- Konu Sahibi el-muallim
- #7.641
canım yaaaaaaaaa nerdesın..................nasılsın.................merak ettım ya.............sanada hayırlı cumalar canım .............ıyı bak kendıne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muallimcim 2. testin iyi çıkmasına sevindim geçmiş olsun canım....
ben 22 haftanın içindeyim, ama bugün tam 5 ayımız bitti çok şükür...
meltem'cim, butür işaretler olumlu yorumlanıyor sanırım, inşallah da öyledir, sen geçen hafta transfer olmuştun dimi? bence idrar yapma ve tam gününde kan testini yap canım, bazen farklı sonuçlar çıkıyor gereksiz yere üzülüyor arkadaşlarımız... test günün ne zaman canım, pzt mi?
meltemmmm canım bu tur etkıler oluyo yada olmuyo kısıden kısıye degsıyo benfde hıç bır agrı sızı olmadı yoktu sadece altıncı gun oldu sonra hersey kesıldı yanı hıç bellı olmuyo........kendını dınleme cok zor bılıyorum beklenmek ama tavsıyem azcık daha sabret ve ıkı gun sora kan testı yap..........bazen ıdratrda cıkmıyo bazen cıkıyo.............uzulmene gerek yok ............ınş vardır ınş bebışın senınledır bıze sevınçlı haber ver canım...................ama ılla yapıcaksan onuncu gunse kan testı yaptır enazından fıkır verır.................bol dua canım