimdiye kadar hep bebi kıyafetleri aldık, 2-3 aylıkken dışarı çıktığında giydirmeye ciciler alcam.. bende ona heveslendim bugün....
bensunazcım inşallah hayırlısı olur canım.. zaten ruhen ve bedenen kendini hazırlaman lazım bu çok önemli... yine de herşey Allah'tan... O'ndan gelene bin şükür...

gülencim ya, bence sen artık şu dr'un dediklerini fazla kafaya takma... bence biran önce de değiştir.... psikopatmıdır nedir ya, zaten o...'tan nem kapar haldeyiz, sana söylediklerine bak, sen hamilesin ve hassas dönmindesin rahatlatacağına daha çok endişelendiriyor seni... geçen akşam, inceleme sırasında dr'um 2. bebeğin midesini göremedi, midesi nerde, midesi nerde diye kendi kendine söylenirken sanırım bi 20-30 sn. filan zaman geçti, sonradan eşimle konuşuyoruz, o 30 sn bize asır gibi geldi... çok şükür buldu sonra, ama o kısacık zamanda yaşadıklarımız yetti bize...

muallimcim canım, sen nasılsın? rahat hareket edebiliyormusun, 2. şeker yüklemen yapılmışmıydı senin hatırlamıyorum, en son yapılcak dediğini hatırlıyorum...

herekese gunaydın..................bensucum ınş hersey yolunda gıderde sen umut olursun bıze yenıden cok uzulduk cunku nıl de ınşşşşşşşşş guzel haberle doner burdan.............
senay alışverıs sırası sende ..........benım ılk seker yuk cok az yuksek cıktı üçüz ıkızlerde böle olması normal aslında on gun sonra tekrar tok tahlıl yapınca ıyı cıktı rahatım yanı.............ve sunu bılın streslı olmak cok etkılıyo..............

takvımlerımız kalktı ..............ne guzel goruyoduk kım ne kadarlık.....................ben 27. haftadayım...........arasıra yazalım barı

Merhabalar arkadaşlara.s.Kızlar sizler hayırlısıyla başaranlar olarak:nazar::nazar: deneyimlerinize dayanarak soru sormak istiyorum.transfer sonrası 10. gün gibi adet sancısı gibi batmalar , aynı adet olacakmışsınız gibi sancılar ve ayaklarınızda üşüme hissettiniz mi?Bir de idrar testi yaptınız mı?yaptıysanız kaçıncı gün ve sonucu neydi?

muallimcim 2. testin iyi çıkmasına sevindim geçmiş olsun canım....

ben 22 haftanın içindeyim, ama bugün tam 5 ayımız bitti çok şükür...

meltem'cim, butür işaretler olumlu yorumlanıyor sanırım, inşallah da öyledir, sen geçen hafta transfer olmuştun dimi? bence idrar yapma ve tam gününde kan testini yap canım, bazen farklı sonuçlar çıkıyor gereksiz yere üzülüyor arkadaşlarımız... test günün ne zaman canım, pzt mi?

meltemmmm canım bu tur etkıler oluyo yada olmuyo kısıden kısıye degsıyo benfde hıç bır agrı sızı olmadı yoktu sadece altıncı gun oldu sonra hersey kesıldı yanı hıç bellı olmuyo........kendını dınleme cok zor bılıyorum beklenmek ama tavsıyem azcık daha sabret ve ıkı gun sora kan testı yap..........bazen ıdratrda cıkmıyo bazen cıkıyo.............uzulmene gerek yok ............ınş vardır ınş bebışın senınledır bıze sevınçlı haber ver canım...................ama ılla yapıcaksan onuncu gunse kan testı yaptır enazından fıkır verır.................bol dua canım

muallimcim 2. testin iyi çıkmasına sevindim geçmiş olsun canım....

ben 22 haftanın içindeyim, ama bugün tam 5 ayımız bitti çok şükür...

meltem'cim, butür işaretler olumlu yorumlanıyor sanırım, inşallah da öyledir, sen geçen hafta transfer olmuştun dimi? bence idrar yapma ve tam gününde kan testini yap canım, bazen farklı sonuçlar çıkıyor gereksiz yere üzülüyor arkadaşlarımız... test günün ne zaman canım, pzt mi?

P.tesi test günüm.Sanırım yine megatif olacak diye korku sardı içimi.Belirtide fazla olmayıp regl sancısını hissetmeye başlayınca:(neyse hayırlısı olsun hakkımda.Teşekkür ederim.

meltemmmm canım bu tur etkıler oluyo yada olmuyo kısıden kısıye degsıyo benfde hıç bır agrı sızı olmadı yoktu sadece altıncı gun oldu sonra hersey kesıldı yanı hıç bellı olmuyo........kendını dınleme cok zor bılıyorum beklenmek ama tavsıyem azcık daha sabret ve ıkı gun sora kan testı yap..........bazen ıdratrda cıkmıyo bazen cıkıyo.............uzulmene gerek yok ............ınş vardır ınş bebışın senınledır bıze sevınçlı haber ver canım...................ama ılla yapıcaksan onuncu gunse kan testı yaptır enazından fıkır verır.................bol dua canım

İki gün kaldı ya o yüzden gidip kan testi yaptırmayım diyorum.Ama ya zaman yaklaştı bende stres yapıyorum sanırım.Geçen seferde idrarda negatif çıkıp regl belirtileri oldu ya yine aynısı olacak gibi psikolojiye girdim bile.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Teşekkür ederim.

kızlar el muallim toprak seney ve gülencim sanırım hepiniz ve bebişleriniz iyisiniz. şöyle bir geçmişi okudum. gökçecim çok üzüldüm ama denemey devam inşallah bundan sonrakine olur. bensuaz sana da bol şans canım
bugün kürtajdaydım. medicana dr umu seviyorum ama hastaneyi değil demiştim. kürtaj için önce doğumhaneye aldılar. saat 930 du. 11 e kadar doğum sancısı çeken bir hastanın yanında bekledim böylece yakınen nasıl birşey olduğunu da gördüm. benim başıma gelmeyecek ama bilmiyorum demem.:umursamaz:zaten canım çok sıkkında daha da sıkıldı boğuluyorum sandım. bu arada gıcık bir hemşire 2 kere sağ koldan damar açmayı denedi ama başaramadı. :oklava:halbuki anestezi için sol kolu tercih ettiklerini ben bile öğrendim. neyse başka bir hemşire sol koldan başardı. gıkımı çıkarmadım ya sabır dedim biz kadınlar ne kadar dayanıklıyız bir erkeğin başına geldiğini düşünüyorum da tüm bunların. dr 1130 da geldi. 1215 de yatakta ayılıyordum. 1 saat 15 dakika beklettiler. meğersem genetik test yapılacağı için tel mi ne bekliyorlamış. bana neyse. sabah tüp bebek kısmıyla konuşup anlaşıp imzamı vermiştim. bu kendi aralarındaki kopuklup beni öldürecek. sonuçta eve döndüm. canım sıkkın. çok yoruldum. keşke beni anlayıp destek olan bir eşim olsaydı. ama en çok ondan yoruldum mafoldumbenneyse haftaya inşş gidiyor belki daha çabuk toplanıım. ağustos sonundan bugüne kadar ağlamadan geçirdiğim gün sayısı 10 u geçmez. bu şekilde bebek nasıl tuttu ve bu kadar yaşadı o bile inanılmaz. doğal yoldan bir daha olmayacağı kesin çünkü eşimle barışmak istemiyorum. 2 kere daha ayılmıştık ve her geri geldiğinde daha da bencil ve kaba davrandı. bir daha denemeyeceğim eminim. kendimi ve sinirlerimi toplasam belki 2-3 ay sonra tekrar denemeyi düşünebilirdim ama kiminle? eşim ayrıyken gider ayak bebek yapma fikine yanaşmaz. zaten bebeğe de haksızlık olur herhalde. millet sperm bankasından alıp yapıyor ama. yurtdışında çok fazla olsa da bizim ülkede halen yalnız anne olmak zor ve alışılmamış. ne diyeyim hayırlısı buymuş
ben siteye çok fazla girmem artık çünkü girmek olanları hatırlatıyor ve çok acı veriyor. yine de arada bir bakıp tedavilerinizi bebeklerinizi ve güzel haberlerinizi takip etmeye çalışırım. sevgiyle kalın a.s.

denizcim bebeğin senle olduğuna çok sevindim.hihoyyyt..canım bunların hiçbirini bebişine yansıtma olur mu!! inşalllah eşinlede aran düzelir canım...dualarımız senle canım..mümünin mümüne duası çok makbuldur..inşalllah herşey yoluna girer denizcim...............bu sabah çok az kanamam oldu .. şimdiyse yine yok..bir çarşamba olaydı hayırlısıyla ....oluyum olmayım gidecem sanırım artık....ama çok yoğun kanamam olursa :uhm:...yine giderim herhalde...bakalım kıslar hayırlısı.......muallim testin iyi çıkmasına çok sevindim...kıslar doğumlar yaklaşıyor..ayy ne güzel yaaa!!! evleriniz bebiş sesleriyle dolacak....RABBıM SAGSALıM KUCAKLARINIZA ALMAYI NASıP ETSıN....

canım denız yasadıkların gercekten zor seyler ............ben de kurtaj old ve bebek kaybettım ama esım hep yanımdaydı .........esının böle olması cok zor ve acı ..........böle yıpranmansa daha acıç..........canım sunu bıl kı sen onemlısın hıçbıseyın senı yıpratmasına onem verme...........ınş daha mutlu olursun ınş karsına senı anlayan seven bırı cıkar ve onunla bebek sahıbı olursun...............ıyı bak kendıne hıçbısey ımkansız degıl.....................mutklaka gır bazen canım ozletme ama bı muddeyt dınlen topla kendını...............bol dua...................

Back
X