- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Aynen öyle bizde de 1. Derece idi ama ameliyat olduk hiç bir şey değişmedi.İki yıl geçti üstünden.En son değerler düzeldi iki yıl üstüne ama gene olmadı tüp bebek yolu gözüktü bana gene.Erkek hareket morfolojı ve 1.grade varıkosel var sıkıntımızı yenı öğrendık eşim pek erkek dr istemıyor ama trabzonda da bir tabe yapAn var seda hanım dgerlerı hep erkek
Rabbim şifa versin de biran önce hayırlısıyla olsun inşAllah eşimi bakalım ikna edebilirsem ufuk veya hasan beyAynen öyle bizde de 1. Derece idi ama ameliyat olduk hiç bir şey değişmedi.İki yıl geçti üstünden.En son değerler düzeldi iki yıl üstüne ama gene olmadı tüp bebek yolu gözüktü bana gene.
Amin inşlaah hepimize canımRabbim şifa versin de biran önce hayırlısıyla olsun inşAllah eşimi bakalım ikna edebilirsem ufuk veya hasan bey
Hayırlı olsun canım nasıl geçti ne dedi yumurta sayın ne kadarmış ve ücret ne kadar oldu.Çok sordum kusura bakma.Bende başlamayı düşünüyorum da bu aralar.kızlar dün trabzon medical parkta ufuk beyle tedaviye başladık.Çok sıcak ve samimi biri İnşaalah herşey yolunda gider
önce muane etti.yumurtaların gayet iyi durumda dede kan aldı fsh vs onlarda güzel çıktı.7 bin tüp bebek bana transferide anestezili yapacakmış onun fiyatı 200 lira.Emriyo dondurursan fiyatı ilk etapta 2 bin yıllık 120 dolarmış.acıkçası cebin biraz dolu gtsen iyi olur.Gonalf iğne ve iki ilaç verdi iğneyi en uygun 450 liraya bulduk oda iki gün idare ediyor.İğne pahalı .merak ettiğin varsa sor cvplarım cnmHayırlı olsun canım nasıl geçti ne dedi yumurta sayın ne kadarmış ve ücret ne kadar oldu.Çok sordum kusura bakma.Bende başlamayı düşünüyorum da bu aralar.
anım ben zaten maliyetin farkındayım ama fiyat artmış ayrıca benim yumurta sayım çok değil en son 5 yumurtam çıkmıştı.O yüzden havuz yapabiliriz bir de çip var sağlıklı sperm seçme o da ayrı ücret.Ve ben pgt yaptırmayı düşünüyorum o sa baya maliyetli galiba.Of kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum.Eşinden test istemedi mi.önce muane etti.yumurtaların gayet iyi durumda dede kan aldı fsh vs onlarda güzel çıktı.7 bin tüp bebek bana transferide anestezili yapacakmış onun fiyatı 200 lira.Emriyo dondurursan fiyatı ilk etapta 2 bin yıllık 120 dolarmış.acıkçası cebin biraz dolu gtsen iyi olur.Gonalf iğne ve iki ilaç verdi iğneyi en uygun 450 liraya bulduk oda iki gün idare ediyor.İğne pahalı .merak ettiğin varsa sor cvplarım cnm
İlk etapta sayıyor aslında dikkat etmedin sağda solda kaç folikül olduğunu bir daha ki gidişinde sorarsın.Evret iki milyon yeterli tabiki.İnşallah güzel sağlıklı embriyoların olur.Bir daha ki randevü ne zaman acaba birde kaç güne yumurta toplama olur bir zaman söyledi mi.İlaçları alırken pazarlık edin bence.eşimden test istedi .2 milyon bizim için yeterli sayı zaten biz onları canlandırcaz dedi.Yumurta sayımı söylemedi o kanda mı belli oluyor
Sizden istediği testler neler oldu acaba bende eşimi ikna edersem gitcem gitmeden neleri görmek istıyor test olarakkızlar dün trabzon medical parkta ufuk beyle tedaviye başladık.Çok sıcak ve samimi biri İnşaalah herşey yolunda gider
Canım iğneleri raporsuz alıyorsun herhalde. Mutlka farklı eczanelere sor ve pazarlık et. Çok fiyat farkı olur kar oranı çok yüksek. Biz en ucuz meydanda nuran eczanesinde bulmuştuk. Bir sor istersen. Tedavin hayırla sonuçlansın inşallah.önce muane etti.yumurtaların gayet iyi durumda dede kan aldı fsh vs onlarda güzel çıktı.7 bin tüp bebek bana transferide anestezili yapacakmış onun fiyatı 200 lira.Emriyo dondurursan fiyatı ilk etapta 2 bin yıllık 120 dolarmış.acıkçası cebin biraz dolu gtsen iyi olur.Gonalf iğne ve iki ilaç verdi iğneyi en uygun 450 liraya bulduk oda iki gün idare ediyor.İğne pahalı .merak ettiğin varsa sor cvplarım cnm
ben rizede yaşıyorum trabzonda hiçbiry er bilmeyince çok zor olduCanım iğneleri raporsuz alıyorsun herhalde. Mutlka farklı eczanelere sor ve pazarlık et. Çok fiyat farkı olur kar oranı çok yüksek. Biz en ucuz meydanda nuran eczanesinde bulmuştuk. Bir sor istersen. Tedavin hayırla sonuçlansın inşallah.
Rizeden de alabilirsin ama erkenden sipariş vermen gerek bazen ellerinde olmayabiliyor.Ne zaman çağırdı seni doktor tekrar canım.ben rizede yaşıyorum trabzonda hiçbiry er bilmeyince çok zor oldu450den daha uyguna bulunur mu
cumartesi günü gideceğim.Hastanenin ve doktorun ilgisi hoşuma gitti.Bol su tüketmeye çalışıyorum inşallah olumlu olurRizeden de alabilirsin ama erkenden sipariş vermen gerek bazen ellerinde olmayabiliyor.Ne zaman çağırdı seni doktor tekrar canım.
Ben de rizede yaşıyorum. İstersen internetten numarasını ara sor. Ben alırken bazıları 450 demişti ordan 320 gibi bi fiyata almıştık. Ama tabi geçen sene. Kolay bir yerde tam uzun sokakta.ben rizede yaşıyorum trabzonda hiçbiry er bilmeyince çok zor oldu450den daha uyguna bulunur mu
şimdi satış fiyatı 620 lira olmuş, zam gelmiş rize merkezde misin ?Ben de rizede yaşıyorum. İstersen internetten numarasını ara sor. Ben alırken bazıları 450 demişti ordan 320 gibi bi fiyata almıştık. Ama tabi geçen sene. Kolay bir yerde tam uzun sokakta.
Hayır canım ben Pazarda oturuyorumşimdi satış fiyatı 620 lira olmuş, zam gelmiş rize merkezde misin ?
Ufuk bey medıkalde amh hormonlara kac tlye baktırdınızşimdi satış fiyatı 620 lira olmuş, zam gelmiş rize merkezde misin ?
182 lira. sağlık güvencem vardı cnmUfuk bey medıkalde amh hormonlara kac tlye baktırdınız
Şimdi aradım ilk bilgi vermedıler amh 120 tl dedıler sigortam var benimde dr ücreti hariç dimi 182 lira dğer hormonlara bakıldımı fsh e2 oyuzdenmi 120 degıl 185182 lira. sağlık güvencem vardı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?